Regisztráció Blogot indítok
Adatok
superpippo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jim Jarmusch az amerikai független film egyik - ha nem a - legnagyobb alakja immár a negyedik évtizede. Első nagyjátékfilmjét, a Permanens vakációt 1980-ban mutatták be, azóta 11 további játékfilmet és 2 dokumentumfilmet készített, ha beleszámoljuk a két, még be nem mutatott idei munkáját a…..
Sokan úgy tartják, hogy még korunk legnagyobb filmrendezői sem érnek fel a régmúlt nagyjaihoz - hogy sosem lesz még egy Orson Welles, Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock vagy akár egy Akira Kurosawa. Egyre inkább úgy látszik azonban, hogy Christopher Nolannek ezt elfelejtették megemlíteni: a borús…..
superpippo 2017.07.24 11:40:06
@kerecsen2010: Így van! végre valaki! Túl hosszú, önnön tetszelgésébe fulladó és szájbarágós a sötét lovag. az interstellar is hasonló, remélem a dunkirk nem ilyen lesz. Az Eredet viszont szerintem élvezetes többedszerre is (a hossz ellenére). a Tökéletes Trükkel kapcsolatban meg érdekes, hogy szép lassan kultfilmmé növi ki magát, pedig eleinte kevesen látták/rezonáltak rá.
Már csak a válogatottnak kéne valahogy lépést tartania a szakértőkkel. A szombati sorsolás feledhetetlen élmény volt. Belegondolni is fáj, mit veszítettünk azzal, hogy nem lehetett két évente részünk a bölcsességek hasonló áradatában, amellyel az M4 szakértői, riporterei…..
superpippo 2015.12.16 11:37:16
Óriási bírói hiba kellett a Feröer elleni diadalhoz. Az összefoglalókból valahogy kimaradt ez a jelenet... Guzmics megint majdnem megcsinálta: Mindez döntetlennél. Majd azért gondoljunk erre az esetre, ha kijutottunk, és hirtelen minden szép lesz és jó a magyar…..
A bronzérmestől három mezőnyjátékos fért az első százba a ranglistán. Megjelent a játékosok összesített rangsora, a Nemzeti Sport munkatársai által fordulónként adott osztályzatok alapján. Vagy valami rohadtul nem stimmel, vagy Garami az évszázad edzője. Hegedűs Lajos…..
Futballsznob Átváltozás 2015.01.15 19:17:40
Amikor egy reggel a magyar futballrajongó nyugtalan álmából felébredt, szörnyű gondolatok közt találta magát ágyában. A sokkoló felismerés, mint egy hatalmas, kerek, félelmesen csillogó idegen űrhajó bukkant fel horizontján: Mi magyarok nem vagyunk valami tehetséges nép futball…..
Mindent elnyelő lepedő és cirkuszi mutatvány időhúzásként, jól sikerült az ünnep. Látványosan ünnepelte 101-edik évfordulóját az Independiente Medellin. A csapat a Deportivo Cali elleni hazai bajnokija előtt varázsolta klubszínűre az Atanasia Girardot* stadiont.   Az…..
Színészekről szóló toplistát még nem igazán csináltam, de ennek is eljött az ideje. A szubjektivitás boncolgatásába most nem mennék bele, úgy gondolom, hogy a cím az árulkodó e szempontból. A listával kapcsolatban egyetlen kikötésem volt, az pedig a származás. Több olyan…..