Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Economix

5 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Decemberben bejárta a nemzetközi szaksajtót az a hír, hogy Uruguay közel 100%-ban (egészen pontosan: 94,5%-ban) megújuló energiával látja el a fogyasztókat, ráadásul ezt a nagyon magas arányt mindössze pár év alatt sikerült elérni. A kis dél-amerikai országot amúgy is sokan a „Kontinens Svájcaként”…..
Időhúzás gyanánt kicsi-Attival nyitunk, épp összeismerkedik Endrével, aki már 30 éve is lopkodással töltötte az őszi estéket… De hagyjuk ezt, nézzük meg mi a csuda  van Komáromival és a díszes bagázzsal. Nos, a helyzet nem túl rózsás. Endre vérzik a golyó ütötte…..
Deres alatt I. Melisandre, a vörös rébék, aki Stannis lányának elemésztésében játszott kulcsszerepe miatt remélhetőleg előbb, mint utóbb lesz kesztyűbáb Ser Davos ujjatlan kezein, arra ébred a jól végzett munka (értsd: ELEVENEN ELÉGETETT EGY KISLÁNYT VALAMI HOMÁLYOS LÁTOMÁS…..
Economix 2015.06.16 09:53:49
@Hüpna: Azaz! :) Elég neki a segítősködés, meg a főúri élet! Várja a jó kis csempészhajó.
Economix 2015.06.16 09:54:54
@Hüpna: Tényleg! Úgy látszik itt mindenki abban a legrosszabb, amihez elvileg legjobban ért.
Meereen Dany ugyan a harci veremből kihozatta Ser Jorah-t, a titkos vírusgazda/hősszerelmes lovagot, és kistermetű kísérőjét, Tyriont, a nagyszájút, de ez egyelőre csak azt jelenti, hogy nem egy poros gladiátorarénában fejezik le őket, hanem mondjuk egy piramis belsejében. Jorah…..
Úgy néz ki,hogy beadta egyik Buda-Cash károsult az Alkotmánybíróság felé is a bejelentést és ott visszaigazolták az átvételt.Ez a levél tartalma,amit a portfolio.hu,Fórum oldaláról másoltam be,íme a levél:   Tisztelt Alkotmánybíróság! Több ezer károsulttal egyetemben…..
Mi zajlik itt már megint? Eltűnik a GDP egy szemmel látható része és senkinek nem tűnik fel? A 100-as listás tulajdonosok szabadon mászkálnak? Cégbirodalmaik, vagyonuk ( ami jó részét fedezné a feltételezett hiánynak ) nincs zár alatt? Politikusok dobálják egymáshoz, kinek…..
Egy nap azaz nem is egészen 24 óra elég volt ahhoz, hogy bejöjjön az, amit az RTL Klubnál jóelőre kiszámoltak Pákó beszervezésekor: mindenki gyűlöli a Didikirályt, de olyan szenvedélyesen, ahogy csak az éhes és unott emberek tudnak. Pedig Pákó nem egyedül volt fasz, de ne…..
Profithuszár Winter is coming 2014.09.03 11:34:12
..
Az omahai bölcs, Warren Buffett cége, a Berkshire Hathaway tegnap átlépte a részvényenkénti 200.000 dolláros árat.    Lehet, hogy nem kéne annyira túlgondolni a befektetéseinket. Elég lett volna a 2009-es mélyponton megvásárolni 70.000 USD áron egyet, kettőt és szép…..
Profithuszár CBA Update! 2014.08.11 14:19:07
Amikor másfélszereséért vesszük ugyanazt!     Hat ránk a marketing és még csak körbe sem nézünk a polcokon. A fitnesz guru tényleg zseniális!  Termékei mellett észre sem vesszük ugyanazokat más csomagolásban.  Pedig ebben az esetben a termékeket tényleg ugyanaz gyártotta,…..