Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sugár.út

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint már többször utaltunk rá, Székely Imola arcvonásai nem véletlenül torzultak az elmúlt hónapokban, 2014 július havának 15. napjától. Legutóbbi köröndi cikkünk végén, szinte prófétikusan jeleztük: „De vajon ki fog akkor segíteni neki a zivatarban, amikor a károsult…..
Sugár.út 2015.01.18 19:05:57
@Rónaszék: @Katicás telefontok: Nem ez az érdekes, hanem, hogy amikor Imola szerződött a biztosítóval, azt a lakók tudtával tette-e, illetőleg, hogy a szerződést a lakók olvasták-e. Mert valakinek felelnie kell.
 Jó hírek érkeztek a Köröndről… illetve pontosítanék, a többség számára érkeztek jó hírek, mert biztos vagyok benne, hogy bizonyos emberek, egyéni vagy közös képviselők most nem érzik olyan jól magukat. A tegnap megkezdődött az ideiglenes védőtető építése, a munka…..
"Milliárdos séta" indult az Andrássy út 1-től, egészen az Oktogonig. A séta egy sajtótájékoztatót takart, melynek keretén belül, Hassay Zsófia Terézváros polgármestere, a sajtó képviselőivel együtt elsétált azon ingatlanok előtt, melyeket 2004-és 2010 között áron alul…..
A sajnálatos júliusi tűz óta az önkormányzat minden erejét megmozgatva igyekezett segíteni a pórul járt lakókon. A választások közeledtével a baloldali kis pártok összefogása igyekezett kampánytémává silányítani a történteket, és a jelenlegi városvezetésre hárítani…..
 Egészen érdekes az a demagógia, amellyel az izzadtságszagúan szocialista 6ker.blog igyekszik a saját szarát (Verók-Fürst-Hatvani ingatlanpanama, bírósági tárgyalások vádlottak padja) a jelenlegi terézvárosi vezetésre kenni egy olyan „közös képviselő” segédletével, akit…..
Sugár.út 2014.08.13 09:11:36
@hatvanics:
Úgy látom Hatvani elvtárs megvacsorázott és belekezdett a kisstílű, pitiáner, bennfentes, a magánéletet idióta utalgatásokkal belekavaró, a kutyát sem érdeklő fröcsögésébe. Qrvára nem vagyok Bundula. Nagyon nem. Visszakéredzkednék anyámba, ha életemben csak egyszer is olyan bumfordi és bunkó módon nyilvánulnék meg, mint ő.
Ennyit erről.
Viszont sokkal régebb óta van közöm Terézvároshoz, mint Hatvaninak és Bundulának együttvéve. Velük ellentétben még pénzt sem kapok érte.
Éppen ezért - és a birtokunkba lévő iratok alapján - én nyugodtan feltehetem a kérdést mindkét díszjancsinak:
Rendjén való-e az, hogy 2000-ben kötettetik egy - mindenki által megszavazott, jónak, előnyösnek titulált - szerződés C jelű céggel, amely megszerzi az összes engedélyt, munkára készen áll, majd jönnek a 2002-es önkormányzati választások és az új, szoci-szadesz vezetés bojkottálja a munkák elkezdését, keresi a "saját kutyája kölykét", nagy nehezen megtalálja, 2005-ben kiteszi C jelű céget a projektből, behozza a saját D jelű cégét, kötnek egy új, az önkormányzat (és a lakók!) számára hátrányos megállapodást, majd Hatvani elvtárs alpolgármestersége és Székely Imola kétkulacsos segédletével - teljes kussban - jelzálogot tetetnek a házra 2009-ben, amiről senki sem tud évekig? (Hasonló az Andrássy út 47-ben is az eljárása ezen éhenkórásznak).
Na, inkább erről próbálja felfrissíteni telezabált fejében (jó mélyen) megbújó minimális memóriáját, de ha nem sikerül, akkor a SUGÁRÚT blog következő írásában dokumentumokkal sietünk a segítségére - bár ezeket vádlottként az iratismertetés kapcsán nyilván már láthatta...
A Bumfordi Bundulával való bárminemű azonosítást pedig személyes, esztétikai és szellemi okokból is kikérem magamnak. Ha kell, szívesen adok vonalzót, hogy az önkormányzat férfi vécéjében azzal méregessék a kukijukat (és ne a testületi üléseken, mint ezt sokszor teszik), de a "ki a nagyobb kan" Csabák belháborúja ne alacsonyítsa le a sok száz terézvárosi feje fölül eljátszott ingatlanok tragikus történetét.
A terézvárosiak nevében kikérem magunknak. (Amúgy meg teljesen felesleges tagadni a 6ker blogot...)
Sugár.út 2014.08.13 09:13:21
@nu pagagyí:
Fájdalom, de se maffia, se fideszes maffia (mintahogy szoci-balliberális, tocsikoló maffia) tagja sem vagyok.
Csak egyszerű terézvárosi. Aki nem vak.
Sugár.út 2014.08.13 12:42:08
@An Dzsung Hvan:
Olvasni csak pontosan, szépen - hogy egy József Attila-parafrázist is csempésszek ide. Imola az index videóban valóban nem, ellenben a Hír Tv-ben és egyéb helyeken bőszen nyilatkozott. A káeftés szerződés meg azért furcsa, mert akkor éppen szekely.imola@terezvaros.hu e-mail címmel (mint ezt a legelső mellékletünk mutatja a blogban) az önkormányzatban dolgozott. Ugyanazért a munkáért - már ha végzett valamit - két helyről pénzt? S mindkettő közpénz? Ejnye, na, ez még Dél-Koreában sem dívik, még ha vissza is vonult az ember...
S kérdem én: miként lehetett volna egy ÉLETVESZÉLYES ÉPÜLET kapcsán körültekintőbben eljárni? Hagyni a lakókat a potyogó stukkók alatt mesekönyvekért visszaszaladgálni? Gyanítom, ha a média nem akart volna mindenáron szenzációt csinálni mások tragédiájából, akkor fele ekkora felhajtás sem lett volna. Csak éppen van egy-két magamutogató - vagy éppen pártérdeket szolgáló - figura, akinek a minél nagyobb káosz az érdeke.
Július 15-én az önkormányzat gondoskodott arról - miközben még lángolt a tető -, hogy legyen mindenkinek hol aludnia. Gyorssegélyt adtak. Hozzájárulnak max. 100.000 forint értékben az albérletekhez. Mit is kellett volna még csinálniuk egy olyan épület kapcsán, amely a Székely-Hatvani duó regnálása alatt kikerült az önkormányzati tulajdonból egy izraeli befektető cégéhez? Nos, mit is? Vagy ha keményen föllépnek, akkor meg jön a liberális kloákakórus a magántulajdon védelméről, meg a "szabadságról". Na, tessék már eldönteni végre, hogy mi is a baj.
Ugyanis az önkormányzat simán megtehette volna, hogy csak az önkormányzati lakások bérlőit helyezi el, a ház meg a műemlékfelügyelőséget e tekintetben képviselő Budapest Főváros Kormányhivatala (Pesti Imre), meg a pereskedés miatt magát még tulajdonosnak tartó és akként is viselkedő izraeli cégtulajdonos, no meg Székely Imola gondja-baja lett volna.
Megtehették volna, de nem tették. Szerintem előbb nyisd ki a vágott szemedet, kedves Hvan, aztán emeld piedesztálra bül-bül szavú Imolát.