Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr House

0 bejegyzést írt és 420 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gondolkodás nem csak a bukik fegyvere ! (tibák)..
Amikor fogadsz, egy dolog mindig jusson eszedbe: a lehetetlen nem létezik! Ezért tenni kell gyakran a meglepiket is kombival (Derbi)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99) ..
Dr House 2015.08.08 10:37:52
@vécés jóska: Köszi a véleményt. Valamiért úgy érzem hogy nyer a Villa (racionális magyarázatom nincsen rá), de sanszos hogy elengedem a dolgot és nem kockáztatok.
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A statisztika nem a végeredményt mutatja meg ! " (Rumpelstilsk)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Dabii)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell!" (szotyis11)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."…..
  Járdán parkolni csúnya dolog. Ennél már csak az csúnyább, ha ezt betontömbökkel nyomatékosítják. Most épp az 56-osok terén, ahonnan Lesley, a 8ker bloggere küldött egy felháborodott hangú jelentést és néhány fotót.   Ritkán járok erre, mert nem a 8kerhez tartozik,…..
Úgy döntöttem, hogy indítok egy sorozatot egy engem érdeklő témáról: Budapest villamosjáratairól. Röviden bemutatom, hogy mit jelentenek nekem, az én teljesen egyénre szabott szemüvegemen át nézve ezek a járatok. Le kell máris szögeznem: ha talán utaztam is mindegyikkel (még…..
Modorosblog Az ideális főnök II. 2011.01.26 06:00:00
-Tamás! Gyere csak egy kicsit. Azt tedd le. Figyelj már, ez a méjl, amit kiküldtél. Szóval ez így elég szar sajnos. Mi az a végén, hogy "thanks", mit köszönsz? Ne köszönd meg. Üdvözlettel vagy regards vagy bármi. Jól van? Lényegretörően, nem kell kacifántos…..
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
Modorosblog Az Idétlen Nevű 2010.04.07 07:00:00
A három névvel rendelkezők nagy része önként és büszkén viseli három, vagy annál is több nevét. Házasságkötés esetén Modor-Nyelvész, esetleg Nyelvészné Modor, Modor Tiborné Nyelvész - ezt lehet természetesen a nemesi előnevekkel ill. doktori címekkel is cziffrázni,…..
A Messier-katalógus 27. objektuma a Súlyzó-köd (M27), ami nem más, mint egy planetáris köd a Kis Róka csillagképben. 1764. július 12-én fedezte fel Charles Messier, aki M27 számon katalogizálta. Mindez természetese eltörpül amellett, hogy mi meg huszonhetedszer érkezünk…..
Dr House 2010.03.22 10:20:16
Úgy látszik, hogy a britek megbocsátották Marge-nak, hogy tavaly novemberben levetkőzött az amerikai Playboynak, a kékhajú animált asszony ugyanis elnyerte a legkedveltebb televíziós anyuka címet Nagy-Britanniában. A szigetországban most vasárnap tartják az Anyák napját, a…..
Dr House 2010.03.11 17:13:11
*n
From: ballala56@imail.hu Date: 2010/02/16 Subject: Sharkbusiness (Üzlet cápáknak) To: Hegedűs Dezső   Szervusz Dezsőkém!   Balla Alajos vagyok, a Kiadótól. Talán emlékszel, rendszergazdája voltam a Maros utcai irodának, aztán - mivel tanult szakmám meteorológus -…..
Dr House 2010.03.02 23:28:11
Keressük az ország leghülyébb sajtpultosát. Vagy már meg is találtuk? Egy kivételes szakember félreismert humorista fergetes alakítása következik, a Hűvösvölgyi Kaisersből. Emberünk joggal pályázhatna Monty Python-tagságra, de ő ragaszkodik a magyar szupermarketek szakmai…..
2010-ben legyen vége a magyaros panaszkultúrának! nem kell mindig rinyálni, egészséges libidójú ember a budapesti tömegközlekedés szétesésének is tud örülni, ha akar. És T. akar, mert egy csajjal préselték össze. Egy Boldog Ügyfél meglepő vallomása a 139-es buszról, az év…..
Fogadási lista lebontva: amerikai futball darts jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Dr House 2009.12.30 00:31:40
hu.sfstats.net/hockey/leagues/1_NHL

ez sokat segít szerintem...jaj de bánom az anaheimet de ha nyernek itt kérek majd elnézést tőlük
Ausiello szerint Rachel Bilson, akit legutóbb a Chuckban láthattunk röpke vendégszerepben, a How I Met Your Mother 100. epizódjában kap "nagyon fontos" mellékszerepet, amiből, no meg a színésznő státuszából (B-lista teteje) arra következtet az iparág egyik legjobban…..
Nyilván mindenki, aki nem barlangban lakik, látta már, ahogyan az Odd Grenland válogatott támadója megszerzi a szezon eddigi legmegosztóbb találatát a Brann ellen 5-1-re megnyert kupamérkőzésen. Nyilván mindenki, aki látta, szavazott már arról, hogy ő is így tett volna, vagy…..