Regisztráció Blogot indítok
Adatok
William Shockley

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy duguláselhárítással foglalkozó cégnek akkor megy jól a bolt, ha sok az eldugult lefolyó, WC és vízvezeték. Ha azonban csak kisebb üzemzavarok lépnek fel a háztartásokban, melyeket a tulajdonosok is el tudnak hárítani, akkor a tisztító cég szlogenjei üresen csengenek. Erre…..
William Shockley 2014.09.30 20:07:44
A kormánypárti képviselők már többször jelezték, hogy korántsem tekintik marginálisnak az önkormányzati választásokat, sőt mindent megtesznek azért, hogy helyben is narancsba forduljon az ország. Pedig - bár furcsának tűnhet - hatalomtechnikai szempontból egyes városok…..
Vasárnap késő este lezárult a „Ki legyen a főpolgármester-jelöltünk?” című baloldali rendezéssel forgatott bohózat egyik újabb fejezete. A korábbi, meglehetősen szerényen bútorozott politikai képességekkel rendelkező Falus Ferenc bedobta a képzeletbeli vörös…..
William Shockley 2014.09.29 16:56:52
@diszkriminans:

Tehát Bokros Lajos akkor is "konzervatív" volt, amikor MSZP-tagként miniszteri feladatokat látott el Horn Gyula kormányában? Hmm...
 Navracsics Tibor egyike volt a legmeghatározóbb arcoknak a Fideszben, mostanra viszont egyre hátrébb szorul a hatalom köreiből. Most az Európai Bizottság oktatási, kulturális, ifjúsági és uniós állampolgársági biztosi tisztségét kaphatja a folyamatok során, azonban több…..
William Shockley 2014.09.20 16:17:21
@bigmax:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán tanított.
William Shockley 2014.09.20 16:18:37
@Joe69:

Navracsics már akkor is egyetemi oktató volt, amikor a Fidesz még az ellenzéki éveket nyögte. Találj ki valami jobbat.
William Shockley 2014.09.20 16:51:45
@bigmax:

Az gondolom te is tudod, hogy az ELTE a legrégebbi, mindmáig működő magyar egyetem. Az ELTE AJK pedig a legerősebb jogászképző kar egész Magyarországon.
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
William Shockley 2014.09.18 14:40:47
@sixx:

Lehet, hogy Dajcs csúsztatott. De te is. Te ugyanis azt akarod elhitetni a gyanútlan olvasóval, hogy az pár százalékos, szinte hibahatáron belüli, mindössze néhány 10 ezer nézőt jelentő növekedés, amit RTL-híradó elkönyvelhetett az elmúlt pár hétben, az egyértelműen a harcias kormányellenes riportoknak köszönhető, holott ez egyáltalán nem kimutatható, ezt csak te képzeled bele az adatokba. A Tények bulvárhíradója pedig minden este szarrá veri Kolosiékat. Ez a nagy büdös igazság.
Ismerd meg a mai napon 70 évvel ezelőtt kirobbant, Magyarországon ismeretlen antifasiszta ellenállás történetét.  Ismeritek azt a viccet, hogy a szlovákok több hónappal, a csehek egy nappal a második világháború vége előtt keltek fel a nácik ellen, a magyarok pedig…..
Ahogy a cc is megírta, a ma reggel 6:30-kor kezdődő köztévés hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig erről minden más magyar híradás és a teljes világsajtó is beszámolt. Most végre megvan a magyarázat, hogy miért maradt ki a reggeli adásból a színész…..
William Shockley 2014.08.12 17:17:15
@M_R:

Ti most tényleg azon rugóztok, hogy a 6:30-as kora reggeli híradóba nem került bele egy aznap hajnalban megjelent hír egy színész haláláról? A déli híradóban terjedelmesen foglalkoztak vele. A közszolgálati rádiók is azonnal bemondták. Mi a fasz bajotok van?

Jó, én megértem, hogy szívesebben foglalkoztok az ilyen dolgokkal, mint például a budapesti balliberális összefogás felrobbanásával...
William Shockley 2014.08.12 20:52:48
@Koca Caola:

Nem érdekli őket. A balliberis média célja a gyűlöletkeltést. Már délben sem volt igaz a hír, mert a déli híradóban is benne volt.