Regisztráció Blogot indítok
Adatok
taddeus-ua571 (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gergő egy felettébb gyanús, avagy teljesen életszerűtlen hirdetéssorozattal találkozott az interneten. A diszkréten kizárólag emailt megadó hirdető a Google szerint legalább november óta reklámozza az összes létező fotós vagy apróhirdetős oldalon az itthon 1,1 millió forintért…..
taddeus-ua571 (törölt) 2013.01.30 20:19:01
ennek se dőljetek be !!!

foto-borze.hu/ads/ivory-borisov/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

Telefonszám: +36420485453
E-mail: ivory.borisov@mail.ru
Ország: Magyarország
Megye: Budapest
Város: Ar
Utca,házszám: Akna
Feladva: 2013. január 22. kedd 14:12
Érvényes: 51 nap, 17 órával

nekiálltam levelezni, h vajon mi sül ki ebből, szintén western unionnál járunk, az istennek nem akar paypal-on kerszetül küldeni DHL gps track-elt csomaggal, de még győzködöm... :)))
Bár egyre-másra cikkezik az újságok - vélhetőleg csak maguktól -, hogy a világválság nyertese a McDonalsd's, illetve ezzel párhuzamosan véletlenül szénné is reklámozták magukat (még a 30 Rock vígjátéksorozat történetébe is sikerült beleszövetniük magukat egy epizódon…..
taddeus-ua571 (törölt) 2009.03.13 10:10:13
üdv,

leszögezném, h nem MEKIben dolgozom!
ehhez csak annyit, h évek óta létezik ez a kasszasorra "merőleges" árlista. van belőle a/4-es nyomtatott is, amit el lehet kérni, csak gondolom, vmi jólszituált kedves vendég "kölcsönvehette" és iparkodott visszahozni.
a legtöbb translite-on kint van a menük alatt a szendvicsek ára is, továbbá igenis NE vágjanak ki egy fél erdőt azért, h még a küszöb alatt is legyen egy nyomtatott példány belőle. olyat meg még nem láttam, h ha megkérdeztem ne tudták volna megmondani vminek árát, akár beütve a kasszába, és onnan megnézni.
a fényképen látható alkalmazottak, meg szerintem nem adták az arcukat a lesifotóhoz, így akár perelhetnek is személyiségi jogok megsértése miatt.
a kedves "mekiben dolgoztam, és undorító a 3x átcsomagolt szendvics" hozzászóloknak meg annyit üzennék, h amióta otthagyta a multit bizony nem csak a magafajták kerültek oda. nyilván higiénikusabbak azok a kifőzdék, ahol még az étel eredetét sem lehet megállapítani, és közvetlenül azután keverik be a salátát, h előtte a fülében turkált a szakács...
szóval ízlések és pofonok, de amiről vki nem tudja bebizonyítani, h úgy van arról kár hallomásból véve és mende mondákra alapozva vélemyént formálni...
Úgyhogy a tisztelt homár is utána nézhetne egy ilyen "hírnek", mielőtt kirakja a portáljára. Ennek is marha nagy valóságalapja van és emberek ebbe mennyi időt/energiát ölnek...
hogy ez fantom válság mennyi mindenre lehet ürügy, hihetetlen...

üdv
Pocakos nő, véradó férfi, érzéketlen, de kényszeresen tegeződő multi, mi kell még? A véradás miatt őszi légyként konzumáló András és terhes felesége egy leértékelt íróasztal formájában vették hátukra a konzumkeresztet. Egy információs tábla eltérő értelmezése miatt…..
taddeus-ua571 (törölt) 2008.08.09 17:03:24
Ahoj,

kedves mindenki,

arról nem igazán esik szó a cikkben,h pontosan milyen osztályon vásárolták az asztalt, ugyanis kissé gyanús ez az eset nekem. Ahogy Pajszer is írta már nincs raktár, önkiszolgálás van. Az IKEA-ban ugyanis majdnem mindent (asztalt főleg) lapraszerelve árulnak, hacsek nem egy fából faragták ki :) és az önkiszolgáló szintről tudod elvenni a lapraszerelt darabot, mert a kiállítottat nem adják. Illetve van még a FUND (FOUND) osztály, ahol a régebbi kiállított darabokat adják el, jóval áron alul. Mivel ezek kiállított darabok, már össze vannak szerelve, ezért is vannak jóval áron alul, ám a FUND osztályon ott díszeleg a felirat, h amit ott vettél nem szállítják házhoz. Ennyi.

Magyarán ha nem a FUND-ről vették, akkor miért nem a lapraszereltet vették meg, mert az lenne a menete, és ez is ki van írta méterenként, h melyik polcon találod a terméket. Megnéztem a neten is, és a MATTEUS asztal lapraszerelve vásárolható az IKEA-ban(
www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/30064057). Akkor nem értem, h sikerült egyben megvásárolni??

kedves topicnyitó naív ügyfél:

Ha sikerült e-mailt írni az ikea-nak, meg a homárnak, akkor esetleg mielőtt megvesz az ember vmit nem lehetne utánanézni, h ne járjon így? Nézte már pl. az IKEA oldalát? A halálrákja is le van írva rajta, és akkor talán nem járna így az ember. És most jöhetne, h utólag könnyű okosnak lenni, de én már nem is tudom hány év óta (amióta van internet) mindig utána nézek annak, amit venni akarok, főleg, ha ilyen jellegű a beruházás. Ezt javaslom tiszta szívből Önnek is, a sikeres továbbiakhoz!

Minden jót!
taddeus-ua571
Tékozló Homár Betelt a DigiTV? 2008.08.08 13:00:00
Vagy annyira sok pénzük van, hogy már nem létszükséglet az új ügyfelek bekötése, vagy elfogyott az anyag a DigiTV-nél. Akárhogyis, Vandáék hónapok óta hiába várják, hogy a bekössék a tévéjüket. A Homár nem hisz az elavult műsorszóró médiában, de érti, hogy az internet…..
Kinek áll ez érdekében? Több Naiv Ügyfél arra panaszkodott, hogy jó ideje képtelenség klipeket és más hülyeségeket nézegetni a UPC rabszolgáinak. Olvassák el alant ern0 beviagrázott tenyészcsődörrel fenyegető esetleírását, és írják meg, hogy tapasztaltak-e otthon…..
taddeus-ua571 (törölt) 2008.05.27 12:18:23
kedves naív ügyfél, aki ezt írtad:
"Az megvan, hogy az UPC hálózatain kb. 1 hónapja nem lehet YouTube-ot nézni? Rendszergazdám kimérte ezzel, mert ő is tapasztalta:
www.wireshark.org/ és a YouTube elérés nagyságrendekkel soványabb, látszik rajta, hogy vissza van fogva."

azt lehet tudni, h a "rendszergazdád" a wireshark mely opcióján látta, h "vissza van fogva" a youtube? és itt ugye nem arra gondolok, h kisebb sávszéllel kommunikált a gép a youtube-bal, mint az index.hu-val, ugye.
Két bohókás UPC-s történet a szolgáltató csatlósai háza tájáról. Az első helyzetben egy naiv ügyfél kábelhosszabbításért könyörög, a második nyertes pedig országjáró túrára külte az ügyfélszolgálat beltéri egysége cserekészüle miatt:Néhány hete költözés…..
taddeus-ua571 (törölt) 2008.02.28 14:50:34
Üdv,

1)
Kábelhosszabbitás? Bekötéskor megkérdezték, hol a tv? Megmutattam, s elmondtam, hol menjen a kábel. Mire mondták, h sincsatornát, U-szöget, stb felejtsem el, ledobják a parkettára, azt kész. Rendben van, csak hagyjanak rá a kábelre, KÉRTEM! Ráhagytak vagy 10m-t, én meg vettem 3m sincsatornát, felraktam a parketta szegélyléc fölé, bele a kábel, oszt jóccakát. Ennyi. Azonkivül minek irta alá a kedves ügyfél a bekötési nyilatkozatot, mellyel elismeri, h megtörtént a bekötés?? Ha aláirta akkor meg jogos a 2400. Semmilyen szolgáltatónál nem kábelezik át naponta az előfizető cuccait ingyé. Azt meg hagyjuk má, h meg kell kenni a munkást, mert erről szól ez az ország.
Amúgy meg a szolg. a kábelmodem ethernet portjáig/tv csatlakozójáig tart az ÁSZF-ük szerint. Magyarán, ha nem működik, és odaáig van hiba, ingyé javitanak, ha működik de esztétikai nyűgök vannak, akkor 2400, mintahogy akkor is, ha belekontárkodtál, mert akkor meg ugye a szolg. tulajdonát bizgeráltad. Ennél egyszerűbb dolog a világon nincs.

2)
El kellene olvasni az ÁSZF-et!
idézet:
"Az Elôfizetô cseregarancia iránti igényét személyesen az ügyfélszolgálaton,
írásban, telefonon vagy egyéb hírközlési úton (pl. email) közölheti a Szolgáltatóval. A csere
a forgalmazónál történik jegyzôkönyv felvétele mellett. A cserét lehet kiszállással is kérni, ez esetben a
Szolgáltató kiszállási díjat számol fel."

továbbá:
"Kiszállási Díj: A Berendezés üzembe helyezése, javítása, CSERÉJE, begyûjtése, valamint Áthelyezés esetén fizetendô díj. 3.750 Ft +ÁFA"

Remélem külön magyarázatot ez nem igényel!
Szerintem többet telefonáltál el ennél! Ennyi!
Valóban lehet menni a biróságra egész nyugodtan...

üdv
- Napszemüveg minden helyzetben  - Csokiszirének - Gyümölcsöskosár - Pszichopatákra és aberrált kreténekre gyúrok - Pongó fogat ..