Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nickyyyyy

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a táplálékkiegészítők promótálása kerül szóba, akkor két véglet van. Az egyik pontosan megmondja, hogy melyik pillanatban melyik cuccból mennyit kell megenni és akkor maximálhatjuk a fejlődést. Ők nagyon értenek ehhez. Mit vegyél be edzés előtt, mit alatta és mit utána. Megmondják melyiknek…..
sörfigyelő Csíki Sör 2016.04.10 15:41:09
Illat: szolíd Hab: korrekt Szín: aranybarna  A szűretlenből csapoltan ittam még nyáron és az nagyon jó volt, mindenkinek meg kell kóstolnia. Ehhez képest, azért nem váratlanul az üveges nem annyira magával ragadó, de még így is bőven jobb, a hazai gyári felhozatalnál. Van benne egy kis inspiráló…..
Sikeres évet zártunk: nem mintha olvasóink száma az egekbe szökkent volna – megmaradtunk az underground hivatástudattal teli mélyén, amihez mindenféle magyarázatot kreálunk saját magunk vigasztalására –, de ha ez jelent valamit, talán még sosem hirdette ízlésünk kifinomultságát a magyar heavy metal…..
Nickyyyyy 2020.01.06 16:41:13
Bár nekem örök szerelmem a mozi, de az elmúlt tíz évben nagy eséllyel jobban jártam, ha otthon maradtam sorozatot nézni, videojátékkal játszani, vagy képregényt olvasni, mintha elhúztam volna a legközelebbi multiplexbe. Akár a sorozatokat, akár a játékokat, vagy a képregényeket nézzük,…..
Mint a cinikus alteregómat, "Önző/Nagyképű Antalt" ábrázoló mellékelt kép is mutatja, ez az esztendő nem igazán mozgatta meg a fantáziámat. Szó szerint egy-két kivételtől eltekintve még a rajongva szeretett zenekarok és a várva-várt lemezek sem nyűgöztek le. Sajnos akadtak korábbi toplistások által…..
Azt hinné az ember, hogy aki szakértőnek vallja magát, az konyít is valamit a dolgokhoz. (nem, én nem tartom magam annak) Azt meg aztán főleg, hogy ha valaki egy médiumban nyilvánul meg szakértőként, akkor tényleg naprakész. Erre mit olvasok valamelyik nap egy fekvő alkalmatosságról elnevezett…..
Nickyyyyy 2019.11.27 21:37:28
Elkészült, és a törvényben rögzített határidőt bőven túllépve (30 nappal a megjelenés előtt, tehát múlt péntekig meg kellett volna jelenjen), de megjelent az új MÁV-GYSEV vasúti menetrend. A menetrend alapja A mai korszerű vasúti menetrendek úgynevezett Integrált Ütemes Menetrend (Integraler…..
Alimento Vitaminok 2 2018.07.03 07:01:19
Folytatjuk a vitaminok világába tett utazásunkat, körbejárva az ajánlások megállapítását és eljutunk a megadózisú vitaminok szükségességéhez. Cikkünket ezúttal is a Humanoid Reptiliánok Bolygóközi Szövetsége támogatta...
Alimento Protein csalafintaság 2019.07.09 05:44:06
Azt mondják, egy kép többet ér ezer szónál. Nagy valószínűséggel így van, mert találtam egy jó képet, ami sokat elmond a növényi alapú étrendeket követők körében (is) kavargó téves információkról. Íme:..
Találtam egy jó kis írást a Qubit oldalán, melyben azon megy az eszmék futtatása, hogy erkölcsi kötelességünk-e vegetáriánussá válni? A helyzet az, hogy pont ez az érv, amitől a leginkább falra tudok ugrani, szóval pár gondolatot én is megejtenék a témában - vállalva ezzel azt, amit majd kapok,…..
A gyereknek tízórait készíteni komoly kihívás, mert gyakran rutinszerűvé válik az a néhány étel, amit a gyerkőc egy idő után szintén rutinszerűen elkezd hazahozni, mert unja. Az ötletek egyre fogynak, a gyerekek elkezdenek válogatni és ha kérdezzük őket, hogy minek örülnének csak annyit válaszolnak,…..
Nickyyyyy 2019.03.30 19:40:18
Alimento A Csodaképlet 2018.09.10 08:29:48
A BMI egy sokat szidott, de nehezen megkerülhető és pótolható kalkuláció a tápláltsági állapot megítélése területén. Minden hibája ellenére a gyakorlatban jól bevált, közelítőleg elfogadható eredményt ad és egyszerűen nem tudtunk jobbat. Egészen eddig...
A kerékpáros biztonsági eszközök közül a legfontosabb a kerékpáros sisakunk, amely a legkisebb ütközés esetén is, az amúgy fejünkre ható erőket megsemmisülésével átveszi és megóvja kobakunkat a traumás sérülésektől, illetve az agyunkra ható negatív kölcsönhatásokat is csökkentheti. A korábbi…..
E kérdés megválaszolására a legalkalmasabb a saját tapasztalatomat és kalkulációimat megosztani veletek. Rendszeresen járok Budapestre és ahol lehet ott spórolok az utazáson. Kisvárdán lakok, nekem autóval, autópályán 2 óra 45 percet, vonattal négy és félórát, busszal 5 óra 21 percet kell utaznom…..
Alimento Fogyás teve stílusban 2018.05.28 05:53:51
Egy igen érdekes írásra hívták fel a figyelmem, feltalálták a fogyás egy újabb fantasztikus módját: nem kell vizet inni, csak erősen lélegezni. Mivel ehhez az őrülethez egy kutató (Dr. Hummel Zoltán) a nevét adja és egy biokémikus professzorra (Boros G. László) is hivatkoznak, garantált a siker.…..
Alimento Ajánlások - Zsírok 2019.01.15 09:39:33
Bár a zsírokról sokszor és több megközelítésben volt már szó, az ajánlásokról szóló sorozatban is érdemes megemlékezni róluk, hogy kerek legyen ez a történet...
sörfigyelő Argus Maestic 2013.08.17 08:20:19
Illat: telt, édes és pofaleszakadás, de tényleg a klasszikus cseh jelleg, ahogyan az üvegen írják.  Hab: közepes, de fogyós, lehet mégsem lesz olyan tuti?  Szín: óarany  Íze is cseh sör íz, az a jellegzetes sós fajta amelyik kellemesen itatja magát. Minőségre pontosan hozzák a kötelezőt, mármint…..
Az Atkins-diéta az 1970-es években indult hódító útjára Amerikából. Azóta számtalan változata kialakult, itthon is népszerű, legismertebb hazai utánzata az Update diéta. A módszernek léteznek drasztikus és kevésbé drasztikus fajtái, és az ide sorolható programok általában több szakaszból állnak, de…..
Szokásomtól eltérően most elhatároztam, hogy nem fogok panaszkodni, pedig személyesen, magánéletileg minden okom megvan rá (és ez most nem csak a szokványos "magyar epe"). Ami ellenben az év rock/metál fölhozatalát illeti, az sem jobb, sem rosszabb nem volt az átlagosnál. Lehet, hogy nem voltak…..
Nagyon vártuk ezt a tesztet már, mert ez lesz az első kitekintésünk a felújított termékek piacára. A felújított notebookok lehetnek prémium minűségűek és persze rossz vételbe is belefuthatunk. A szívünkhöz közel áll az újrahasznosítás filozófiája, szóval nagy lelkesedéssel vetettük bele magunkat…..
A kreatin az egyik legkeresettebb étrendkiegészítő a fehérjék után, hiszen még az is valószínűleg hallott róla, aki új a testépítés, fitness világában. Miért olyan nagy a felhajtás a kreatin körül?  Ha nagyon egyszerűen szeretnénk megfogalmazni, akkor segít leküzdeni a fáradtságot az edzés során,…..
A fehérje az egyik legalapabb fitness-táplálékkiegészítő. A testépítők tonnaszám borítják magukba, az alakformálók is be-be dobnak pár grammot egy héten belőle, és sokan csodálatos fogyasztószerként beállítva isszák a példás diéta helyett, hogy utána két órával lelkiismeretfurdalás nélkül ehessenek…..