Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tyler.

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lobsterizmus Szülő < Felnőtt 2017.01.18 20:45:11
Észrevettétek, milyen gyakran menekülnek emberek a szabadság elől? Ennek baromi egyszerű oka van. Nem, nem a felelősség. Vagyis nem úgy. A felelősség tényleg fájdalmas, csak éppen a legtöbb ember pont elkerüli. Mégpedig azzal, hogy nem hoz döntést, csak sodródik és reagál az elvárásokra. Akkor…..
Tyler. 2017.02.06 13:28:30
@kegmájer:
Kedves kegmájer!
Meg tudnám fogalmazni, de hosszú lenne, és unalmas.
Én Lobsterre lennék kíváncsi, hogy ezek a gondolatok miért fogalmazódnak meg benne.
Szerintem a blogger a 30-as évei végén, talán már 40-en is túl van. Nem házasember, külföldön dolgozik, nem fizikai munkából él. Az írásai alapján eddig elkerülte azokat a hibákat, amikről ír. De akkor miért ilyen 'dühös'?
buona sera Végre 2017.01.10 10:01:45
Azt mondanám a társkeresés elsősorban lelombozó. Elkeserítően sok az igénytelen ember. Felteszem mindkét oldalon - értelemszerűen én ugye a férfiak megkereséseivel találkozom.  Ma azonban egy olyan  FÉRFI írt nekem, aki nem csak a levelében, hanem a keresett nőről alkotott képében is "nagyszerűt…..
Tyler. 2017.01.28 09:35:52
@nem a szőke:
...hát 'kedves nem a szőke', mondjuk engem teljesen lenyűgőztél.
Összegzem: gyönyörű vagy, több diplomád van, ezeket aközben szerezted, mialatt a szüleidet ápoltad és gyermekedet nevelted. (egyedül, és tökéletesen) Elméleti és gyakorlati tudásod van a paradicsompalántázástól a házépítésen keresztül a Holdra szállásig. Van pénzed, hatalmad (hiszen cégvezető vagy), rengeteg udvarlód.
És az utolsó posztban leírod, hogy egyébként szerény is vagy.
Van akinek az a véleménye, hogy akkor te Férfi vagy.
Én meg inkább kezdem úgy érezni, hogy te földönkívűli vagy. (az elvárásaid biztosan azok)
Egy másik blogban egy férfi ír hasonlókat magáról. Cégvezető, világlátás, jó megjelenés, vacsora Michelin csillagos étteremben. Ha nőre vágyik, szinte bárkit megkaphat. Van barátja/barátai, ha ez nem lenne elég a lelkének jár pszichológushoz És a poszt címe: miért vagyok egyedül?
Hát ennek a női verzióját írtad te most ide.
Tökéletes vagy. Tökéletes az életed. Ehhez keresed a tökéletes+ férfit.
Minek? Minden összetevője megvan csak külön-külön.
Fiatal potens pasi, de ha kell bárki, megkaphatod. Orvos, ügyvéd, újságíró ismerős, akikkel a szellemi szintedet kielégítő beszélgetést tudsz folytatni. Pszichológus, ha a lelkednek őszinte beszélgetésre van szüksége, de nem akarod valami ismerősnek / barátnak kiadni a gyengeséged. Nem akarsz 2 esténél! többet együtt tölteni férfival, tehát az 'együttalvás' romantikája hidegen hagy.
Mondd, tulajdonképpel mit / kit keresel? És főleg: mire?
Még a nyáron egy sörözés alkalmával, Kicsi Bével arról tanakodtunk, hogy a harmincas éveink vége felé, túl pár hosszú és nem hosszú kapcsolaton, miért vagyunk jóideje egyedül? Minden valamire való barátunk már házas vagy legalább egyszer elvált, van gyereke vagy éppen ott tart a kapcsolat, hogy…..
Tyler. 2017.01.02 22:47:20
Kedves HJAxel!
Elárulod, hogy a szakember miben tudott segíteni? Ahogy olvastam az eddigi posztjaidat, én úgy látom, hogy önbizalommal kapcsolatban nem volt / nincs problémád. Egyetemet végeztél, a nőkkel való kapcsolatteremtésben nem volt gondod, tanultál külföldön, valóban szép, izgalmas élethelyzetekben vettél részt.
Mit hiányolsz? Miben kellett fejlődni?
És hogy miért vagy egyedül? Talán pont ezek miatt. Ha 'sikeres' férfi vagy, és válogathatsz a nők között, nehéz lehet azt mondani valakire, hogy igen Ő lesz az, mert ez valahol azt kellene jelentse, hogy lemondasz az összes többiről. Illetve, az évek múlásával az ember egyre 'nyűgösebb' lesz, nehezebben alkalmazkodik, néhány rossz saját tapasztalat, rossz példák a környezetedben, és csökken a remény, a hit abban a bizonyos Igaziban. Aki egyébként jó eséllyel valóban nem létezik. És akkor gondolkodhatsz, hogy egy párkapcsolatban élve csak alkalmazkodsz, vagy már megalkuszol. (hol a határ?)
Több olyan 40 körüli férfi ismerősöm van, aki hozzád hasonlóan egyedül él, és ők is jól érzik magukat. Van hobbijuk, bármit szeretnének csinálni, vásárlás, utazás, sport, csak magukkal kell egyeztetniük, senki nem mondja nekik, hogy ezt most nem kéne, bla, bla, bla.. és ezt a szabadságot nem szeretnék feladni.
Ha vannak barátaid, akkor - úgymond - a lelki életed rendben van, ezen kívül a szexualitás lehet még motiváció, de azt meg megkaphatod tartós párkapcsolat nélkül is.
Szóval azért vagy egyedül, mert nincs okod rá, hogy legyen 'valakid'.
Tisztelettel: Tyler.
Dosszié Majd, ha nem akarod? 2015.04.14 16:53:18
A téma aktualitását elsősorban az adja, hogy a férjem családja s barátai körében több nő is várandós, vagy szül mostanság. Ez nekem, akinek évek óta nem jön össze a várva várt gyermek, nyilván nehéz. Félreértés ne essék (aki ismer, úgysem ért félre), örülök az…..
Már írtam arról, mi történik a húszas éveidben, amikor kilépsz az intézményesített korból, az életed elkezd divergálni a többiekétől. Még bármi történhet, de még csak akkor kezdesz rájönni, hogy ez mind-mind a te döntésed. Akkor kezdesz rájönni, hogy a szabadság nem csak…..
Írtunk már listát a terembe járó (kicsit sem tolerálható) egyénekről. Egy még csak elfér. Sokan biztos magukra ismernek a felsorolásból és remélhetőleg kicsit elgondolkoznak (és még véletlenül sem megsértődnek) vagy csak egy jót röhögnek magukon. Akkor hát nézzük azokat a…..
Tyler. 2015.05.26 00:04:54
@Jankove: Szia Jankove!

Ha kondícionálni akarsz, valóban az egyik legjobb módszer a kemény fizikai munka. De ma városlakóként nem tudsz hetente 3x 4x betonozni, sittet hordani, árkot ásni. Egyik cimborám burkoló, segítettem már neki belvárosi ház második emeletére csempét felhordani, és az 5. kanyar környékén éreztem, hogy aznapra kész vagyok a sportolással.
Ez a konditerembe járás a jólét egyik jele. A kötelezően kigyúrt stricik, gengszterek, escortozni járó fiúk mellett olyanok is járnak a teremben, akik 'csak' egy esztétikus, sportos testet, és normál erőnlétet szeretnének elérni.
És akárki, akármilyen céllal is emelgeti a súlyokat, sokkal jobban teszi, mintha otthon ülne, és chipset eszegetne.
2006, valahol Gyöngyöspata közelében. 33 éves vagyok. 11. nap, kedd Ma kétszer is találkoztam az erdésszel. Lefelé sétáltam a maradék élelmiszerért, amikor egy Lada Niva jött velem szemben, csomagtartó tele takarmánnyal. – Mi járatban? – kérdezte.– Túrázok.– Honnan…..
Tyler. 2014.11.13 13:36:56
@Cpt. Flint:
Üdvözletem!
Pont, mint te. A bebukottakra kerestem rá, ide találtam, kétszer olvastam végig az egészet.
Nagyon jó, és elgondolkodtató írás.
ANTIKULTI Edzőtermi hierachia 2014.08.08 20:47:25
Edzeni járok az edzőterembe, zenét hallgatok, és teszem a dolgom. Én vagyok az a jó seggű, bögyös csirke, aki alig szól valakihez, csak akkor válaszol, ha kérdezik. De miért járnak a többiek? Olyan klikkesedés van, hogy azt öröm nézni. Néha jókat derülök rajta. Nagydarab…..
Tyler. 2014.08.09 16:13:11
...valamikor én is jártam konditerembe, akkoriban még inkább pinceklubok voltak kis helységekkel, kevés felszereléssel. Az emberek köszöntek egymásnak, mert 10-40 négyzetméteren bunkóság lett volna nem tenni, a kevés eszköz miatt gyakran szállt be az ember valaki máshoz, és felváltva használtuk mondjuk a fekvenyomó padot.(esetleg nagy súlynál segítőként maradtál a pihenőidődben a pad mögött) Így hamar lett az ember tagja egy csapatnak, ismertük egymás keresztnevét, és ha valamiért kérni/kérdezni kellett valamit, használtuk is. Voltak 'testépíteni' járók és voltak, akik 'csak' kondícionálni jöttek. Az ember nem 45-ös kar felett kezdődött. Nem számított milyen felirat volt a ruháidon, mert edzeni bármi jó, amit nem sajnálsz. Nem számított státusz szimbólumnak, hogy ki áll meg legközelebb a kocsijával a bejárathoz, és ki tud legalább két autónak való helyet elfoglalni. A szteroidhasználók száma elenyésző volt.
És van a most, amiről te írsz. Beköszöntött a jólét korszaka, és megkezdődött a wellness ideje. Nem mindegy milyen ruhába izzadsz bele, nem mindegy milyen autóval mész, nem mindegy a bejárattól milyen messze tudtál parkolni. A fekvenyomást már ülve is tudod csinálni, a gép számolja az ismétléseket, és nem kell mögéd állnia senkinek, hogy azt mondja, 'Még egyet!'
A szteroidhasználók száma jelentősen megnőtt, persze ezt mindenki tagadja, mert mindenki naturál...
És lehet szemlélődni, és emberekről ismeretlenül véleményt mondani, hiszen még a nevüket sem tudod.