Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CyklonBéla1

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi terror blog!   Egy multinacionális vállalat dolgozója vagyok 8 éve,ez alatt volt lehetőségem több munkakört is végezni. Csapatunk 2 éve új kollégával bővült,aki általam korábban is végzett…..
CyklonBéla1 2016.02.21 18:53:30
A poszter egy utolsó faszszopó ávós kurva, jól érezte volna magát a Rákosi érában, hogy a rák zabálja szét az ilyen vamzergeci riherongyokat.
A kolléga jól teszi, a csaló magyart vállalkozókat ott kell átbaszni ahol lehet!!!
Néhány trükk meló elkerüléséhez:
-általában nem jó ha sunnyogsz, az ilyen vamzerok mint a postoló kiszúrnak, nem, legyél mindig ott ahol a legnagyobb meló van, magyaráz jó hangosan, gesztikulálj, sertepertélj, és persze nehogy melót végez, úgysem szúrják ki.:)))
-10-15 perc késést reggelente, senki nem veszi észre, ugyanez igaz műszak végeztére.:)
-ha csak egy papírkosár szemetet is viszel kidobni, azt jó látványosan tedd, mindenki,de főleg a főnök előtt, mintha mázsás bálát cipelnél, visszafele menet (ha épületen kívülre kell vinni) iktass be 15 perc cigiszünetet. Ugyanaz vonatkozik minden hasonló apróbb munkára.Jó látványosan csináld!
-ha valami gépen dolgozol, nyugodtan hivatkozz néha hibára, szar a gép, stb, esetleg néha tehetsz is róla, hogy valóban ne működjön a masina-csak itt óvatosan, le ne bukj.
-ha a körzetid jó fej, iktass be évente vagy 1-2 hónap táppénzt, persze nem egyszerre.:)
-van még sok trükk, de végezetül: SOHA ne legyél ilyen utolsó féreg patkány mint a poszter, élni és élni hagyni.

Ne felejtsd, a magyar vállalkozó Döbrögi, zsarnok,minimálbért fizető vérszipolyozó geci, ahol lehet kúrjál ki vele. Volt olyan szarszák főnököm volt, elvárta a túlórát, amiket persze soha nem fizetett ki, idegbeteg pszichopata állat volt, tipikus 8 elemis bunkó, aki a rendszerváltáskor jó helyen nyalt be. Annyira hülye volt, azt se tudta, raktáron miből mennyi van, jutott a cuccból haveroknak, ismerősöknek, és amivel már nem tudtam mit csinálni inkább kidobtam a kukába, ezzel is ártsunk a ganénak, csődbe is ment 10 év alatt, a többszintes luxusháza helyett mára egy 2 szobás panelba lakik.:) És természetesen amikor tönkrement a cég, jöttek a kirúgások, még elmentem egy szép 6 hónapos vakációra, táppénz címszó alatt. :)))
Ez meg legyen intő példa, minden magát kapitalista bossnak képzelő csicskának, viselkedj normálisan az alkalmazottaiddal, ha annyi lóvéd van, hogy a saját zsírodban fulladsz meg, akkor ne sajnáld a dolgozóidtól sem, hidd el, egy szemét főnököt tönkre tudnak tenni az elégedetlen, dühös dolgozók!
Úgy vagyok én ezzel a Putyin látogatással, mint a saját lábán álló Tiborcz vej az anyósával: Tiborczékhoz Svájcba ellátogat Orbánné, akit a Tiborcz vej személyesen fogad: - Csókolom anyuka! Meddig tetszik maradni? - Amíg szívesen láttok. - mondja kedvesen Anikó. - Hát már egy…..
Nem lepődnék meg rajta, ha már a venezuelai bemutató után megvették volna a jogokat a kiégett hollywood-i filmesek. Alejandro Hidalgo első filmje nemcsak kenterbe veri a tengerentúl teljes, 2000 után készült horror felhozatalát, hanem vetekszik még a legjobb francia és spanyol…..