Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csapó Viktor

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az őshonos vagy Magyarországon vadon is előforduló, kertekbe dísznövényként ültethető növényfajokról írnék ízelítő jelleggel; listánk nem tartalmazza az összes hazai fajt. Őshonos fafajok azok, amelyek a földtörténeti korok során a mi kontinensünkön jöttek létre, és alakultak olyanná, amilyennek ma…..
Kerterdő Mit rejt a Kerterdő? 2015.07.15 14:44:34
Kedves érdeklődö Kertbarát! "A természet kerteket keres."      (Werner Olig - Heike Boomgaarden: Természetes kert c. könyvéből) Nem mindenki szeret sokat olvasni, jómagam is a tettek embere vagyok és az idő nagy kincs. Azt gondoltam a napokban, pár gondolatban leírnám most a bejegyzés elején a…..
  Szép napot! (a KERTERDŐ kertész  bemutatkozása fentebb olvasható)  Mivel tél van, legalábbis próbál olyanná válni az időjárás, írok pár megfontolandó dolgot a téli madáretetésről. Az örömteli jó szándék mellett, árthatunk is a madaraknak. Egypár tiltólistás furcsasággal találkoztam…..
Kerterdő Kerti munkák 2014.09.23 00:19:49
Vállalom eseti és rendszeres  KERTÉSZETI MUNKÁK  igényes elvégzését, mindenféle zöldterület rendbetételét, karbantartását, gondozását,…..