Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bmakszim

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legsikeresebb aktív Forma-1-es versenyző nagy autógyűjtő hírében áll, a garázsában álló autók értékét közel 20 millió dollárra becsülik. Azok közé tartozik, aki alaposan megnézi, hogy mit vesz magának és autóparkjának nagy részére befektetésként tekint. Ezt is bizonyítja, hogy Los Angelesben van…..
bmakszim 2020.04.18 02:02:23
@mentorosh lecsó:
Attól, hogy neked a stílus egyet jelent a veteránnal, vannak bőven különleges darabok a gyűjteményében. A P1, LaFerrari, vagy a külön neki egyedileg elkészített Zonda nem tucat autók. Utóbbi különösen sokat érhet majd egyszer, mint a legtöbb formula-1 vb címet szerző pilóta járgánya :P
Volt nekem 7 évig egy MacBook Air gépem, amivel boldog voltam, sosem volt semmi baja. 7 év után eladtam 2017-ban 75 000 Ft-ér, mert már újrainstallálás után is nagyon lassúvá vált.  2017 decemberében vettem egy Macbook Pro (13 inch, 2017, 2 TBT3) gépet bruttó 441 000 Ft-ért az Edigitalban. A…..
bmakszim 2020.04.18 01:28:52
@ubermeister: ha már mindenképp angolul szeretnéd kifejezni magad, legalább tanuld meg leírni az adott szót.

Azért az nem teljesen igaz, hogy csak a festék pattogott le erről a gépről. Elég komolyan megsérült, jól látszik, hogy az oldalsó elem elhajlott és nincs egy szintben a hátlappal. Simán okozhatta egy esés, amely következtében kiesett a billentyű. Aki így vigyáz a fél millás laptopjára, meg is érdemli.
Nekem ugyanebből a szériából van egy touchbar-os gépem. Soha semmi baja nem volt, pedig én nem sajnáltam a pénzt apple care-re.
  Most egy eltérő témáról szeretnék egy kis összefoglalót elétek tárni. Ebben a jelenlegi magyar közlekedési kultúra mélységeit szeretném feltárni. Mivel elég sokan vagyunk autósok, ezért úgy gondolom elég sokunkat érint a lenti problémák halmaza. Én budapesti vagyok és…..
A Dal második középdöntője (ami egyébként simán lehetne elődöntő is, hiszen a középdöntő általában és a hagyományos sportnyelvben a selejtező/csoportkör utáni fordulót jelöli, az elődöntő meg a döntőbe jutásról döntő kört, az MTVA-nál meg fordítva, de hagyjuk, a kertévés nyelvezetben az élő…..
bmakszim 2016.02.22 00:49:10
@sramenzikarbonát: Keress rá Fehérvári Gábor Alfréd-ra!
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
Egy csomó kép érkezett a Ridley Scott The Martian című filmjéhez. Újszerű űrhacukák rulez! Sok fotó látott napvilágot a Ridley Scott rendezte "The Martian című filmhez, amiben  Matt Damon, Jessica Chastain, Kate Mara, Michael Pena, Kristen Wiig, Chiwetel Ejiofor, Jeff Daniels,…..
Az alaphír röviden: az Omega nevű együttes, melyet én is kedveltem egészen fiatal koromban, különösen az első néhány lemezüket, koncertet ad a felcsúti stadionban. Ez elég vicces hír, különösen annak fényében, hogy még Ákos, Pataky, Demjén sem merészkedett idáig, bár…..
Idén ünnepli 50. születésnapját a legendás angol rockzenekar, a Pink Floyd, amely pszichedelikus-progresszív hangzásvilágával vált híressé világszerte. Ebből az alkalomból összeszedtünk egy csokor érdekességet. Tudtad-e például, hogy mi volt a neve a bandának, és hogy miért…..
A Baljós árnyak az eddigi hat élőszereplős mozifilm leggyengébb darabja, de ezzel együtt mégis Star Wars, ami mindentől függetlenül bizonyos nívót jelent – bár a hírhedt Holiday Specialnél úgysem lehet rosszabb SW-filmet készíteni (kivéve talán, ha mindenki gungan lenne…..