Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frostdemon

163 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország frissen felfedezett polbeat-zenekara, a Kozmosz ismét egy társadalmi problémát énekelt meg új dalában, amivel még azt sem várták meg, hogy rendesen felvegyék. Szóval a punkcsapat, amit már az MTVA is kicenzúrázott, és ami legutóbb ezzel a megosztó videójával hívta…..
Megint nem tudunk mást csinálni, csak idézni a Watch My Dying furcsametál-zenekar fenti kliphez tartozó szavait: Amióta újra lélegezhető a földi levegő nagyon nagy a kereslet iránta, szerencsére a jogdíjakból mindig telik rá. Azok a chemtrailes repülők majdnem véglegesen…..
frostdemon 2014.01.10 17:20:07
Ójeee, bejutottunk a kánaánba, a mekkába, megláttuk a nirvánát, kezet fogtunk Buddhával és beleolvastunk Jézus thread-jébe, igen, fent vagyunk a Google+-on! És akit tudunk, magunkkal rántunk! Na jó, "csak" 10 embert, de az is valami, főleg, ha Ők is meghívnak…..
frostdemon 2011.07.14 09:55:43
A Lángoló Gitárok a bevett szokásokkal ellentétben tényleg az év legvégén összegzi az elmúlt 365 napot. Tavalyhoz képest meglepően sok átfedés található a szerkesztőség idei kedvencei között, ezt betudhatjuk annak, hogy egyre inkább egységesül az irányvonal, vagy annak is,…..
frostdemon 2010.12.29 19:19:31
@no mail, no problem: Kétségtelenül igazad van, de ma - sajnos - többen cigiznek, mint pofáznak, így azt nehezebb megfékezni. Másrészt, ha a pofázást sikerül megszüntetni, akkor a cigizés már gyerekjáték :)
Cocorosie @ Gödör 2010.07.26. A Cocorosie-t meglepően sokan ismerik és kedvelik külföldön. Ez abból lehetett leszűrni, hogy a Gödör előtt tolongó nézők jelentős hányada más országból érkezett. Nyilván ez köszönhető a Rainbowarrior MTV-s sikerének is, mégis bizarr volt a…..
Megadeth, Devildriver, 3 Inches Of Blood @ Petőfi Csarnok 2010.06.20 Mikor bementem a PeCsába, éppen a 3 Inches Of Blood játszott a közel teltháznyi ember idegeivel, hiszen a frontember egy élő, lélegző emberi sziréna, olyan magas hangon énekel. Nyilván Vancuver elöljárói,…..
Secret Chiefs 3 @ A38 Hajó 2010.05.03. Alig voltunk. Pár ember lézengett a hajó gyomrában, de legalább megnyugodhattam, hogy ez nem lesz olyan sznob-buli, mint az Ulver volt ugyanitt. Akkor majdnem mindenkit fel akartam pofozni, aki csak azért jött, mert "hallotta, hogy menő…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
klipperium Csontkemény 2010.03.26 15:32:47
 A Cannibal Corpse-ról már szinte mindent elmondtak a világon. Magyarul ők a világ legeslegelmondottabb zenekara. Nem is szeretném ragozni, sok alap vonás, klisé van a rendszerükben, amivel át lehet vészelni akár eonokat is... Cannibal Corpse - Priests Of Sodom  Viszont…..
 A Bend It Like Bender egyértelműen - éppen - a kedvenc dalom az új Devin Townsend lemezről, így joggal örültem, hogy ez lett az új klip. Nos, mikor azonban azt megláttam, már nem voltam annyira elragadtatva. Jó, jó, nem mondom. Szépek a színek és meglehetősen kreatív az…..
Mai válogatásunkban szerepel a Belphegor, az Epica, a Camera Obscura, a Dead Man's Bones, a Raised Fist is, a Horse The Band és végül a Rotten. Klipmegosztás. Belphegor - Der Geistertreiber Ausztria elsőszámú iszonyata eljött, megint mondott valamit és látszólag ismét igaza lesz. A…..
Heti válogatásunkban lesz Black Lips, Napalm Death, Samael és Paradise Lost, de benéz a Taken By Trees és a Hardcore Superstar is, a legdurvább viszont a végén van. Most csak annyit mondunk, hogy kötél.   Black Lips - Let It Grow Ilyen, hogy flower-punk zene, mégcsak nem is…..
Ezen a héten nagyon erős adag jött össze jó zenékből, de annál kevesebb jó videókból. Csemegéket viszont így is láthatunk, hiszen lesz Goatwhore, Gwar, Infected Mushroom és Sólstafir, de benéz a N.A.S.A. is. Jó szórakozást! Goatwhore - Apocalyptic Havoc Az amerikai Goatwhore soha…..
A Magyar Opera blog meghirdette cikksorozatát, amiben bárki megírhatja, hogy ő hogyan használja az Opera böngészőjét. Ehhez segítséget is talál a kiírásban. Az alábbi írás is ennek az akciónak az eredményeként született, ezúttal Green Lizard jóvoltából, akinek ezúton is…..
Már lassan igen hosszúra kezd nyúlni ez a szünet, így itt az idő, hogy újra megvillanjanak a kedvenceink egy-egy videóval. Épp elégből válogathattam és igyekeztem csak a legjobbakat megtalálni, mint mindig. Leszen ezúttal is egy kis Behemoth, amit Rise Of Day Ákos követ, de az Otep…..
Devin Townsendtől egy olyan zenekarig, amelyikben egy nő ordítja le a fejünket. Klipválogatásunk. The Devin Townsend Project – Coast Heavy Devinnek vannak nagy pillanatai, de az új lemez semmiképpen nem tartozik ezek közé. Ez a letisztult zene kicsit megijesztett, de a klip…..
Lángoló Gitárok Hattyúdal után 2009.07.20 10:11:00
Watch My Dying – Moebius (2009 Szerzői Kiadás) A Watch My Dying legutóbbi lemeze komoly mérföldkő volt, ott állt be a zenekar arra az irányra, ami az egyéniségüket meghatározza, és a maga nemében teljesen egyedi zenét hoz létre. Lehet, hogy ezek után furcsa, amit mondok, de…..
Mai klipválogatásunkban a frissek kerültek elő a múltidézés helyett, így szólunk a Chickenfootról, a Broken Recordsról, a Wax Stagről, a Linkin Parkról, illetve a Pestilenceről. Chickenfoot – Oh Yeah A Chickenfoot egy új szupergroup, amiben a Red Hot Chili Peppers dobosa…..
Hú, de jók lettek a keresési eredmények erre a hétre. Nagyon klassz klipek kerültek elő, úgyhogy tudunk miről beszélni. Lesz például Björk, Metallica, Peccatum és az überelhetetlen Gwar, de akad Aerosmith is legott. Jó szórakozást! Björk – Declare Independence Tudom,…..
A héten kalandozunk. Járunk egyet a Gondry-univerzumban és a gyerekkoromba is beugrunk. Lesz Voivod, Paul McCartney, Metallica és Helloween, de a hangsúly az M.O.D.-n van. Jó szórakozást! Voivod – Polaroids Én ugyan az Eric Forrest által felénekelt lemezeket szeretem, de itt a…..
Az elmúlt időszak egy kicsit gyengébb kliperesztéssel szolgált, de azért akad legalább két csemege. Melyek ezek? Majd kiderítitek, minekutána megnéztétek a God Forbid, a Dead Pirates, a Raunchy és az Answer videóját, de hogy mást ne mondjak, utoljára még egy nagyon kemény Earth…..
Junkies – Degeneráció (2009 Edge Records) A Junkies már 1992 óta létezik. Akkor még Csordás Tibi volt az énekes, aki ma a Fiesta oszlopos tagja, ráadásul az első Rock & Roll című lemezt egy az egyben ő is írta, nem a mostani dalszerző, Barbaró Attila. Akkor még ilyen…..
frostdemon 2009.05.25 14:31:57
@astbury: Mindezt álnéven mondod? Jól teszed, keményebb vagy, mint hinnéd...
Most egy kissé könnyedebbre lett véve a figura. Vagy nem? Majd elválik. Lesz egy csomó zsíros cucc, mint Kylie Minogue, Radiohead, Talk Talk és Anthony B, de az ügyben megszólal a Morbid Angel is. Kylie Minogue - Come Into My World Lassan már nem is lehet meg a válogatás Gondry-videó…..
Hű, micsoda hét! Van is miből válogatni. Lesz itt minden jó, de főleg most a metálosok fognak örülni, mert a sok újdonság zömét ők teszik ki. Lesz Primal Fear, Dream Theater, Eminem (ő pl. nem metálos) és Little Girl's Club (nála még nem lehet tudni), de akad majd Amorphis, Thy…..