Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nano

8 bejegyzést írt és 241 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 Facebook-oldala szerint  az ország egyik leghitelesebb televíziósa kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. Május 2-tól tehát Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben. Azt, hogy Marsi Anikó mennyire a leghitelesebb televíziós vagy sem,…..
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
Nano 2016.04.08 23:15:54
@Átlag János: A beszéde közben pont ezen agyaltam. És rájöttem h ha ezen agyalok akkor szar, ergo tekertem
Dagad a botrány a frissen kormányszócsővé alakított TV2 körül, legalábbis a Blikk mai cikke alapján erre lehet következtetni. A napilap arról ír, hogy 2014 novemberében azután szűnt meg a majdnem két évtizedig futó közéleti műsor, mert politikai nyomás érte a stábot és a csatornát. Naná, hogy a…..
Valamiért úgy alakult, hogy egyik este pont elkaptam Friderikusz műsorát a TV2-n, ahol éppen Gregor Bernadett volt a vendég. Gregor azért is forró téma most, mert nemrég nyíltan kiállt a Jobbik mellett, ezzel bővítve a közepesen ismert közszereplők táborát (Usztics Mátyáson…..
A Wireden jelent meg a fenti videó, amiből kiderül, hogy NINCS IS SÁRKÁNY a Trónok harcában, CGI az egész :(  ..
Gólem, fa, fű, virág, póló, gatya, cipő, bizalom, Geri, eljátszás, Bence, balhézás, jajmileszmostebbenaműsorban, semmi, az, bazdmeg, mindig átversz a felkonfban, Gólem. Reggel Alvás, horkolás, hallható szájszag, Loki fülében vatta, Botox a sarokban, a porban, a bogarak…..
Nano 2015.05.15 08:35:39
Nem tom miért maradtunk le erről a promóról, mert kifejezetten vicces, sőt. EBEL-rájátszás jön a Sportklubon, hajrá Fehérvár! ..
Katy Perry megígérte, hogy énekelni is fog, nemcsak tátogni de én egy olyan másodpercet sem véltem felfedezni, amiben ez megvalósult volna. A felülről iszonyú látványos vetítéssel kezdődő show-ban Perry, ha jól számoltam, négyszer öltözött át, két duettet énekelt, és…..
Többször írtunk már róla, hogy idén 20 éves a Ganxsta Zolee és a Kartel. Egész évben ünnepel a csapat, aminek a része, hogy sokan feldolgozzák majd a számaikat. Ilyen volt például az Alma együttes illetve a Quimby is. Mindkettő elég különleges volt, lévén az egyikből folkos…..
Nano 2015.01.22 11:08:56
Mármint Mezei Dániel „sportriportert”, hiszen mint embert nem ismerem, és számomra nem is érdekes, hogy civilben milyen. Lehet, hogy kiváló, derék férfiú, de bevallom, ilyen szar kommentátort még életemben nem pipáltam. A magyar felhozatal amúgy is eléggé hullámzó, mindenkinek…..
Nano 2014.06.20 09:35:28
Mezei tényleg legalja, de az a durva, hogy így is van nála két rosszabb kint. Ez a durva.

P. Fülöp pl. a spanyol meccsen azt ecsetelte, hogy 2002-ben a spanyolok már a csoportkörben kiestek, neki úgy tűnik ez nem volt elég emlékezetes meccs, vagy akkor még azt sem tudta mi az a foci.

www.youtube.com/watch?v=Xj-4gM29C74

De még így is Menczer a legalja, akinek kb 30-40 szóban kimerül a szókincse a közvetítése pedig abból áll, hogy ismételgeti a játékosok nevét. "Radó, Radó, Radóó, Radóóóóóó.... majdnem gól Radótól, szépen vitte végig az akciót Radó." Radó neve helyett bárkit be lehet tenni tetszőlegesen.
Kérem szépen, beköszöntött az a kor, amikor ha kovbojos-indiános játékot akar a gyerek játszani a játszótéren, akkor előtte alaposan körül kell nézni, hogy van-e amerikai őslakos felmenőkkel bíró gyermek a kínálatban akad-e okostelefon valamelyik…..
Rózsaszín, vattacukorfelhős a valóságtól elrugaszkodott amcsi videóklip ...       Vs.   Magyar lányok:     Hozzáfűznivalóm nincs és igazából szóhoz sem jutok!!!  ..
  Csütörtök este 11 körül érkeztünk meg Qingdaoba az egyetemre kb. 2 nap utazás után, amikor végre elfoglalhattuk a szobánkat a külföldi diákok kolijában. Az idevezető út szinte felfoghatatlanul hosszú volt. Ugyan csak szerda délelőtt indultam el Magyarországról, de mire…..
A 2012-es Tour de France győztes országúti kerékpárját, a Pinarello Dogma 2-t új szerepkörben mutatja be Martyn Ashton új videója. A lassan 40-hez közeledő brit triálos számára lehet, hogy már unalmasak az ugrásokra optimalizált kerékpárok, ezért vette kölcsön a Bradley…..
Nano 2012.10.12 18:17:23
@springbok: és? Az mit von le az értékéből?
The Killers – Battle Born(Island/Vertigo) Hatalmas, bár a poptörténelemben korántsem egyedülálló bravúrt hajtott végre a Killers a negyedik lemezén: sikerült teljesen kiirtania zenéjéből a dögöt és az izgalmat. Azt már az eddigi szigetes fellépések alapján tudtuk, hogy a nem…..
Szepesi György emlékén, Virtay Tamáson és Knézy Jenőn felnőve egészen szürreális élmény egy magyarnak az amerikai tévén követni az olimpiát. Itt nincs drukkolás, nincs örömében zokogó szakkommentátor vagy a versenyt extázisban követő, a mi fiainkkal-lányainkkal együtt…..
Ladányi: Ugyanott tartunk, ahol eddig 2012.04.19 09:50 F.Kapus..
Sorozatszakító mérkőzés vár ránk  2012.04.18. 11:34 F. Kapus..
Nano 2012.04.18 18:57:36
Botrányos döntés: Hári nem játszhat a vb-n 2012.04.10. 16:12 F. KapusÉljen a hibaizmus!!! ..
Nem túl hálás feladat egy olyan bajnokiról írni, amin az égvilágon nem történt semmi, de úgy semmi, hogy egy árva kapufát leszámítva legfeljebb Somalia súlyos sérülése jut hirtelen eszünkbe az egész 90 percből. A Fradi-Honvédon pontosan ez volt a helyzet, az első félidőben a…..
Nano 2012.03.20 09:30:12
Nano 2012.03.20 09:32:08
@Nano: szerintem is, akart lenni :-)
Egy utunk maradt, kétszer is nyernünk kell 2012.03.01 11:40 F.Kapus..
Magyar bírók vezetik a Mol Liga-döntőt 2012.02.13. 22:27 F. Kapus..
Nano 2012.02.14 07:13:09
a posztban található tv-s lista szerintem nem stimmel mert itt www.digisport.hu/digisport_program/tv_musor_plus/2/2012-02-15

azt mutatja, hogy az első meccs is a plusszon lesz. A másodiknál sem értem a élő/felvétel megjelölést, mert full felvételről lesz sajna.
Nano 2012.02.14 13:11:12
@F. Kapus: szuper, mert szerintem sokan fogják ehhez mérten szervezni a napjaikat. DS plusz nézettsége meg fog ugrani :-)