Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sárgaborsó

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő és undorító dolog, hogy néhány bulvárpina önmarketingcélú nyivákolása miatt bezárták egyik kedvenc blogunkat, a maga ocsmány módján szupervicces Dugnámot. Vezérkan, a zseniális megmondóember mindig megmondta, melyik tévés macát miért és hogyan dugná meg.…..
A tömegközlekedés lappangó veszélyére hívja fel a T. olvasók figyelmét Balázs, akinek fél órájába telt kiszabadítani egy nénit egy vécéből. A Vértes Volán állomásán valamikor régen lelopták a vécéajtókról a kilincseket, azóta egy kolléga van, aki "ilyenkor…..
Mi persze a hangulatosan gyalázkodó leírást szeretjük az alanti levélből - "miközben a terasz és a lépcsők rogyadoznak a letámasztott bringák gazdáitól, a könnyes szemmel csapatban blogoló laptopos tanulóktól és a kigyúrt-trikós lazuló kabriótulajoktól" - de az…..
Láttunk mi már lopásgátlót vécékefén és bevásárlókosáron, de cigi ilyen szintű bebiztosítását még nem. Fremen szerencséje, hogy az Auchan biztonsági őre nem rajongott a belső motozásért, így párperces elzárással megúszta, hogy a hipermarketben vásárol cigarettát:…..
Egy újabb szenzációs ajánlat, csak a Homár olvasóinak, Eszter közbenjárásával, egy légiutaskísérővizsga-előkészítőre. Az sajnos nem derült ki személyesen sem, mire jó ez a papír, de legalább akkor is elverhet kétszázezret, ha nem tartozik videotékának:Gondoltam írok…..
 Valahogy el van átkozva az V. kerületi Zrínyi utca. Az, amelyik pont szembe kapja a Bazilikát, nemrég sétálóvá alakították, és a Bazilika felőli oldala hirtelen tele lett butikokkal, kocsmával és pálinkabolttal. Na tavaly itt már becsődölt a Suitcase nevű kellemes…..
Tudósaink még dolgoznak rajta, van-e értelme az internetes alsónemű-próbafülkének, bár tutira kattintékony. Az egyszerűen használható flesses oldalt egyértelműen férfiakra optimalizálták, bár akkor logikus lépés lenne a több választható modell és a korlátlan zoomolási…..
sárgaborsó 2008.01.24 15:06:19
sárgaborsó 2008.01.24 14:53:25
sárgaborsó 2008.01.24 14:54:27
Ha Ön: - szorong egy értelmiségi társaságban, - nem találja a helyét egy színházi előadáson, - nem volt ideje elolvasni sok tíz-százezer oldalt, - nem tudja ki az a Moliere, nem ismeri Newtont, akkor vegyen részt a programban és két nap alatt diplomásként távozhat. Ugyanis: A…..
Ma pont két hete, hogy Kati friss, ropogós bankkártyája úton van az egyik budapesti OTP-fiókból a másikba. Azaz ez a hivatalos szöveg, az idegtépő ügyintézés közben ugyanis elárulták, hogy igazából több, mint 10 napig hazudtak, és a lap még útnak sem indult Újpestre.…..
C10 úgy gondolta, segít nyelvtanárjának egyéni vállalkozóvá válnia és nyomtatott neki egy időpontot Ügyfélkapuból. De minek:Nyelvtanárnőm úgy döntött, hogy egyéni vállalkozó lesz. Segítségemet kérte, mert a magyar jogi, büro nyelvet és magát az okos jogrendszert nem…..