Regisztráció Blogot indítok
Adatok
illiberal

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az USA geopolitikai érdekei miatt Oroszországot ma mumusként láttatja a nyugati média, az Európa egy részét, köztük Magyarországot is fenyegető ISIS dzsihádistáinak megfékezése lehetetlen lesz az oroszok nélkül. Kárörvendő címet adott a karpatinfo.net annak a…..
illiberal 2014.10.02 10:33:34
@Fejesrob: epp ez a baj az emberiseggel, hogy keves az elvhu ember, mert ezzel sokak teret adnak a befolyasolhatosagnak mindenfele izmus altal. De semmi baj, legalabb konnyebben mennek vagohidra :)
illiberal 2014.09.20 09:47:22
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: az oroszimadata megmaradt (mert nem mintha a szovjetek kozott az oroszok lettek volna a egyenlobbek, a nem...), de kb. ez semmit sem valtoztat a szememben ahhoz, hogy az ilyen jobboldali nem jobboldali. Az igazi jobber az egyik nagyhatalom faszat se szopkodja. Mert az igazi jobber tudja, hogy nem az a lenyeg, hogy milyen alkukat kotunk rovidtavon, hanem az, hogy az allam milyen lesz holnaputan. Persze, sok idos honfitarsam fazna telen, ha nem lenne gaz
             Úgy tűnik, nem mindenki szereti Török Gábor elemzését Orbán Viktorról.          Bevallom, elsőre az jutott eszembe, hogy ehhez az elemzéstudományhoz, mintha kicsit kisebb felkészültség is elegendő lenne, mint amennyi a molekuláris biológiához…..
Áll a bál a baloldalon. A Demokratikus Koalíció és az Együtt-PM berzenkedik az MSZP ellen. Nem ismerem az egyezkedés körülményeit, óvakodnék hát a konfliktus értelmezésétől. Arról mégis van véleményem, hogy a politikában szabad-e beérni a kézfogással. Az ellenfelek között…..