Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szandra0106

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Women Go Strong Otthoni edzésterv 2016.09.04 14:23:18
  Az edzéstervet osszátok 3 periódusra. 1-3. hét 4-6. hét és 7-10. hét. Az első szakaszban 2×10 sorozatokat csináljatok, a másodikban 3×10 és a harmadikban 4x10.  ..
Women Go Strong Edzésterv 2016.09.04 14:10:36
Edzésterv alapinfók Hétfő: kardió napKedd: súlyzós edzés láb és combizom napSzerda: jóga Csütörtök: súlyzós edzés fenék nap Péntek: súlyzós edzés Felső test nap Szombat: pihenőnap Vasárnap: jóga Minden konditermes edzésnap kardió gépes bemelegítéssel indul, melynek hossza ne legyen hosszabb…..
BCAA - A BCAA megépíti az izomzatot. A BCAA alkalmazása: Edzésnapokon 5g BCAA vízzel elkeverve a reggeli mellé, edzés közben 10g vízzel elkeverve legalább 1 liter vízben. Edzés végére mindenképpen fogyjon el az italod. Az a legideálisabb, ha edzés közben folyamatosan kortyolgatod. Pihenőnapokon…..
Hozzávalók: Tészta: 20 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt 1 tojás 5-10 dkg vaj fél csomag sütőpor eritrit/egyéb édesítő ízlés szerint 0,5 pohár tejföl 1 csipet só Töltelék: 300 gr meggy (fagyasztott is lehet) 1 kiskanál fahéj eritrit/egyéb édesítő ízlés szerint   Így fogj hozzá: A…..
Hozzávalók: Tészta: 35 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt 1 tojás 5-10 dkg vaj fél csomag sütőpor eritrit/egyéb édesítő ízlés szerint 1 pohár tejföl 1 csipet só Töltelék: 50 dkg zsírszegény túró 1 pohár tejföl 1 citrom héja vaníliaaroma eritrit/egyéb édesítő ízlés szerint   Így…..
ÚJÉPÍTÉSŰ BLOG Mekkora legyen? 2016.02.20 18:03:44
Alapvető kérdés egy új otthonnál, hogy mekkora lakást válasszunk magunknak, a családunknak. Az egyén és családja lakásigénye az idő múlásával folyamatosan változik. Először még elég egy kis garzon kettőnknek, kisgyermeknek már külön szoba kell, aztán ha felnő a gyermek, kirepül a fészekből, újra…..
Ha egyetlen dologra hívhatnám fel a figyelmét az építkezésbe fogó személyeknek, akkor ez lenne az: már a tervezés folyamán legyen jelen egy lakberendező, legyen átgondolva a ház belsőépítészetileg is. Ez a későbbiek folyamán sok bosszúságtól (és pénzkiadástól!) is megkímél minket...
A 2015. július 1-től bevezetett vissza nem térítendő lakáscélú támogatás, a családok otthonteremtési kedvezménye (CSOK) 2016. január 1-jétől még kedvezőbb feltételekkel igényelhető. Mivel a csapból is ez folyik, és vélhetően minden magyar család vasárnapi ebédasztalánál feljött már a téma, hogy…..
2016 januárjában felbolydult a magyar ingatlanpiac: egyrészt a lakásépítések áfáját 27%-ról 5%-ra mérsékelte a kormány, másrészről megjelent az új Családok Otthonteremtési Kedvezménye, jelentős állami ingyenmilliókat jelentve a gyermekes/gyermeket tervező családoknak. Környezetemben is számos…..
  Az előző posztom után tételezzük fel, hogy beljebb vagyunk eggyel, tudjuk már, hogy lakásban vagy inkább házban szeretnénk otthonra lelni. Ha azt gondoltuk, ezzel a legnagyobb dilemmánk végére értünk, tévedtünk: jön a második rész, a lakás- ill. házfajtákból való választás...
Előbb-utóbb mindnyájan elérünk oda, amikor megfogalmazódik bennünk az igény: jó volna a saját lakásomban/házamban élni. Ennek jelenleg erőteljesen löketet adnak a nagy mértékben növekvő albérletárak, illetve a kormány vonzó otthonteremtési támogatásai is. Ha saját otthon mellett döntünk, máris…..