Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fityisz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karnyújtásnyi Balaton Felhívás 2010.01.14 08:19:00
„Karnyújtásnyi Balaton”-A Boglári Általános Iskola diákjainak felhívása Mennyi élménnyel, mennyi szépséggel és értékkel ajándékoz meg bennünket a Balaton! Legyen hát minden évben egy nap, melyen méltóan megünnepeljük! Az első ünnepnap legyen emlékezetes…..
A Benkő pettinget keres egy profin összerakott reality, az RTL Klub utóbbi pár évének egyik legjobb médiahackje, feltörték a bulvármédiát, és mindenki lelkesen elhiszi nekik, hogy ez így tényleg megtörtént. Mintha a Blikk arról cikkezne, hogy műhibapertől retteghet Amerika egyik…..
Mennyibe kerül egy 6500 forintért hirdetett grilltál? A legendás, az Európában bárhol tapasztalható magyargyűlöletre bőségesen okot adó, úgynevezett "balatoni matematika" szabályai szerint természetesen 13200 forintba. Fájdalmasan köznapi, vérforraló történet alant,…..
Abszurd csendéletben gyönyörködhettek tegnap a budapesti Nyéki Imre uszoda látogatói, ugyanis közvetlenül a medence mellett a lépcsőn ottfelejtettek egy bezsákolt halottat. Órákon át. Hogy teljes legyen a téboly, kiderült, hogy az úszómester a sikertelen mentés közben a…..