Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisbaratod

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bianka titkai Régen nem írtam 2008.05.26 02:58:00
Nagyon sokminden változott az életemben, ezért nem írtam. Szinte minden kiderült. A férjemmel elváltunk. Megtudta, hogy nélküle élem ki a vágyaim, hogy van valakim. Sajnos butus voltam. Azon az estén, amikor már órák óta vitáztunk, hogy mentsem magam, végül úgy szerettem volna…..
Luxusautót keresnek Nagykanizsa jobboldali polgármesterének A közbeszerzési eljárás dokumentációja felsorolja, hogy a tévén kívül CD-tárral, első sportülésekkel, elektromos toló- és billenőtetővel, könnyűfém keréktárcsákkal is rendelkeznie kell az autónak, de…..
GRINDHOUSE KLASSIX-SOROZAT, 8.Náci zombik a tenger fenekéről! Hát melyik hozzám hasonlatos B-film buzinak ne kezdene el csorogni a nyála egy ilyen alapkoncepció hallatán? Márpedig a 77-es Shock Waves pont ezzel az elsőre nyerőnek tűnő kombinációval próbálkozik. Az alkotók, hogy…..
w Térfélcsere 2008.05.27 04:00:00
Kimegy az ember egy sörért félidőben, és mire visszaér, nem ismer rá a csapatokra. Nemrég még teljesen nyilvánvaló volt, hogy Gyurcsány Ferenc a józan, reális, és az elkerülhetetlen áldozatokat el nem hallgató felelős hazafiság egyszemélyes élvonala, aki nem kertel, hanem…..
Rövidesen új sorozatot indítunk a Naplóban, amelyben az otthon tartott állatokkal, házikedvencekkel foglalkozunk, a lehető legszélesebb spekrumot felölelve. Azaz, lehetőség szerint minél több olyan érdekességet, információt, szöveget, képet, történetet, eseményt közreadunk…..
Rozovics Tamástól kaptam meg a Drift OB Máriapócsi promo-videóját. Fogyasszátok egészséggel és ha tudtok, nézzetek ki, jó fejek a srácok, a verseny kemény. ..
kisbaratod 2008.05.27 14:17:51
Nemigazország Recept 2008.05.27 13:34:00
És látá az úr, hogy ez jó... én is így voltam valamikor hajnalban, csak épp azt láttam, hogy ez így rossz. Tehát meg kell jegyezni, később fel lehet használni! És valóban. Reggelre kelve megfejtettem a titkát. Mire is lehetne használni, ha nem másra, mint lógásra... De ne…..
kisbaratod 2008.05.27 14:15:52
Egy last-minute döntéstől vezérelve szinte testületileg kalandoztunk le a székesfehérvári  Szentélybe, mely Sóstói Májer Lajos Stadion néven is közismert. Kell-e mondanunk, hogy még az idő vasmarkában is (a home-made túraszenvicsek keltette osztálykirándulás…..
Durva Ki az a Bajnai? 2008.05.26 21:48:00
Fel-felröppen a hír, hogy Ferenc távozni készül. Ilyenkor kérve-kelletlen az jut eszembe, hogy ki lesz az utód. Tartok tőle, hogy Gordon legalább 5 lappal van bent abban a bizonyos pakliban. Ki fogják húzni? Látok rá esélyt. Nincs mocskos (politikai) múltja, új szelet hozhat az MSZP…..
at Jeff's Sutil, a kurva 2008.05.27 01:59:00
Már ment is rinyálni a kis ribanc, hogy őt kilőkték, nem ér, anyuuuuuu!!!!Jobb lesz, ha minél előbb megtanulod, hogy bukásra vagy ítélve ebben a kőkemény, FÉRFIAS sportágban, mehetsz vissza zongorázni kisköcsög!Aki csak minden második versenyét tudja befejezni, az ne pattogjon,…..
Viva España A keret 2008.05.18 11:00:00
Régóta érik már, hogy a bölcs kapitány szóljon. Egész Európa érdeklődéssel vegyes félelemmel várta ezt a pillanatot, hiszen a kontinens magasan legjobb játékosaiból kellett kiválasztani azt a huszonhármat, aki rövid időn belül Európa bajnokának mondhatja magát.…..
Nos, azt mondtam, nem keverem az oldalamon hozott témákat a bloggal, de ez most kivétel. Felteszem ide, mert szerintem ezen megint jól el lehet agyalgatni. Szóval a cikkem egy az egyben átvéve:"K. Gabriella (16) hónapokon át titokban tartotta terhességét. Még barátnői sem…..
Az év reklámját találtam, élvezzétek:..
kisbaratod 2008.05.13 19:43:04
Saana Saana integet. 2008.04.25 16:18:00
Ezennel én is a bloggerek közé minősítettem magam!:)De attól azért nem kell tartani, hogy a roppant értelmes/értelmetlen életbölcseséggeimmel traktálnám az idetévelygőket. Ehelyett inkább a kisebb-nagyobb agyszüleményeimet (értsd: regény, novella...) osztanám meg itt a…..
Nem sikerült nemeseket találnod a családfádon? Az egész rokonságnak összesen sem futotta egy csivaványi kutyabőrre sem? Ne aggódj, ha saját címerre vágytál, most teljesülhet a kívánságod, ráaádásul nem a régi, unalmas elemekből lesz összetákolva, hanem te alakíthatod ki…..
kisbaratod 2008.05.13 18:48:20
Konzervatórium Nights on Broadway 2008.04.08 18:55:00
A Broadway jegyiroda elleni molotovos támadás - mely most éjszaka, szerencsére "csak" kövekkel, de sajnos megismétlődött, és valószínűleg a Broadway éjszakái továbbra sem lesznek nyugodtak - , a nyíltan antiszemita, rasszista indulatok ilyen módon való erőszakba…..
"Természetesen velem is történt már millióegy hasonló, de egy ideje szinte  immunisá váltam ezekre a beszólásokra. Az viszont még engem is határozottan meglepett, hogy itt a kommentek 80%-át is olyan megjegyzések teszik ki, hogy az ember lassan azért szégyelli magát, hogy…..
Az előző, káprázatos epizódban mindent megkaptunk, amit egy ilyen műsortól várni lehet, dráma, sírás, idióta kurva pucéron cigánykerekezik, másik idióta kurva darabosan okádik Bret fejkendőjére, és visszatért Heather is. Ennél jobb az idén már nemigen lesz, hacsak valamelyik…..
Online Vállalkozok Varázsoltpénz 2008.05.12 22:50:00
-Vegyük át még egyszer, hol is szúrtam el!- Igen én, csakis én tehetek róla! És tudod mit? Ez a jó a dologban. Mert akkor rajtam múlik a folytatás is. Szóval amikor ilyeneket olvastam, hogy: otthonról irányítható jövedelemszerzési lehetőség, távmunka, otthoni kiegészítő…..
Én, mint Bridget Jones... Miért is? Nagyon egyszerű. Bár nem vagyok harminc éves, nagyon is sok mindenben hasonlítunk egymásra. Például a pasik ügyében: hibát hibára halmozunk. Ha tízszer követek el ezen a téren valami irtó nagy baromságot, akkor sem veszem észre, csak ha már…..
Sok minden tilos autópályán, meg máshol is, de ez úgy tűnik egyáltalán nem visszatartó erő. Rita alábbi levelében azon morfondírozik, mi lehet a kevésbé veszélyes megoldás bizonyos helyzetekben.A leállósávos témához szeretném a következőt leírni. Én is egyetértek azzal,…..
sulifon Továbbra is helyzet van 2008.05.07 20:00:00
  Az értekezletek korát éljük.   Tantestületi értekezlet, melyen a messziről jött meghívott vendég egy nemzetiségi iskola alapításának lehetőségét ecseteli. Ebben ugyanis 8 nyilatkozóval el lehetne indítani a vonatkozó törvények szerint az első osztályt. Az én…..
  Kicsi a világ! Egy művésznek legalábbis elég kicsi, ahhoz, hogy keresztül–kasul bejárja. Kálmán Péter baritonját megismerhette New York és Tel-Aviv, Miskolc és Zürich számos opera rajongója. Bár Sebő Feri szerint az elit kultúra legelitebb műfajában jeleskedőknek…..