Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csabi 66

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röhögnék ha ezt nem egy fideszes nyomta volna fel az oldalamra, mondván, ha az Indexen van a videó, akkor az nyilván hamisítvány! Fogadjam el, hogy teljesen légből kapott az a hír, miszerint egy letakart lajstromjelű csónakkal, kapucnis alakok hajókázhatnak a Lánchíd alatt. Ez egy videótrükk, amit…..
A már bíróság előtt álló vádlottak tegyenek terhelő vallomást tanúként a Honvédelmi Minisztérium politikai és szakmai vezetőire – csupán csak ennyit akart az ügyésznő. Nos, ez még a NER-ben is kicsapta a biztosítékot. Vagy mégsem? Mindenesetre nálam igen, ezért…..
Csabi 66 2014.11.11 19:40:14
@vadi3: Mert amit szabad Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek!
Nincs pártfinanszírozási törvény még 2/3 sem!
El sem merem képzelni vajon miért?!
Van aki jövedelme többszörösét költheti gyermeke taníttatására!
Sorolhatnám, de nem teszem.
Az egyik 19, a másik 1 híján 20.
Széchenyinek igaza van, megérdemeljük, hogy ezt tegyék velünk!
Felelős, hiteles emberek helyet, pártokon, ideákon vitatkozunk az ország közben napról napra szegényedik! Gyermekeink, unokáink esetleg mi magunk is külföldön próbálunk boldogulni.
Ideje lenne már végre felébredni!
Mert nem hagyhatom, hogy elévüljenek azok a bűnök, amelyben az orbáni rendszer eredendően fogant. Ez a NER bűnös rendszere, amely hatalomra kerülését követően azonnal megfélemlítette a társadalmat, hogy erőszakos és féktelen politikáját érvényre juttathassa. Ma már világosan…..