Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Medgyes Egonné

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas árat kell fizetni ezért a látványos stadionért - és nemcsak pénzben. A csepeli HÉV vágányai és a fák valamiért sehogy sem férnek el a  nagyratörő álmokban...Miért? Az atlétikai világbajnokságra készülő látványos stadion miatt új védműre lesz szükség a folyón – hatásvizsgálat nélkül. Sok…..
Az egyik legfontosabb csepeli közéleti kérdés eldöntéséhez NEM ez a jó megoldás Kedves Csepeliek, Kedves Barátaim! Pontosan két hét és két nap telt el azóta, hogy az MSZP kerületi szervezete hozott egy döntést. Konkrétan, a korábbi, általa jelölt polgármester jelöltet leváltotta és helyette egy új…..
Medgyes Egonné 2019.08.18 13:53:21
@Tarjányi László: Minden szavával egyet értek két hete ezen lovagolok a Facebookon Ma is olyan válasz kaptam hogy mér mindig ezen lovagolok. Én régi Csepelinek vallom magam itt születtem itt is dolgoztam És nagyon elkeserít hogy Csepel ide jutott. Nagyon nem értek egyet a mostani vezetéssel nagyon jó lenne a változás ? Takács Mónikába látom megoldást és nem a űrhajósokba akik Csepelről nem tudom mennyit tudnak azon kívül amit hallottak és nem tapasztaltak. De hát már többször rendre intettek de én szeretnék tükörbe nézni választások után is ( már nem a szépségem miatt)