Regisztráció Blogot indítok
Adatok
woow

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így, az ebédidő közeledtével mindig nagy kérdés, hogy rendeljünk, vagy ugorjunk ki valamelyik közeli kajáldába enni valamit. Ha sikerült megállapodni, akkor viszont indul az igazi harc, hogy a kínait, a pizzériát, vagy a kifőzdét támadjuk-e meg... A Diner City a másik oldalt…..
hogyvolt Éden hotel - 2x31 2012.04.26 06:40:00
Tegnap volt Pandora, ma meg lesz dráma, kalapos nő, sírós brókerlegény és bután néző hogyvoltíró. Pinokkina bazmeg, mit adtak mán megint rád? Olyan, mintha egy részeg hippiről leszedték volna a gatyát, a korcához meg hozzávarrtak volna egy húzott anyagból készült felsőrészt…..
Bár még nincs vége az évnek, az biztos, hogy nálam tévés produkciók tekintetében a Top5-ben benne lesz a Spektrum TV saját gyártású természetfilm sorozata, A Láthatatlan Madárfotós, amit karácsonykor mutat be a csatorna. Hogy ez így lesz, már júniusban sejtettem, amikor egy…..
Év: Ezerkilencszázkilencven-kibaszott-három Van olyan aki nem ismeri őket? A három pécsi rapgengszter, Dope T, Grim Ace és Dr.Mammut olyat alkottak, ami azóta is felejthetetlen. Manapság már ugye mindenhol van internet, mégis igen kevesek ismerik az aktuális magyar underground…..
Aki zsigerből rühelli a tower defense (aka. lövegtornyos) játékokat, nyugodtan zárja be a böngészőablakot, most ugyanis a műfaj egyik (ha nem a) legjobb szériája, a Gemcraft sorozat újabb darabjáról lesz szó. Emlékeztetőül: az első és második részről volt szó az előző…..
woow 2011.03.16 14:49:04
@Cold Heart:
thx. ez a része megvan, inkább arra lennék kíváncsi, hogy a leírásában szereplő kombinálhatóság hogy működik. nem tudtam értelmezni a rövidke leírás alapján, hogy ez most nekem miért jó, és mi az, amit ki lehet hozni belőle.
más,
eddig még nem vettem meg a fullos verziót. anélkül nem lehet nagy xp-t kaszálni? asszem 93-as levelen vagyok, és végigtoltam má vagy 140 pályát, de valahogy nem tudtam ráérezni, pedig az előző kettőben mident végigtoltam és nagyokat szakítottam, de itt enm megy. valahogy az alap érték 2-4szeresét tudom csak kihozni egy-egy pályából. ez így lett megalkotva, vagy én vagyok blfsz? itt már csak a beállított szorzók mértékében lehet xp-hez jutni?
Menedzserjátékot viszonylag ritkán csinálnak flashben, pedig jó kis műfaj ez: békés, gondolkodtat, hosszan el lehet vele lenni. Jó példa erre a Recordshop Tycoon, amiben egy (illetve négy) lemezbolt útját kell egyengetnünk az üzleti sikerig. Először bolthelyiséget ket kell vennünk…..
Sziasztok! Pár nappal ezelőtt állásinterjún voltam az egyik mobilszolgáltató cégnél. Kiderült a helyszínen, hogy 2 órát kell ott lenni, és ez csak az első forduló. Bemutatkozással kellett kezdeni, a többiek előtt,több, mint tízen voltunk. Majd következett 5!!!! teszt: - Az…..
Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy mindenki szereti a "lőj ki bármit, minél messzebbre" típusú játékokat. Magam is ezek közé tartozok, mert kihívást jelentenek. A Micro Olypics on Mars nem kimondottan a kedvencem, mert nem tart túl sokáig, de mindenképpen egyedülálló…..
  Az tehát látható, hogy maga az ötlet jó. Önmegoldó feladat, odafigyelve automatikusan működik, bolondbiztos, mégis tartalmazza a korrekció lehetőségét. Mai cikkünk blogposztja...
TJ fedőnevű munkakerülőnk küldte be a Palisade Guardian 2 linkjét (az első részről itt írtunk). „Új fegyverek új ellenfelek egy-két apró fejlesztés, jó idő elklikkelni” – írja emberünk, és igaza van: nagyobb fejlesztések tényleg nem kerültek a játékba, csak…..
A lufipukkasztó kis majmot már több játékban megismerhettük, eddig elég nagy népszerűségnek örvendett. Íme, itt egy újabb változat: ezúttal a szupermajom a levegőben repdesve lövöldözi le a trükkös lufikat. A fegyverzete akár a hullám kellős közepén is fejleszthető, a kis…..
A Blosics újabb remek képviselője a „romboljunk, de okosan” receptre készült játékoknak. Zöld téglákból kell 100 pontnyit lezúznunk megfelelő szögben és méretben megküldött golyókkal. A golyók mérete és a ledöntött vörös téglák értéke levonódik a…..
woow 2010.02.19 20:45:15
@yota: bazz, kiszúrta a szemem. én meg tökélyre fejlesztettem, hogy egy lövéssel mindhárom robbanós dobozt eltüntessem az eltüntetős golyóval:-), aztán megakadtam.
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Folytatjuk a Facebook legjobb játékait bemutató sorozatot. Mai jelöltünk furcsa állat, mert földrajzi műveltséget mér, de igazából a gyorsaság számít benne leginkább. Természetesen a Geo Challenge-ről van szó. A játék négy részből áll (és ha jól tudom, fizetős…..
woow 2009.08.12 15:05:10
@-sg-: megelőlegeztem magamban, hogy ez lesz a válaszod. ezt a legegyszerűbb írni, hogy nem kötelező vele játszani, meg nem kötelező idejönni, stb. asszem egyelőre mi kmk látogatók biztosítjuk a blog létjogosultságát, tehát több tiszteletet a "kenyéradódnak". engem nem zavar a stílus, mert lepereg, de inkább te vagy miértünk látogatókért, mint fordítva...
woow 2009.08.18 20:38:35
@Syolos:
1.
te ne köcsögözz, ha nem érted, hogy miről van szó. szövegértésről meg pláne ne magyarázz, ha nem érted, hogy mire mit válaszolok. for your kind info megvan a végzettségem és a gyakorlatom a mind az értő olvasáshoz, mind a szövegalkotáshoz, de ez nem tartozik ide...
2. általános iskola 2. osztályától tanulják az értő olvasást. emlékezned kellene, ha már háromszor is végigjátszottad, mielőtt levelt léphettél...
3. sg válasza és annak stílusa ellen emeltem kifogást, ami asszem, hogy téged nem érint, úgyhogy a reakciód nem volt kompetens...
4. szimplán hülye vagy, de ezt jelenleg nem tiltja a törvény...
woow 2009.08.18 20:49:37
@m e o w:
kenyéradó alatt vonatkoztass el a fizetségtől. értelmezésemben ez az oldal létjogosultságát jelenti. itt a látogatók tiszteletéről van szó. ha sg arra szegődött, hogy szabadidejében minket kiszolgál, annak vannak következményei, amiket viselnie kell. ilyen a light vagy hard kritika... ezt nem keménykedéssel kell lereagálni, mert az egyre nagyobb nemtetszést vált ki...
félreértések elkerülése végett mondom: nagyon örülök a blognak, ki is használom a számomra releváns játékokat. az sem érdekel, hogy ezért valaki kap-e pénzt vagy sem. hálás vagyok a működtetőiknek, de ez nem jelenti azt, hogy mindenben egyet is értek velük...
mivel eddig is szabadelvű blognak ismertem a kmk-t ezért valamelyest elfogadható viselkedési stílusnak érzem, hogy akár én, akár más nemtetszésének ad hangot. a facebookos részt át tudom ugrani, ha nem akarok vele játszani, teljesen igaz. de attól még kommentelni lehet a létezésüket, csakúgy mint sg válaszát.
A Burger Tycoon marha nehéz játék, de lehetetlen megunni. Először szóját kell termesztenünk, majd teheneket felhizlalni, levágni, hamburgerbe darálva eladni, végül a vállalatvezetőkkel örülni a profitnak (jó esetben). Csak a nehézsége miatt kapott 4-est, egyébként 5 pontot…..
Az előző post lendületét megragadva szeretném bemutatni a játék folytatását, a Jumpers for goalposts 2-t. A második rész nagy mértékben hasonlít az előzőhöz, viszont a játékmenetben több újítást vittek véghez, ami újszerűnek hat az előző részhez képest. A meccs közben…..
woow 2009.05.14 08:36:05
A blogon eddig nem találtam ilyen, vagy ehhez hasonló játékot, ezért megragadom az alkalmat - mint új szerkesztő -, hogy a világ elé tárhassam ezt a programot, ami nem igazán friss, de hosszabb munkakerülésre adhat lehetőséget. Ifjú padawan futballistaként kezdünk a Jumpers for…..
woow 2009.05.14 08:35:32
Péter riadtan kotorászott egy Milli mazsoláskrémtúrós doboz belsejében, és közben nem is sejtette, hogy ő lesz a Homár új állatorvosi lova. Péter azért kotorászott, mert imádja a terméket, de a korábban felbontott 3 dobozban összesen 3 szem mazsola volt, és bizonyítékot akart…..
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
A jó öreg faltörő játék átfazonírozott verziója az Elements, de úgy átszabták, alig ismerni rá. A pályák alá-fölérendelt viszonyban vannak elhelyezve (és néha kisebb labirintust alkotnak), ezek között a megfelelő téglák eltalálásával lehet lépkedni. A cél eljutni az…..
Valósidejű stratégiát nem könnyű flashben megoldani, de a Mini Flash RTS a példa arra, hogy nem is lehetetlen. Bár nem túl látványos a cucc és a pálya is kötött, a játékmenet elég gazdag, és megvannak a szokásos lépések: erőforrásgyűjtés és gyors terjeszkedés,…..
István küldte be a Drunken Masterst, ami az év elején postolt szusis és hotdogos játék újabb variációja. Ezúttal egy bár vendégeit kell kiszolgálnunk különféle italokkal, a szokásos „klikkelj a megfelelő sorrendben” játékmenetet az üvegekkel elvégezhető trükkök…..
A kedd levezetésének jöjjön egy újabb tower defense (aka. lövegtornyos) játék. A múlt héten feltett kérdésre nagyon sokan válaszoltátok, hogy még több ilyet kértek, úgy ltászik, még mindig nem unjátok. A Hunger Strike egészen egyszerű klón kajás témakörben, csak 5…..