Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pal Orosz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új hívószavak születtek néhány éve a sokszor új erőre kapó, néha megroggyanó, esetenként pedig délibábként csalogató magyar gasztroforradalomban: újhullámos kávézó, barista, speciality kávé.    Tény, hogy elindult a fokozott érdeklődés az igényes, szakértelemmel…..
Pal Orosz 2016.11.17 10:56:01
@Stillman: Hello Stillman. Egyébként jó a cikked. Nem az az unalmas sablon cikk amit általában irnak, hanem személyes tapasztalatok. (A T&P picit talán lehet tényleg visszaesett az utobbi időben amiota a fiuk elmentek. )
Ha csak a szervírozott espresso minőségét nézzük, akkor is kiemelkednek a mezőnyből ezek a kávézók, de ha hozzávesszük azt is, hogy ezekben valódi baristák dolgoznak valódi kávékkal, amiről még érdemi információkat is tudnak adni, akkor nem lehet kérdés, hogy ezek közül…..