Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garro Natániel

41 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
" David abszolút hatalma az Egyházon belül egy katonai diktátoréra emlékeztet aki fényűző életet él, míg az ország polgárai szegénységben élnek. Jól felszerelt lakosztályok és különböző felszerelések állnak David rendelkezésére a Szcientológia mindegyik nagyobb központjában: A Hemet-i…..
1.Ron elismeri hogy verte a feleségét Lorettát.  Az egyiik vád amit az Egyház hangoztat a Ron Miscavige elleni befeketítési hadjáratban, hogy az rendszeresen verte feleségét, négy gyerekének anyját. A vádakat Ron Miscavige nem tagadja: "Volt idő amikor megütöttem Lorettát. Sohasem pofoztam…..
Már egy ideje nyomon követem David Miscavige Facebook lapjat, és számon tartom a néhány száz (khm...vajon miért nem milliónyi?) embert aki "like"-olta ezt a "Közéleti Figurát" Ma azonban meglepetés várt rám amikor meg akartam nézni David Facebook lapját...mert : ELTÜNT! Nyilvánvaló hogy így…..
Ahogyan azt előzőleg tudtotokra adtam, Május 3.-án megjelenik id. Ron Miscavige : Könyörtelen: Szcientológia, a fiam David Miscavige és Én című könyve.  Azok akik ismerik a Szcientológia történetét, jól tudják hogy minden a Szcientológiával szemben kritikus könyv, cikk, vagy film szinte természetes…..
Az elmúlt pár napban a magyar média - kezdve a Blikk-el - és a nemzetközi média felkapta a hírt hogy Tom Cruise megvette L. Ron Hubbard kastélyát Sussex megyében Angliában, és hogy ott fog élni.  De vajon mennyi igaz ebből a szenzációízű hírből? Úgy a fele. Legelőször is azt kell megérteni hogy…..
Újságíró és Tv személyíség Louis Theroux akinek  "Az Én Szcientológia Mozim" című dokumentumfilmje jövő héten kerül vetítésre a New York-i Tribeca film fesztiválon elmondta hogy a szcientológusok titokban filmezték, ráhívták a rendőrséget, és az ügyvédjeik figyelmeztető levelekkel árasztották el. A…..
Ahogyan már jelentettem ez év májusában fog megjelenni Ron Miscavige - "Könyörtelen : Szcientológia, a Fiam David Miscavige és Én" c. könyve. Április 29.-én pedig Ron Miscavige egy exkluzív interjúban fog beszélni az ABC csatorna 20/20 műsorában a könyvéről. A 20/20 már többször jelentett a…..
Ron Miscavige, David Miscavige apja ahogyan ígérte, megírta emlékiratát ellentmondásos fiáról. A "Könyörtelen: A Szcientológia, a Fiam David Miscavige és Én" c. könyvet a St. Martin`s Press adja ki Május 3.-án. A média szerint az emlékirat "az egyetlen könyv amely megvizsgálja a Szcientológia…..
  Daily Express "Szcientológia sokk: Az oroszok betiltották a Szcientológiát, mivel "nem vallás" Az ellentmondásos Szcientológia Egyház nagy csapást szenvedett, miután az egyik szervezetét betiltották egy váratlan bírósági határozatban. A Moszkvai Városi Bíróság betiltotta…..
Az Internet és a sajtó tele van Leah Remini színésznő hónapok óta beharangozott könyvének a "Bajcsináló - Túlélni Hollywood-ot és a Szcientológiát" megjelenésével.  Az ABC amerikai TV csatorna egy exkluzív interjú keretében kérdezte Reminit a könyvről és a…..
 Zárásként: Hubbard halálának körülményei külön-külön is furcsának tűnnek, de együtt megnyitják az utat a legvadabb elméletek felé: 1. A 80-as évek közepétől nyilvánvalóvá vált hogy Hubbard nem jöhet ki a bujkálásból. A "Minden Tiszta" projekt (All Clear) amelynek…..
Louis Theroux "Az Én Szcientológia Filmem" már egy hete megy a Londoni Filmfesztiválon, Theroux maga pedig a The Guardian újságban elmélkedett a dokumentumfilm elkészítésének hátteréről és éredekességeiről. A teljes cikket közreadom itt, mivel úgy gondolom hogy a megszokottól…..
 Ennek a posztnak a témája a Szcientológia Egyház berkeiben történt kiskorúak ellen elkövetett erőszakról szól és arról hogy hogyan tussolja el ezeket az ügyeket a "Bolygó legetikusabb csoportja". Habár nem állítom hogy a Szcientológia filozófiája támogatja az efféle undorító bűnök elkövetését, az…..
      Lafayette Ronald Hubbard este 8.00 óra körül halt meg 1986 Január 24-.én, 74 évesen a birtokán lévő luxus motor-házában Crestonban, California államban. Halála idején egy családtagja sem volt mellette, csak gondozói Pat Broeker, Anne Broeker és állítólag orvosa Dr.…..
  1986 hosszú száműzetésben találta Hubbardot. A 80-as évek elején  elmenekült hogy elkerülje a letartóztatást vagy kihallgatást a "Hófehér" ügy kapcsán amely az amerikai történelemben elkövetett legnagyobb beszivárgási bűntett volt a US kormányhivatalok ellen, és amely…..
1. 1986 L. Ron Hubbard Emlékünnepség /Pat és Anne Broeker Ez volt az a rendezvény amikor Miscavige bejelentette hogy Hubbard "elhagyta a testét" és amely során bemutatta az Egyház "új" vezetőségét, köztük Pat Broekert aki Anne Broekerrel a feleségével együtt Hubbard gondozója…..
Garro Natániel 2015.07.07 12:24:48
@Jettero: Hello, igen azt az eventet érdemes megnézni. Teljesen nyilvánvaló hogy Pat hisz abban amit mond. Az is nyilvánvaló hogy nagyon megrázta Hubbard halála ahogyan Miscavige-t is (legalábbis látszólag).
Nekem az is feltűnt hogy Miscavige mintha egy kissé undorodna a többiektől, és nem nagyon akar a színpadon lenni velük egyszerre.
Én találtam nyomát Pat nak, mert jelentkezett később. Van egy érdekes riport a harmadik emberrel Pat és Ann on kívül aki Hubbarddal volt. Egy valami biztos. Miscavige és a többiek rettegtek attól hogy ismet feltűnik.
A blog amiben olvastam róla (Wise Old Goat-nyilvánvalóan egy veterán szcientológus) és elég érdekes az elmélet amit a blog előad, hogy valójában Hubbard ot meggyilkolták.
  Szcientológia Egyház még mindig próbál magához térni az HBO "Clear-ré válni" dokemntumfilmje és az azt követő és a médiában szorosan követhető botrány hullám után, de úgy tűnik a "Szcientológia Háború" még messze van a végétől. Idősebb Ron Miscavige, David…..
A Tudás Aranykora és az Alapok kiadása után ezernyi szcientológust kényszerítettek arra hogy újra megvásárolják az előzőleg már megvásárolt könyveket és előadásokat. Valószínűleg a magyar szcientológusok nem tudják hogy ez az anyagok átcsomagolása és "Most igazán úgy…..
Jamie DeWolf ismert amerikai "slam-költő", előadóművész és író elgodolkodtató száma dédapjáról és nagyapjáról idősebb és ifjabb L. Ron Hubbardról. DeWolf jól ismert erőteljes előadásairól, amelyek gyakran könnyet csalnak a nézők szemébe és amelyek olyan érzelmekkel és…..
Louis Theroux (ismert BBC filmkészítő és író ) nagy érdeklődésre számító dokumentumfilmjében a Los Angeles-ben lévő és a világ legnagyobb egy helyen élő szcientológus népességnek számító közösség szívébe fog belehatolni. Mivel Alex Gibney HBO dokumentumfilmje igen nagy…..
Évvégi ünnepség a Flagben. David Miscavige zárja a beszédét, állva tapsol mindenki. Miután elcsendesednek, Tom Cruise feláll és Miscavige-hez fordulva azt mondja:- Dave ,remek beszéd volt, de lenne három kérdésem. Miscavige kényszeredetten mosolyog, majd int hogy folytassa. - A…..
Az egyház szerint 8 millió az egész világon.Szerintem valahol 500,000 körül van a valóban Szcientológusnak nevezhető kör, ebből körülbelül 80,000 a legaktívabb réteg.Az ingatlanok értékbecslése során három módon határozzák meg a piaci értéket, hogy egy megbízható érték…..
Garro Natániel 2015.04.22 11:28:01
@Marhácska:
A legmegbizhatobb felmeres szerint ugy 30-40 ezer van az egesz vilagon, ebbol ugy 25 ezer az USA ban.
Olyan nem letezik hogy "nem aktiv szcientologus".
Heber Jentzsch az Egyhaz elnoke birosagon esku alatt vallotta hogy barki valaha is vett egy dianetika konyvet vagy egy kurzust, beleszamitjak a szcientologia letszamba. Ebbol kiindulva mindenki katolikus aki valaha is imadkozott:)