Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gizella Bottyán

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon erős jelek utalnak arra, hogy a miniszterelnök személye körüli propagandaminiszternek meg vannak számlálva napjai a kormányban...
Gizella Bottyán 2016.10.21 08:55:13
Mindenki ismeri a nevét. Kevesebben vannak, akik már ettek is. Még kevesebben készítik. Aki készíti, az pedig a saját receptjét tartja az igazinak. Egy biztos, én úgy szeretem, ahogy Édesanyám készíti. Ezért most egy különleges recept jön, ami a szívemben különleges helyet…..
Talán emlékszik mindenki arra a kiszivárgott köztévés belsős utasításra, amely szerint nem lehet menekült gyereket mutatni a híradóban. A tiltásnak ezennel biztosan vége, az M1 most már bátran mutat fiatal migránsokat. De még hogy! Reggel többször is leadták, a honlapra pedig…..
Gizella Bottyán 2015.10.10 10:18:28
@Virág et.: A gyerek azt játssza, amit lát, tapasztal. Innen lehet tudni, hogy háborús övezetből jön. Biztos szívesebben játszanának kisautóval, legóval, babával. Ha láttak volna már olyat. Sajnálom ezeket a gyerekeket.
Megéreztem, hogy kell adnom egy lökést az MTVA sajtóosztályának ahhoz, hogy elkészüljön a Tökéletes Sajtóközlemény: sikerült a magyar sajtó jelentős része és a szakemberek által is egyöntetűen bukásnak tekintett március 15-i nézettséget kihozni úgy, hogy a naiv olvasók…..
Gizella Bottyán 2015.03.17 06:31:56
@retek: A nyugdíjasok között is pont annyi a buta, mint a népesség többi részében. Buta gyerekből buta felnőtt és buta nyugdíjas lesz. Mint nyugdíjas, nem szeretem az általánosítást. Rádiót nem hallgatok, köztévét nem nézek, mert egyetlen igaz szó nem hangzik el. Marad az internet, míg be nem tiltják.
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő alatt jönnek rá a megyei matrica rendszer kiagya(tlan)lói, hogy Budapest nem része Pest megyének. (Jó, mondjuk arról sincs fingjuk, hogy Szászhalombatta nevű település sincs hazánkban, de hát ahol Schmitt doktor álamfő lehet, ott ez még simán…..
Felháborító, hogy Magyarországon az orvosok nagy része egy felelőtlen pöffeszkedő IQ- nulla, aki emberek ezreit teszi tönkre a téves diagnózisaival! Kedves Praxis blog!   Édesanyám hamarabb halt meg, mint kellett volna, mert Dipankrint szedetett vele a helyi kardiológus. Ő ügyelt…..
Gizella Bottyán 2014.12.28 07:13:27
@Hefe: Ki fizesse az orvosokat? A zemberek fizetik a nem kevés eü járulékot, amiért alig kapnak ellátást. Aztán fizetik a maszek orvost, aki nem ad számlát és beutal állami ellátásba, ha baj van. Évtizedek óta átláthatatlan a rendszer.
10 gyakori helyzetről olvashat lentebb. Elítéli mind a tízet? Gratulálunk: Ön talpig becsületes, mehet tüntetni Vida Ildikó ellen! Ám amennyiben akár csak egy példaként hozott helyzetben is úgy döntene, hogy hülye lenne kihagyni, hogy jogtalan előnyhöz jusson némi készpénz…..
Múlt-kor Jézus nem is létezett? 2014.10.03 16:15:03
"A Názáreti Jézus valójában egy mitikus, kitalált történelmi szereplő" - állítja egy kutató. Michael Paulkovich erősen vitatható feltételezését azután fogalmazta meg, hogy munkája során 126, 1-3. századi szerző műveit nézte át, s ezekben nem talált igazolható utalást…..
  A balatoni nyaralótelepek szolidan rendezett stílusukat, középosztályi státuszukat az 1950-es években elveszítették. A tömeges, turnusokban zajló üdültetésre átrendezett települések nehezen tudtak megbirkózni a hirtelenjében megváltozott viszonyokkal. A vállalati…..
Gizella Bottyán 2014.08.12 06:40:06
@grigorij: Bizony! én boldog voltam, hogy ingyen nyaralhattam a gyerekekkel és a vállalat takarítónője is elmehetett, meg a titkárnő és a melós is. Most??