Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hungaropannonbőgatya kiborg

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Fesztiválod 2017.03.22 00:49:28
 ..
hungaropannonbőgatya kiborg 2017.03.22 23:32:03
@vénkujon: hazaáruló zs
@vitéz Beverneky: hazaáruló zs
@furo80: ne vedd ha nem szereted, de csak azért mert magyar még ne rúgj bele, de ha igazi magyarellenes vagy akkor úgyis csak a szart fogod keverni körülötte tehát így te is a hazaáruló zs kategóriába tartozol.
hungaropannonbőgatya kiborg 2017.03.23 00:32:25
@vénkujon: nem szeretem viktort ezzel nem tudsz megfogni. te hazaáruló vagy a gyurcsány haveroddal együtt te tetű,kérdezted már a szoci gyurcsány haverodat a "sikeres üzletembert" hogyan játszották saját kezükre az állam tulajdonában levő gyermektáborokat? az ilyen tetvet mint te el kell taposni,tsz elnök maradvány köcsög,szocialista lopó csaló magyarellenes tolvaj.
hungaropannonbőgatya kiborg 2017.03.23 15:18:18
@vitéz Beverneky: piros fehér zöldre pingálnák a székelykapuikat de a román törvénykezés ebbe is beleszól tiltja, az eu meg hagyja hogy tiltsák.nálad magyarabbak a székelyek mivel te nem vagy magyar és neked minden ami mnagyar az bántó és ellenséges, hazaáruló vagy.hiába cikizel a robbanóövekkel,azt kösd a gyermekedre vagy az anyádra,rávaló aztán futtasd körbe a köcsögöt a családod körül jót tesz ez a mozgás.
@vénkujon: te és az mszp-s haverjaid rokonaid a rendszerváltás után széjjelraboltad loptad az országot, legszívesebben felelőséggre vonnálak ezért és rabló családodat. mire a fidesz oda jutott a lerabolt konchoz addigra te és az aljas haverjaid az ország 99%-át eladtátok loptátok. miután ezt te tetted mit érdemelsz? gyurcsány és a többi mszp szdsz-es haverod honna lopta milliárdjait?
hungaropannonbőgatya kiborg 2017.03.07 17:32:50
hát ja... múltkor kommenteltem vemlyik repper videora a youtubon. nem is tudom hogy keveredtem oda, leírtam őszinte véleményemet hogy kösz jelzőkkel nem akarok rajta ítéletet mondani csak nem értem ezzel mi a céljuk , ez magyarország, miért nyomják a keményet a puhapöcsök, miért akarnak gengszternek látszani,műkemények , álgengszterek, addig hajtogatják ezt a hülyeséget míg a haveri körük is elhiszi saját magukról hogy attól gengszter valaki ha otthon lalkik anyunál és nem dolgozik meg néha elszív egy füves cigit. számomra ez csak a naplopó néha füvező ember aki azt hiszi magáról hogy köze van a gengszterekhez.

erre jön a válasz : fogd be csíra , húzzá el innen ne hallgasd ha nem teccik köcsög, de azé elmondjuk hogy ők legalább elmondják AZ IGAZSÁGOT mert mások nem merik kimondani.....

mi az igazság te majom hülyegyerek? szikora róbert, ganxsta zoli, dér heni, justin bieber ugyanúgy az igazságról énekel.

azt azért értékelem hogy ezek a hülyegyerekek ezzel megelégednek és ha a közvélemény is "gengszternek" tartja őket akkor ők már learatták a babért és nem lépnek tovább a VALÓDI nagymenő gengszterizmus felé. amíg a lehúzott 0.5 grammos közepes/rossz minőségű füvet szívják és ettől kurva nagy gengszternek érzik magukat addig jó addig nem kell létrehozni a lakosság érdekében egy BOPE,ROTA,RONE színtű katonairendőr szervezetet.
azért ezeknek a hülyegyerekeknek szívesen tartanék egy kis oktatást csak hogy nézzenek filmeket,olvassanak,nézzék a sötét oldalát azinternetnek majd miután utána nézett mi az a Bope, ROTA, RONE mik a módszerek. ha megnézi mi az a medellín cartel, calí cartel, sinaloa cartel, betlrán leyva cartel, los zetas cartel, jalisco nueva generación cartel, la familia michoacán cartel,juárez cartel stb mi az a mara salvatrucha , ms 13 , barrio stb és utánanézne mi az a mexikói kartellháború(200.000 halott). erről videofelvételeket nézne(élve megnyúzások,láncfűrészes darabolások, fejszés darabolások ezerszámra stb) akkor minimális szinten tudná miről beszél és mi folyik a nagyvilágban és ehez képest ő a faszságaival egy senki , a hülye dalaival füvezésével mutogatásával csak egy bohóc,és ezek a hülyegyerekek akarnak az életről énekelni.legszívesebben a kamera előtt pofoznám őket addig míg nem kezdenek el pityeregni és haza nem akarnának kéredzkedni.
hungaropannonbőgatya kiborg 2017.03.07 23:03:34
@Georges: na ez egy kíváló paródia!!:) de viszont ha én ezt meghallgatom egyszerre megkeményedik a faszom és durván meth nézésem lesz és velük együtt mutogatok akárhol is legyek, a műanyag pizzáskésem is gyilkolásra vár: www.youtube.com/watch?v=bpI7vfBysAc
ez az igazi hamisítatlan magyar lakótelepi álgengsz... khmm gengszter rap.
najó apu sokat túlórázott nem tudott figyelni , a gyerek már mutál és látott már pornófilmet is meg már vmi amerikai filmet is nézett, NEKI ELNÉZEM hogy hülye, de idősödik és ha így marad azt már nem tudom tolerálni, és kezdi rázni a pofonfát.
de ha vki még 30-on tól is ebben az állapotban marad úgy hogy nem is gengszter az meg egyszerűen szánalmas, mikor egy 35 körüli embert ilyen hülye ruhákban meglátok az már csak szánalom semmi más , ez az amit érzek irántuk (nem nem gondoltam az 50 év körüli dopeman bácsira).
Subba Szexhirdetés ez amúgy? 2016.05.24 09:09:00
MInek ment oda...
hungaropannonbőgatya kiborg 2016.05.24 16:01:07
@Capt. Hindsight: magyar trógerrel nem állnak szóba a szép nők, talán egy magyar orvossal igen de az is csak talán.habár láttam suttyókat külföldi baszópartnerrel, de kapcsolatot nem, ha vki valahogyan kinéz, meg kanos, primitív, és erre van önbizalma akkor jó eséllyel pályázhat azokra a nőkre akik erre buknak.
hungaropannonbőgatya kiborg 2016.02.29 23:41:27
@Matt_Kirby: ibolyával is megnyerették a dal ének vetélkedőt, a conchitával is, erről ennyit. azóta hol van ibolya? ez az egy gond ha megnyeretnek veled valamit és nemvagy odavaló, ha jó vagy kajálni fogják a zenédet filmedet, sőt a munkahelyre beteget jelentenek csakhogy ott lehessenek, példa erre mondjuk michael jackson neki nem kellett agyonreklámoznia magát.
a másik mondandóm az hogy azért az izraeliek csak tudnak valamit amikor egy olyan indokra hivatkoznak hogy 2000 éve valahol éltek és ezért JOGUK van megszállni egy területet és véghez is viszik. ilyen alapon a mongolok is igényt tarthatnának a fél világra, vagy a rómaiak, vagy a görögök vagy a britek stb.
Subba Ez itt Earl, és utál téged 2015.07.31 17:55:30
Jóóóój, kis pötyők szája, ahogyan görbül, AWWWWWW: ..
Ált. B) ..
hungaropannonbőgatya kiborg 2015.07.30 17:13:32
@Wilhelm_Tell: így van ahogy mondod,a te szüleid sem jöttek ferrarival az irodából/gyárból tehát annyit is érnek.egy tanár sem ferrarival jön ki az irodájából tehát annyit is ér, de a honfitársait hajléktalanná tevő lakásmaffiás ügyvéd meg a rendőr alezredes ferrarival jön ki az irodájából ezért ők is annyit érnek....az utóbbi 2 személy egy másfajta értékrend szerint az égetnivaló hazaáruló kategóriájába esik.
Subba Főnököd főnöke 2015.07.01 12:37:00
A varjak szeretik basztatni ragadozó társaikat, itt épp repülőszőnyeggé gyalázta a sast: ..
hungaropannonbőgatya kiborg 2015.07.01 15:32:46
@Valerijov: szívemből szóltál szittya testvérem.
a "zs"-k meg a libsibolsi gurcsánimádók így akarják az orrunk elé tolni a subba segítségével,hogy a magyar turulon (sas) a feketék(varjú) hívatlanul élősködhetnek és rámászhatnak a másikra így is lassítva/megakadályozva a szárnyalást, természetesen "zs" és szemkilövető országeladó gurcsángeci szervezésével.
Csóka faszán rájött a dolgokra: "A Dob utca és a zsinagóga környéke a budapesti éjszakai élet non plus ultrája. Fiataljaink itt merülnek alá a liberál-demokratáink kínálta “nagy szabadságba”. A hányadékszagú Dob utca magán viseli a mulatozó fiatalok nyomait. Gyakran…..
hungaropannonbőgatya kiborg 2015.06.30 00:30:16
@® snɯıɹd snɔlns.: ezután a muszlimok is irtani fogják őket lol,mint ahogy irtják is a muszlimok a zsidókat malmöben, franciaországban ,hmm igen ez a velejárója hogy engeggyűk mán be a muszlimokat libsibolsi módon.
de azért ne tessék elfelejtkezni a magyargyilkoló 56-os zsidókról sem, magyargyötrő kínzó zsidókról sem, vagy az országelárusító országelszegényítő zsidókról se,vagy a hírös szemkilövető gurcsángeciről se.(zárójelbe a zorbánszkij nem lövetett ki szemet)
de azért az iskolaalapító,költő,tudós ,tanár,építész zsidókat se feledjük el,lesz helyettük iskolafelgyújtó,koránt éneklő,fanatikus,randomra hőbörgő gyilkoló,templomot robbantó muszlim multikulti.
hungaropannonbőgatya kiborg 2015.06.30 00:35:03
@ʎʞᴉɹǝʌᴉʞ zéʇᴉΛ: ja akkor jól haladtok.svédországban már olyan jól csinálják ezt a muszlim importot hogy a zsidóság már menekül onnan kanadába.szemkilövető gurcsángeci tapsolt örömében hogy ilyen ügyesek vagytok?
@yoghurt: az országeladásról beszéltek füvezés közben vagy az öregembergyilkoló rejtett erőforrás azonnali felmentéséről?
Ilyen förtelem másnapra mondj szarabbat. ..
hungaropannonbőgatya kiborg 2015.06.27 23:37:04
@venszivar: de te hallod te ijen rendesen ballosgeci vagy nem te? mer akkó ménem szidol mást mé a magyarok kifosztását támogató anonym usert?
Subba Csúcstalálkozó 2015.03.31 17:34:19
Összeért ég és föld, minden egy, az pedig az örök fény. ..
hungaropannonbőgatya kiborg 2015.04.01 02:02:12
  __,,,,、 .,、
            /'゙´,_/'″  . `\
          : ./   i./ ,,..、    ヽ
         . /    /. l, ,!     `,
           .|  .,..‐.、│          .|
           (´゛ ,/ llヽ            |
            ヽ -./ ., lliヽ       .|
             /'",i" ゙;、 l'ii,''く     .ヽ
         / ...│  ゙l,  l゙゙t, ''ii_    :.!
        : /.._ /    ヽ \\.`゙~''''''"./
        .|-゙ノ/   : ゝ .、 ` .`''←┬゛
          l゙ /.r   ゛ .゙ヒ, .ヽ,   ゙̄|
       . | ./ l      ”'、 .゙ゝ........ん
       l  /     ヽ .`' `、、  .,i゛
       .l|  !    ''''v,    ゙''ー .l、
       |l゙ .il、  .l  .ヽ  .¬---イ
      .ll゙, ./    !            ,!
      .!!...!!   ,,゙''''ー       .|
      l.",!    .リ         |
      l":|    .〜'''      ,. │
      l; :!    .|'"    ...ノ,゙./ │
      l: l「    !    . ゙゙̄ /  !
      .| .|    !     ,i│  |
      :! .l.    }    ,i'./    |
      :! .|    :|    . /     .|
      :! |    ;!   "      .|
      :! !    │        │
      :!:|               ,! i ,!
      :! ,    .l,      / .l゙ !
      :! |    , l.     | .|  :,
    : v'" .!    |'i .ヽ,    ./ :!  .ヽ
 _, _/  /     .l  ゛ ._/ :l゙    .`゙"
Subba Mese gyerekeknek: A pina 2015.03.19 14:00:32
A BLikk nem viccelt, egyből egy tágra zárt pumával frissíti be a Garfield rajongó zigóták agyacskáját B) Köszi Krisztina!..
hungaropannonbőgatya kiborg 2015.03.20 00:13:20
@VESSÜNK GÁTAT A NÁCIONISTA RASSZIZMUSNAK A SUBBÁN!: kurfo onyádot te köcsöggeci ballosfaszgecirákosgecigeci bazmeggeci értöl nem?ha nem maj akkó maj megértöl geci mer én is utállom a komonistageciket ám bazmeggeci!
Hé gyíkok, megkezdődött az emberiség felosztása! De meg lehet nyugodni, mert a Fény-Angyalainak már megvan a Vagyis, ha nagyon nagy már a para, meg nem vagytok becsippelve, akkor ezzel az egész sok extrával felszerelt űrkapszulával megpattanhatunk: ..
hungaropannonbőgatya kiborg 2015.03.15 21:37:02
@vénkujon: a onyát picsájját te gurcsánimádó komonista ballosogeci kocsog. az illyen ballosgeciket még a ufuók se viszik sehá se mer nem köllenek az illyenek csak a kemencébe. nem akargyuk hogy a gurcsány más bolygókon is mások szemét lövesse ki de nem ám.
Franciaország a legdurvábban rasszista ország Európában, itt egy fickó kipában rója hangtalan az utcát 10 órán keresztül és nem sok köszönet van abban amit, kap: Ez szintén Franciaországban, de itt angol focihuligánok basztatnak egy afrót: Ez a kemény, nem a kád széle :(..
hungaropannonbőgatya kiborg 2015.02.19 23:24:52
@Georges: fog gyad mán be the ballos köcsöggeci, kufo onyádotte ne okoskoggyá mán itten he.
1. 2. 3. A csírák kedvéért ezen a fotón nyilván nem Zolee a talány: Mindegyikük a rapbizniszből szedi ki a pénzeket, és itt élnek közöttünk, ennyit segítek..
Subba Merry Christmasturbation! 2014.12.25 18:49:45
   ..
hungaropannonbőgatya kiborg 2014.12.26 07:25:56