Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bergyilkos Bohoc

0 bejegyzést írt és 714 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor év elején felvettünk egy adást Buttinger Gergellyel, homályos ígéretként elhangzott, hogy egyszer majd a legendás Boros-Szikszai művészpárossal is készítünk egy felvételt. Ennek az ígéretnek a felét most betartjuk, új adásunk vendége ugyanis Szikszai Gábor, akivel elég szokatlan helyzetben…..
Biztos, hogy ön is ezekre bulizott 1966 és 76 között a balatoni éjszakában, és ezekre adott le szavazatot nyílt levelezőlapon. ..
Bergyilkos Bohoc 2019.07.11 13:49:10
@Jankove: "1976: Ha kiszáradna a Balaton"
A Bergendy együttes wikipedia oldala a "kiadatlan rádiófelvételek" között hozza. Szóval valószínűleg nem lehet megvenni sehol.
Jó, rácsodálkozni arra 2019-ben, hogy a nyár pont olyan kiemelt tévés időszak lett, mint amilyen az ősz, nagyon cseszlovák dolog, de én a régi szép idők gyermeke vagyok, aki éveken át nyáron pótolta azt, amit ősszel/tavasszal eltett darára, és nyáron legfeljebb 1-2 új sorozatot tett hozzá, meg a…..
Bergyilkos Bohoc 2019.05.30 19:06:17
@MyCream: De igen. A trailerben is írja a július 4-et.
Íme egy délelőtti kör a Lidlben. Nem egy tipikusan olyan fotó, amivel zöldebb körökben dicsekedni szokás. Miért mutatom mégis meg? Miért osztok meg én, aki folyton a hulladékmentességről írok, egy ilyen képet?..
A Telekom nagy felháborodást kiváltó "Bocsi Anyu! – Egy rendhagyó Anyák napja" című videója kapcsán több szakmai elemzés is megjelent, sok cikk próbálta értelmezni a cég elég fura gesztusát az édesanyák felé. A reklámozó telefontársaság is a nyilvánosság elé lépett magyarázatával. Azonban a film…..
Betilthatják a kézfogást a brit irodákban, ugyanis egy felmérés szerint az emberek háromnegyede nem kedveli a fizikai kontaktust a munkahelyeken...
Bergyilkos Bohoc 2019.04.28 17:24:38
@csimpilimpi: Érdekes, hogy néhány éve még egy nőt sem zavart, hogy nem fogtak velük kezet. Csak aztán az utóbbi metoos években elirigyelték a férfi szerepeket, meg ugye elmagyarázták nekik, hogy a nő és férfi között SEMMI különbség nincs, minden "jár" mindenkinek és hogy, hogy nem a kézfogásból kihagyás hirtelen zavaró és degradáló lett
Bergyilkos Bohoc 2019.04.29 22:34:05
@goodjohnwin: Mitől ostoba szokás? Csak úgy, bemondásra? Manapság így is lázadozunk mindenért, szarunk a másikra, és teljesen elidegenedünk egymástól. A kézfogásban legalább még maradt egy nagyon minimális intimitás.
Mellesleg naponta száz dolgot megfogsz (ajtó, asztal, szék, tömegközlekedés stb.), amit előtted ezren fogtak meg (kézmosás nélkül). Majd pont a százegyedik, a kézfogás lesz zavaró. De ha ennyire félsz viselj szkafandert.
Your browser does not support iframes. Pontosabban honfoglalás ÉS szabadságharc. Aznap. Amikor kiűzték a törököket. 1939-ben. Kossuth Lajos vezetésével. De Arany János is nagy hős volt. Miattuk van a Nemzeti Vágta.  Észbontók, Viasat3, március 25, 18:00 duplarésszel...
Lépten-nyomon feltámad a az örök vita az én írásaim kommentjeiben is, hogy ki a jobb? A testépítők, vagy a harcművészek? Ki a gyorsabb, erősebb, lazább, stb. Mert hát hiába van kigyúrva, mint egy kétajtós szekrény, az ő haverjának az ismerősének a mestere egy ütéssel…..
A VV Csoki néven ismert vellalakó a bekerülésekor forgatott kisfilmben azt mondta, hogy Szavazzatok rám, néger vagyok! és ezen a platformon tolta eddig a szekeret odabent, levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), majd testi épséget veszélyeztetett és kizárult. A…..
Alaposan felbolygatta a hazai képregénykedvelők vasárnap délutánját a Vitanum kiadó vezetője, amikor egy hónappal előre hozta az idei karácsonyt, és mindenkinél szélütést meg szívbillentyű-zavarokat okozva bejelentette a Facebookon: ismét lesz Rahan a Kockásban!..
Bergyilkos Bohoc 2018.11.26 21:40:20
@p.a: Az nem különszám, hogy gondolok egyet és kvázi a januári Kockást két héttel előbb jelentetem meg. Az én olvasatomban a különszám EGYEDI. Valami nagyobb lélegzetvételű változás. Mondjuk dupla terjedelmű, vagy az egész újság elejétől végéig egy hosszú komolyabb képregény... vagy tudom is én. De itt láthatóan az történt, hogy sikerült megszerezni egy rég áhított nevet és "gyorsan" csináltak még egy sima Kockást, mert Rahan miatt tuti, hogy rámozdulnak.
Bergyilkos Bohoc 2018.11.27 21:26:42
@Sigismundus: Na, ez nem is hülyeség. Ennek mondjuk még lenne is értelme: Kockás - retró különszám.
Csak az a gond, hogy a tartalomjegyzék alapján a Rahan, Pif és Szilvió tűnik réginek, viszont a többi meg mind 2000 utáni.
Az online vásárlásnak megvannak a maga előnyei (bővebben előző cikkünkben olvashatsz róla), például hogy elkerülheted a szupermarketben előforduló legbosszantóbb vásárlótípusokat és a totálisan lehangolt eladókat. Készítsd be a popcornt, ugyanis összegyűjtöttük minden idők legirritálóbb és…..
Bergyilkos Bohoc 2018.10.14 15:03:28
@Helyszíni zsemle: Én már bojkottálom a Lidl-t, pont a bevásárlós kocsis idiótaságuk miatt. Majd felrobbantam, amikor a legnagyobb csúcsban csak nehézségek árán lehetett eljutni a pénztárhoz, mert úgy gondolták, hogy kurva jó ötlet, minden vásárló kezébe akkora talicskát kényszeríteni, amibe 3 mosógép is vígan elfér.
A rossz idő és a költségmegtakarítás ellenére két hónap alatt forgatták le a rekorder vígjátékot. Jöjjön néhány kulisszatitok a filmmel kapcsolatban...
Mostanra alighanem az is értesült róla, hogy Terence Hill a héten Magyarországon járt, hogy promótálja új filmjét, a Nevem: Thomast, aki soha életében nem nézett meg egyetlen Bud Spencer-Trence Hill-klasszikust sem, hiába ismétli hetente valamelyik csatorna a páros filmjeit. De mitől ilyen népszerű…..
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
Kemény meló egy filmes franchise-t összepakolni. Némileg könnyebb, ha az elején a producerek csak kicsiben gondolkoznak és kevésbé az univerzumépítésre vagy a lehetséges folytatásokra koncentrálnak, pusztán egy jó filmet szeretnének készíteni. Ilyen vágányos siklott ki tavaly a Universal Studios…..
Amikor ilyen évfordulós cikkekhez szedem össze az anyagot az aktuális filmről, mindig elborzadok, hogy hogy rohan az idő. Nem fogok senkit az előbbihez hasonló közhelyekkel fárasztani, de tényleg 10 éve volt már, hogy Kirk Lazarus kioktatta Tugg Speedmant, és szállóigévé tette a „Sose nyomd fullba a…..
Aki egy ideje benne van a testépítés életstílusában és egy kicsit is magába néz, az belátja, hogy pályafutása során rengeteg hibát követett el: rosszul időzített edzés, kevés vagy nem megfelelő minőségű tápanyagbevitelek, kevés pihenés, egyénhez nem illő edzésterv. Ezek mind olyan hibák, melyeket…..
Bergyilkos Bohoc 2018.08.11 11:50:59
@Farkasvölgyi: Nem bírom felfogni miért visznek be telefont a terembe. Meg nem fosnak attól hogy valaki rálép vagy rádobnak egy 25 kilós tárcsát (nálunk minden 2. ember a földre rakja)? Én soha nem viszem be. Kibírok másfél órát nélküle. Nem vagyok valami titkos ügynök, akinek bármelyik pillanatban készen kell állnia a hívásra.
Csalt akkor mindenki, a vendéglátósok, a boltosok, sőt még a gyárak is. Vizezés, újrahasznosítás és trükkös mérések a Kádár-korszakból.  ..
Bergyilkos Bohoc 2018.08.05 19:19:23
@Pilotax: Vagy a nagybácsi is olvasta Moldovát, majd azt hazudta vele történt meg., ahogy az urban legendeknél lenni szokott. Amúgy annyira tipikus UL, hogy ezt csak a hülye nem látja.
Bergyilkos Bohoc 2018.08.05 19:42:30
@steery: "Jó kávét még nem ittam étteremben, de kávézóban sem! Valamiért nem megy nekik a dolog. Az otthoni bezzeg pazar. Erős, aromás és fekete, nem barna."

Nem tudom milyen kávézókban jársz, de ahol jó minőségű presszógép van hozzáértő emberrel, ott olyan kávét kapsz, aminél kizárt, hogy normál otthoni körülmények között jobb kávét csinálj.
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
Nem titok, közel fél éve egy rendhagyó retrólexikon összeállításán dolgozom: 90 legendás tárgyat mutatok majd be benne a 90-es évekből – a tervek szerint idén karácsonykor már lehet lapozgatni a fa alatt. Csupa olyasmi lenne benne, ami gyerekkorunkban körülvett bennünket, a Kacsamesék-generáció…..
Októberben tér vissza a 9. évadával a Walking Dead és az eddigi kiszivárgott hírek alapján úgy tűnik, hogy komolyabb válaszúthoz érkezett a sorozat. Először is új showrunner veszi kezébe az irányítást, Scott M. Gimple feljebb lép és egyszerre fog foglalkozni az összes Walking Dead projekttel, helyét…..
Bergyilkos Bohoc 2018.07.14 10:24:16
@teéjesenmindegy: Magyarázd már el légy szíves, mi olyan kurva hihetetlen azon, hogy egyes kolóniákba esetleg lovakat tartottak és nem ették meg a zombik?
Az Elton "Keselyű" John érdemrend aranyfokozata idén a Discovery Channelnek jár, ahol szinte meg sem várták, hogy megszáradjon a barlangban rekedt és onnan egy kis falunyi kommandós, búvár, orvos és mentős hősies erőfeszítéseinek hála épségben kiszabadított thaiföldi focista gyerekek haja, máris…..