Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Annafi

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SERTEPERTE A jégsör 2011.11.27 08:39:00
A sörpiac szereplői évről évre új termékek piacra dobásával kísérleteznek, hogy a fiatalok is kedvet kapjanak a söriváshoz. Így született meg néhány éve a Labatt Ice Beer nevű terméke is. A Labatt cég jégsörgyártási eljárása a gyártás során megteremti azt a…..
A blog mostanában átcsapott egy kissé tudományos hangulatba, ezt most kiegyenlítjük némi munkahelyi piszkos témával, ha bánjátok, ha nem. A bejegyzés címében szereplő kérdésre természetesen számtalan morális vagy pénzveszteségben is kifejezhető válasz adható, azonban ha az…..
Élő közvetítés a helyszínről, azaz a TV elől jó estét kívánok 01:39 paul mccartney nem öregszik ez hihetetlen. szól a hey jude és azt hiszem itt az ideje befejezni a közvetítést. mit mondhatnék még azon kivül hogy puszi minden magyarnak aki képvisel minket Londonban az…..
Danival arról beszélgettünk, hogy mi az, amit mi feltétlenül magunkkal viszünk a nyaraláshoz, aminek köze van a bitekhez. Szóba került a nyaralás megszervezése (hogyan foglalunk szállást), ahogy az is, hogy mi alapján találjuk meg a látnivalókat az úticélunknál. A listánkban…..
Subba Google: Fordító beatbox 2010.11.29 19:12:35
Akarod hallani ahogyan a Google Fordítója beatboxol? Másold be az alábbi sort a 'Németről Németre' fordításba, és klikk a kis hangszóróra. pv zk pv pv zk pv zk kz zk pv pv pv zk pv zk zk pzk pzk pvzkpvpvzk kkkkk bsch..
Annafi 2010.11.29 20:06:13
És akkor jöjjön egy olyan játék, ami biztosan megakasztja a GDP-t. Az Infectonator: World Dominator azoknak a játékoknak a táborát erősíti, amelyekben jól kivitelezett láncreakciók összehozása a cél (volt már néhány ilyen a blogban), de ezt összekapcsolja egy jó kis…..
1 éves lett a Family Guy Blog. Az első poszt 2009. január 14-én íródott és az a Family Guy története volt, amit mai napig néha-néha bővítgetek.  Mikor pont egy éve elindítottam a blogot, már pár hónapja rajongója voltam a Family Guy-nak. Természetesen velem is a Comedy…..
Az én bunyóm Hol a tökim?? 2009.07.30 06:43:00
Ma olyan dolog történt velem, ami még soha. Otthon felejtettem a tökvédőmet, szebb nevén szuszpenzoromat. Hiába, mindig is sejtettem, hogy rossz ötlet ha reggel pakolom össze az edző cuccomat. Olyan érzés volt töki nélkül edzeni, mintha valaki meztelenül menne el megnézni egy…..
Annafi 2009.08.03 21:56:06
Szobából szabadulós játék szerepelt már néhány a blogon, nekem igazi kedvencem a Skutnik-féle sorozat volt, de általában is kedvelem ezt a típust. A Medallionsra a szép grafika miatt figyeltem fel, aztán már nem tudtam abbahagyni, csak halk anyázások kedvéért. Talán az egyik…..
A Red Herring Games jómunkásembere értesítette a blogot, hogy elkészült a stúdió első flashjátéka, a Morningstar. Nagyon hangulatos kalandjátékkal van dolgunk, amiben sok-sok tárgyat találhatunk, célunk pedig egy űrhajótörés utáni szituáció megoldása. A grafikát szépnek…..
Üssük el a péntek délutánt a Connecto 2-vel, ami a régi csővezetékes játékok és a tetris szerelemgyereke. Folyamatosan potyognak lefelé csőelemek, ezekből kell vezetékrendszert építeni. Ha a vezeték két ponton is érintkezik a szélső elemekkel, akkor eltűnik, és lesz hely az…..
Annafi 2009.04.10 12:30:15
Tisztelt Részvényesek! Örömmel köszöntök mindenkit a NoWork Zrt. második éves taggyűlésén. Mint tudjuk, nehéz év áll mögöttünk, hiszen gazdasági világválság dúl, de ezúton cáfolnám, hogy erről fő termékeink, a játéklinkeket tartalmazó postok tehetnének. Sajnos ez a…..
Kétéves szorgalmas linkelgetés és posztolgatás után elérkezettnek látom az időt, hogy a KMK saját erőforrásaival is hozzájáruljon a gazdasági világválság mélyítéséhez. Olvasói levelekben visszatérő téma, hogy miért nem írunk ki játékkészítő versenyt, elvégre a…..
Annafi 2009.03.17 18:15:35
A tegnapi puzzlézés után kicsit agresszívebb műfajok jönnek, először is a Don’t Look Back, ami engem retrógrafikája miatt a Sweet Revenge-re emlékeztetett. Egyszerű megyek-lövök-kikerülöm cucc néhány főellenféllel, én különösebben nem estem hasra tőle annak ellenére,…..
A Sky Invasion nagyon hasonlít a Kingdom of the Windre, de mintha kicsit kiforrottabb lenne. Ebben is felülről kell lefelé támadnunk, itt is fossuk magunkból a viszonylag hamar elpusztuló egységeket, itt is fejlesztgetünk, a cél pedig ugyanúgy a másik bázisának lezúzása, de az…..
Emlékeztek a négy másodperces játékokra? Na, a Cursor Chaos valami hasonló, csak extra adag szemétparasztsággal. Ügyességi minijátékokat kell másodpercekre szabott határidőre teljesíteni, egyre nehezebb szinteken. Hard fokozaton már elküldtem a fejlesztőket az édesanyjukba, de…..
Hét eleji bemelegítésnek indítsunk két népszerű játék második részével, kezdetnek a Super Stacker 2-vel. Jó érzékkel postoltam pénteken az első részt, mert máris itt a folytatás. A feladat ugyanaz - az elemekből olyan konstrukciót építeni, ami pár másodpercig megáll -, de…..
A Super Stacker azért került a rövid játékok dömpingjébe, mert csak 12 pályája van, de egyébként korrekt logikai játék. Kicsit hasonlít a Perfect Balance-ra, a feladat ugyanaz: az elemeket úgy kell egymásra pakolni, hogy ne boruljanak le.[alternatív link]..
„A magam részéről a mellékelt képpel szeretnék üzenni a közösségnek” – írta Ádám, és küldött egy hekkelt fejlécet. Ezt fel is tettem a következő pár hétre, mert a blog nemcsak a munkahelyi íróasztal előtt szenvedőké, hanem a kollégiumi szobákban tornyosuló…..
Ezt is megértük: itt a disztrojjáték, amiben nem tudunk lőni. A Dodge-ban ellenfeleink lövedékeit kell magunk után csalnunk úgy, hogy azok más ellenfeleket találjanak el. Az ötlet remek, a húsz pályán egész ötletes ellenfelek jelennek meg, de néhány felszedhető extrával én még…..
„A játék nagyon egyszerű: két bigyót kell elnavigálni a célba két pályán. A szóközzel válthatunk köztük, és különböző kapcsolókkal háríthatjuk el az elénk kerülő akadályokat” – írja toto92 a Two Roomsról. Azért annyira szerintem nem egyszerű a cucc, a…..
Kezdjük az évet egy folytatással, a nemrég megénekelt Color Infection második részével. A folytatásban 25 újabb szintet kapunk, amelyek némileg furmányosabbak, mint az előzőek, de a feladat ugyanaz, mint korábban: a rózsaszín elemek jól időzített eltávolításával elérni, hogy…..
Kocsmablog Rock Randevú söröző 2008.03.06 10:00:00
Cím: 1067 Budapest, Hunyadi tér 11.Látogatás: 2008. március 5. 18:10-22:50 Bezárt, megszűnt!  És ha annyi a vendég, mint amennyi a kincs, mikor nincs, akkor bizonyára tőled is megkérdezik, hogy széles a rockpalettából mi valami fülcsiklandozó harmóniát választanál...
Az escape room puzzle-k, vagyis a logikai feladatokra épített kalandjátékok egy szép példája a Casual Gameplay Escape. Nagyon furmányos fejtörők vannak benne, amikhez akadnak jó kis tippek, de azokhoz is egy-egy feladat megoldásával juthatunk csak hozzá. Csak a rövidsége zavart,…..
Érdekes játék a Guide Lines, amiben egy golyót kell végigpattogtatnunk a csapdákkal teli pályákon úgy, hogy a golyó alá rajzoljuk azokat a platformokat, amiken megpattanhat. Olyan, mint egy furcsa fallabdajáték, csak itt éppen a falhoz nem érhetünk hozzá. Háromféle platformtípus,…..