Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XJS

0 bejegyzést írt és 184 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A válságnak vége 2013.08.29 18:23:39
Az úgy volt, hogy a sors némi átszervezés alá vonta az alkalmazotti, családi, lelki, anyagi és szinte minden egyéb állapotomat. Ennek az autós vonatkozása annyi volt, hogy nem volt. Mármint autóm. Sokáig. Mostanáig! Meséltem korábban, hogy „egyéb okokból” meg kellett válnom…..
XJS 2013.08.29 23:52:18
@Rézmányi Balázs: A gt difije nem jo bele, hidat is kell cserelni. A valto ua, csak a harang mas. AE85 inkabb csak jobbkormanyban volt, a balosak eu-ban 86 mind, usaban 86/88. regisztralj az aeu86.orgon, sok a segitokesz csoka, meg az alkatresz. Ha nem fospisztolyozod le, a hazai sracok is sokmindenben tudnak segiteni, ne a halyogkovacsokra hallgass. Utgy alkatresz van dogivel fillerekert, de vannak beszerezhetetlen tetelek is. Faragni csak sok penzbol lehet (erdemes), nem olcso a finom cucc hozza. Sok sikert!
Új formátummal jelentkezik a Totalcar, fogadják szeretettel. Vagy ha nem tetszik, mondják meg nyugodtan, hogy ez ebben a formában hülyeség. Először is hetek óta lógunk egy Égéstérrel. Két órás Égésteret nem akarunk csinálni, mert elég belőle egy óra – hogy a hallgatók azt…..
XJS 2013.06.21 18:25:13
@ommm: Pista, nem fuggetlen, ezt az adast is be kene tenni a totalcar/egester rss feedjebe, mert az itunes onnan veszi az epizodokat.
A minap eszembe jutott, mekkora palotaforradalmat sikerült kirobbantanom a kommentek között, mikor 2011 elején az írtam, hogy lezárult a PC-korszak. Ideig-óriáig, pontosabban egy-két negyedévig még mintha tényleg minden a legnagyobb rendben lett volna, aztán viszont szépen elhasalt a…..
S-blog Latvala örömautózik 2012.08.29 17:45:14
Mindannyian tudjuk, hogy Magyarország a tízmillió mesterlövész, fociedző és autóversenyző hazája, akadnak tehát  bőven akik néhány sörtől megokosodva kimondják a tutit: ezek a mai raliversenyzők csak a modern autók miatt ilyen gyorsak, Zsigulival esélyük se lenne a Pátyi…..
Az első számítógépem egy Sinclair ZX Spectrum 48k, gumi billentyűkkel, egyenesen Ausztriából. Nagyon hamar kapott egy reset gombot, plusz hűtést belülre, és persze egy BRG MK 29-es magnót. Bár volt már színes tévénk (Videoton teletextes, 29 csatornás), de a számítógép kapott…..
Azt hiszem, végleg szertefoszlott a gondos osztrák tulaj imidzs, mióta megvan a háromajtós, ausztriai származású Balenónk. Már régóta tartogatom a képet például az autó légszűrőjéről, hogy egyszer berakjam egy posztba. Ezt rögtön cseréltem, amikor megláttam, gondolom nem…..
Úgy tűnik, az Apple nem járt el elég körültekintően az iCloud név levédésénél, legalábbis ezt állítja egy iCloud Communications nevá cég, sejthető okra hivatkozva.A beadvány szerint vállalat 2005 óta használja az iCloud nevet hasonló termékekre és szolgáltatásokra, mint az…..
Múlt hétvégén a Hankook szervezésében részt vettem egy hétvégi amszterdami kiruccanáson, ahol sok más egyéb érdekes dolog mellett egy DTM és egy SEAT kupa futamot is sikerült megtekintenem – televízión. A Hankook a DTM sorozat gumibeszállítója, ami eléggé jól cseng a legnagyobb európai, a német…..
Ez eredetileg egy válaszkomment lett volna @HammerHat kérdésözönére, de lerobbantotta magáról a kommentdoboz kereteit. Ráadásul príma ürügy, hogy elsüssem az OT-Expóról Csikós Zsolt kiváló képeit. Íme hát a Nagy Hangyász Q&A: -Nem egy szép fakormányt vettél Neki…..
XJS 2011.04.28 22:17:24
Kurjongatva, debil vigyorral gördülök hazafelé az autópályán, zsibbadtan a boldog fáradtságtól. A szemem ráncosra szikkadt az izzó tűzfaltól, a porckorongjaimat kitartón darálja a pályafutómű ütvefúrója. Fékbetét, gumi- és benzinszag van, kikapcsolt telefon nyugalma, 120-as…..
XJS 2011.04.13 00:29:33
Folytatódik fejlesztői interjúsorozatunk, ezúttal Lovas Endrével beszélgetünk, akinek egy ingyenes, parkolást segítő alkalmazása jelent meg az AppStore-ban Parkoló néven.Mióta foglalkozol iOS programozással?iOS programozással két éve kezdtem először foglalkozni. iPhone-om 2G óta…..
Annak idején, 1965-ben Ford Galaxie 500 XL-ként hagyta el a gyárat, 6.4 literes V8-assal és négygangos padlóváltóval. Aztán valaki, valamikor, egyértelmű céllal átépítette az autót, megkapta a 427 köbös (7 literes) motort és egy másik, erősebb váltót. Moonshine runner lett…..
Az úgy kezdődött, hogy kimentem a Driftgarage-ba, közösen feltalálni a bukócsövet. Mindjárt kész a gyerek, nem ölhetem meg magam, mielőtt meg tudná nézni apa vén verseny-Datsunját rendesen. Íme a mozgókép: És egy halk szusszanással kiengedtük a súlyos nördség…..
Remélhetőleg egyre többen tudják, hogy a női tulajdonos nem feltétlenül előny az autóvásárlásnál. Ezt figurázza ki ez a nagyszerű holland reklám is, minden benne van, amitől egy videó vicces lesz.(Vigyázz, ez a bekezdés irónia volt)   Vigyázzunk tehát a vad holland…..
XJS 2010.12.30 16:24:31
Update: Oké, Nanushkától és Herczeg Zoltántól nem szégyen kikapni, ők mégiscsak értenek hozzá, de az ég szerelmére, Ákos nem győzheti le Mario Andrettit, Emerson Fittipaldit, Ayrton Sennát és Colin Chapmant egyszerre. Vegyük dúsabbra a keveréket, véreim, vagy az autós lobbi…..
XJS 2010.12.08 21:01:08
@nem kéne...: misztikus. Kilepek, van gomb, belepek, nincs gomb. Pedig megmutattam volna JSP doboz gyujtemenyem. :) De hat igy...
:D
XJS 2010.12.08 21:54:12
@scheerti: thx
Belsőség Barkó, sár, illegál 2010.12.06 19:58:00
Tóth Zoli küldte be belső levlistánkra az alábbi filmet valamikor szombaton, éjfél előtt. Megnéztük, megsirattuk, csorgott a nyálunk, hiszen olyan dologról szól, amit mindannyian nagyon szeretünk: a raliról. Méghozzá a régi idők ralijáról. Pontosabban az 1972-es RAC raliról,…..
A Blikk olvasója a busás, tízezer forintos vérdíj elnyeréséért lefotózta Hunvald György, a volt erzsébetvárosi polgármester autóit, melyek egy Garay téri teremgarázsban porosodnak. És ez jó. A gyűjteményeknek örülünk. Hogy melyik gazdag embernek milyen órája van, hidegen…..
Webisztán Elindult az eBay.hu 2010.10.04 17:28:00
Újabb sikeres amerikai online szereplő lép be a magyar piacra. A Google és a Facebook hódítása után most az eBay próbálja átszoktatni saját szájtjára a magyar netezőket. Az eBay.hu talán segíteni fog egy kicsit a hazai e-commerce piac beindításában: a felhasználók az…..
Az úgy volt, na, szóval megbeszéltük a Vityával, aki rendes polgári foglalkozása szerint Balázs Viktor, hogy motorral megyünk a sukorói Belsőség-találkozóra. Persze nem tesztmotorral, hiszen Budapest-Sukoró nem az a táv, a Belsőség-tali pedig nem az az alkalom, ahová…..
Mivel tegnap olyan meglepően sokan szerettétek a Rauh Welt-féle dizájniskolát, és egyértelműen a kábelkötegelő volt a legmarkánsabb dizájnelem, küldeném hát a műfaj kötelező alapművét mindenkinek, aki szereti. Eszeveszett rákenroll. Via narancsphoto és AE86.hu és…..
XJS 2010.08.25 17:05:57
XJS 2010.08.25 19:41:01
@Nínó Karotta: Koszi! :)
Augusztus 9-én nyílt nap volt a 'Ringen. Ilyenkor hagyomány, hogy Tóth Zoli kolléga és én kivisszük a Corollákat, Telós Bandi pedig nem ér rá, mert állandóan valami halaszthatatlan rabszolgamunka alatt nyög az anyahajón. A mostani alkalom azonban két okból is kivételesnek…..
XJS 2010.08.22 15:13:39
@scheerti: :D
Egyik jobb szakértő, mint a másik.Mindig is mondtam én: senkiháziak kezében van az autósport-szakma.És itt nem a Gyulay Zsolt az, akire haragudni kell.VIA..
XJS 2010.07.30 10:21:20
@Wizardus86: ? 2002 ota mindegyiken ott voltam, '06 ota csak bandazni alkalmas verda hijan. Es te?