Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balazsklari

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ér az utazós műsorunk. Kaptunk hideget, meleget, de nem bántuk meg, hogy elvállaltuk a Viasat3 felkérését. Magunkat adtuk: ha visítani láttak, azt őszintén tettem, mert néha azért ijesztő dolgok történtek velünk. Ha nincs kamera, akkor is visítottam volna, ezt elhihetik.…..
A rengeteg külhoni élmény után végre itthon múlattuk az időt, ráadásul a Balatonnál, amihez rengeteg szép élményünk fűződik. Itt kezdődött ugyanis a szerelmünk. Jó kis zárás, hogy épp a Balcsin forgattuk a műsorunk befejező részét, ahol végülis minden elkezdődött…..
Dzsungeltúra Ecuadorban. Nem gondoltam volna, hogy túléljük… Skorpiók, kígyók, és az a rengeteg szúnyogcsípés, de miután leülepedtek az élmények, azt kell hogy mondjam, csodálatos volt! Az indiánok nagyon kedvesen fogadtak a falvaikban, megtanítottak minket táncolni, sőt…..
Elefántok és mások - képek! Thaiföldön sem unatkoztunk. Elefánt showra mentünk, ahol a porondmester behívott minket az arénába, majd megmutatta, mi lesz a feladatunk. Hát, meghűlt bennem a vér. A többtonnás indiai elefánt a hasunkra tette a lábát, aztán pedig az ormányával…..
Ausztráliában többször is jártunk már, mégis kimaradt pár látnivaló, ahová magyar turista ritkán jut el. Ilyen volt számunkra Ballarat, ahol egy korhű, 19. századi aranyásó városkát építettek fel. Igazán beleéltük magunkat a törtélelmi játékba, még az aranymosást is…..
Egyikünk sem járt még San Franciscóban, ezért nagyon vártuk már, hogy lássuk ezt a csodás várost. Bár az idő igen szeles volt, mégis bebarangoltuk a helyi látnivalókat. A nagy gyaloglás után jól is esett a thai masszázs, ahová Gyuri elvitt, hogy kényeztessen egy kicsit. Rám is…..
Legutóbb 1986-ban jártunk Moszkvában, de már akkor is lenyűgözött a szépségével. Igaz, elképesztően drága, ahogy mondják, itt a legborsosabbak az árak Európában. De azért egy-egy meleg sapkát sikerült megcsípnünk a Vörös téren szuvenírnek. Sőt Gyuri még egy katonai…..
Az egyiptomi kellemes klímát felcseréltünk a hideg, szürke finn Lappföldre. Igaz, nem is maradtunk sokáig. Két és fél nap alatt kipróbálgattuk a helyi érdekességeket: meglátogattunk egy rénszarvasfarmot, hómobiloztunk, amit Gyuri nagyon jól elvezetett elsőre. A négyórás túra…..
Természetesen megnéztünk egy igazi egyiptomi piacot is, ami európai szemmel nézve kicsit ijesztő. Mindenütt legyek nyüzsögtek a húson, a kenyéren, bevallom, nem mertük megkóstolni az ottani ételeket. Azért nagyon sok szép holmit is láttunk a bazárban: gyönyörű ékszereket,…..
Hát, a búvárkodás nem a mi sportunk, ez egyértelműen kiderült. Bár az oktató nagyon türelmes volt Gyurival, a férjem minden percét utálta a merülésnek. Marad a fürdőzésnél, mert az bezzeg nagyon kedvére való. Imád úszkálni a tengerben, én viszont inkább maradok a parton a…..
 Jó volt kicsit itthon! Nem mintha nem élvezném az utazgatást, de hiányoztak az otthoniak. Persze mindenki kap egy kis meglepetést, naná, hogy szivart. Ezt ki kell próbálnia mindenkinek, én imádtam! A kubai nők 90 százaléka szívja! Kezdetben furcsa is volt az utcán nézni, ahogy…..
2008.01.16. (szerda, Havanna)   Képeink Kubából!Érdekes, de nekünk valahogy nem esik nehezünkre átállni más időzónákra. Kubában is pikk-pakk megszoktuk, hogy hat órával kevesebb van az otthonihoz képest. Gyuri szerint ez azért van, mert rögtön átvesszük más országok…..
2008.01.11. (péntek, Amszterdam) Kísérlet egy tandemmel, képekAlig vártam már, hogy kiszálljunk végre abból az nyavalyás buszból. A hajnali zötykölődés után végre megérkeztünk Prágába, és én bizony megkértem Gyurit, hogy menjünk inkább repülővel Amszterdamba. Hála…..
2008. 01. 09. (szerda, indulás)Busszal Amszterdamba, képekÁlmomban sem gondoltam volna, hogy világkörüli utazást kapok Gyuritól amiatt a csúnya féltékenységi jelenet miatt. Alig kezdtem el pakolni, a Viasat3 megkeresett minket, hogy szívesen megörökítené a mi kis úti kalandjainkat.…..