Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frederick Zoller

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy utazásnak, nyaralásnak az előkészületei is hordoznak magukban izgalmakat. Mindent betettünk-e a bőröndbe, elraktuk-e a jegyeket, a szállással kapcsolatos papírokat és még a gyerek kedvenc plüssállatára is figyelnünk kell. Ebben a nagy izgalomban sokszor elfelejtünk gondoskodni egy fontos…..
Frederick Zoller 2017.07.27 22:48:12
@Czidlina Ildikó: persze, csak egészségügyi céllal mingyá én is leküldök egy dekát - hamarabb elalszom tőle... reggel meg a kávé mellé egy feles segít a berozsdásodás ellen...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Első munkahelyemen történt velem olyasmi, amit mai napig nem felejtettem el, pedig annak már jó 15 éve. Nem mondom, hogy nem tudtam feldolgozni, mert fel tudtam, de időnként óhatatlanul az eszembe…..
Frederick Zoller 2016.05.24 23:38:25
Az HBO tegnap leadta a Trónok Harca hatodik évadának ötödik részét. Ismét megpróbáljuk összefoglalni az eseményeket. Spoilerek a tovább mögött...
A 6. évad 4. részével folytatódott tovább az HBO, Trónok Harca című sorozata. Akik már látták az epizódot spoileres kibeszélőnket a tovább mögött olvashatják...
Újabb nagy név távozott, na nem jószántából, az MTVA-tól: az a Zelinka Ildikó, aki 17 éve dolgozott a köztévénél. A nagy nyári hajtás (labdarúgó-Európa-bajnokság, nyári olimpia) előtt a döntés elég furcsa, de hát mi nem az ennél a cégnél, ugye. A hírt a Story magazin hozta le elsőként, nekik a…..
  A Falon túl Bran és Max Von Sydow egy bazinagy fa gyökerei között fetrengnek tejfehér szemekkel, azaz beütött a cucc, de nagyon. Bran, mivel az őt alakító színész közben 17 éves lett, nem az a kisgyerek, aki a negyedik évadba bemászott a gyökerek közé, hanem egy nyúlánk fiatalember, remélem ezt…..
Frederick Zoller 2016.05.04 10:38:25
Jól gyógyul Rékasi Károly a vasárnapi műtétje után, de hónapokig tarthat, mire felépül, írja a Bors. Egyelőre a fertőző osztályon fekszik, és senki nem látogathatja. Ez is azt az információt erősíti meg, hogy Rékasinak elfertőződhetett az egyik sebe, ezért kellett újra megműteni. A Bors szerint az…..
Frederick Zoller 2016.05.04 10:09:18
Rékasi Károlyt vasárnap kellett ismét megműteni, mert több lap információja szerint elviselhetetlen fájdalmai voltak. A tavaly nyáron balesetet szenvedő színész idén februárban egy csontpótló műtéten már átesett. A Blikknek Pikali Gerda nyilatkozta, hogy újabb operáció vált szükségessé, mert Rékasi…..
Frederick Zoller 2016.05.03 23:55:10
Ez itt egy spoileres kibeszélő, ami annyit tesz, hogy az ugrás után nincs pardon, minden infó, ami a legutóbbi epizód stáblistája előtt elhangzott, szabad préda. Szóltunk, aki innentől spoilert kiált, az magára vessen. (sixx)   ..
Frederick Zoller 2016.05.03 17:12:50
A Barátok közt sorozat sajtóközleményben jelentette be, hogy a sorozat egyik ikonikus szereplője, a zsivány/sittes Bartha Zsoltot alakító Rékasi Károly bizonytalan időre kiszáll az RTL napi szappanoperájából. Az ok Rékasi egészségügyi állapota, amiről bővebb infót a sajtóközlemény nem…..
Frederick Zoller 2016.05.02 17:29:48
Páros év van, tehát nagy fociesemény, meg szökőév, tehát olimpia, ilyenkor felbolydul a királyi tévé sportrészlege, éppen aktuális nevén az M4 Sport...
Kezdjük azzal, hogy ez a poszt most egy Showtime Hajdú Péterrel című műsorról fog szólni, aminek a házigazdája és egyben gyártója is az a Hajdú Péter, akinél megosztóbb médiaszemélyiséget nehezen lehetne találni ebben az országban, talán ha Sebestyén Balázs és Berki Krisztián szerelemgyermeke…..
Frederick Zoller 2016.04.26 00:09:39
Magyar idő szerint hajnal 3-kor folytatódik a Trónok harca a hatodik évaddal, amit soha nem látott várakozás előz meg, hiszen a tavalyi évadzáróban úgy kivégezték az egyik közönségkedvenc figurát, Havas Jont, ahogy a The Walking Dead soha nem merne senkit kinyírni. A halálra szurkált, a hóban…..
Frederick Zoller 2016.04.24 16:08:59
Múlt héten rajtolt el a Fear The Walking Dead, és ugyan az első két részt a sajtónak hamarabb kiküldték, de én inkább meg akartam várni ezzel a poszttal a második epizódot, ami jóval erősebb lett, mint az első, sőt, talán az egész sorozat legjobbja volt. A Fear The Walking Dead tavaly egyszerre…..
Nem vagyok odáig az autókért, nem tudok órákon át beszélni a turbófeltöltőkről, egyrészt mert nem érdekel, másrészt meg azért, mert azt sem tudom, mi az. Nincs jogsim, autóm, nem érdekel ez a dolog (vezetés), BKV-zok és überezek, és minden évben megfontolom egy kerékpár beszerzését, szóval nem én…..
Azt valószínűleg minden hozzám hasonló Trónok harca-rajongó tudja, hogy a horvátországi Dubrovnikban és a környékbeli tengerparti sziklákon vették fel kedvenc tévésorozatuk Királyvárban játszódó jeleneteit. De vajon azt is tudják a rajongók, hogy az első évadban még Málta erődítményei és parkjai…..
Vigyázat, spoilerveszély! Legalábbis ezt nyilatkozta most a Variety-nek a két showrunner, David Benioff és D.B. Weiss. A mostani évad után már csak 13 epizódot készítünk, és mindent az utolsó körre teszünk fel. Jelenlegi állás szerint tehát lesz egy 7 részes 7. évad, aztán egy 6 epizódos 8.…..
Frederick Zoller 2016.04.16 01:46:14
Mivel a hatodik évad még a könyveket is megelőzi, így minden apró részlet rendkívül fontos lehet George R.R. Martin mesterművével kapcsolatban. Nemrég kijött az új trailer, ami az előzőhöz hasonlóan tele van kombinálásra abszolút alkalmas részlettel és jelekkel, ezért gyorsan kiszedtük belőle a…..
Frederick Zoller 2016.04.12 14:49:21
@tantum verde 3: sixx az apanaplót írja...
Csapó Gábor a Heti Helyzetben egy régi tanárára hivatkozva egy pohárral mutatta be, hogyan is működik a nemi erőszak, ezt nézze meg mindenki ebben a posztban, mert tényleg elég súlyos, ahogyan a Kiss László-ügy egészen érthetetlen reakciókat vált ki az emberekből. A Sport TV még tegnap küldött ki…..
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..
Úgy tudjuk iparági forrásainktól, hogy Dirk Gerkensnél tegnap telt be az a bizonyos pohár, és ugyan ő volt az aki az RTL-es Jakab Ádám (sikertelen) elcsábítási kísérletét levezényelte a háttérből (erről itt írtunk), de a tegnap a TV2 hírműsorához, a Tényekhez felelős szerkesztőként kinevezett Miki…..
Frederick Zoller 2016.04.05 17:03:17
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
Frederick Zoller 2016.04.05 10:57:55
Kínos, de egyben elképesztően vicces baki a NatGeón: a Morgan Freemannel készített, Isten nyomában Morgan Freemannel című sorozatuk első részének képe alá a technika ördöge egy másik epizód hangsávját keverte, ami olyan (gyerekes vagyok, tudom) vicces jeleneteket eredményezett, mint a fenti,…..
Frederick Zoller 2016.04.04 07:17:16
Az a nagy büdös igazság, hogy onnantól, hogy kiderült, a képregény Negan nevű, egyébként zseniálisan megírt karaktere megjelenik a sorozatban is, van egy olyan érzésem, mintha az írók is úgy lennének vele, hogy mindegy mi lesz addig, míg eljő Negan, majd csak kibekkelik valahogy,…..
Frederick Zoller 2016.03.30 07:15:40
@dreamer73: teljesen igazad van!
Mi is megírtuk, hogy Vujity Tvrtko egészen parádés stílusban esett neki kollégájának, Berki Krisztiánnak a Mokka élő adásában nemrég, aminek köszönhetően a TV2 írásbeli figyelmeztetésben részesítette, legalábbis ezt írja a Bors. A Mokka felelős szerkesztőjét is megrótták, amiért Tvrtko egy másik…..
Frederick Zoller 2016.02.24 09:59:49