Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Démienke 666

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legyen bármilyen korban az ember, a hajhullás sajnos rendkívül nagy hatással van egy férfi önbizalmára, amit minél előbb érdemes orvosolni. A férfiaknál a kopaszodás a hormonokkal van összefüggésben, de egyéb okok is kiválthatják, mint például a sok stressz, vagy az általános egészségügyi állapot.…..
Netes celeb, YouTube-sztár, már ha olyan van itthon, de ezek szerint a crossover sikerült, megnyerte az ötödik évadot. Király Viktor vagy Janicsák Veca jobban megérdemelte volna, de nem lehet minden szavazó mellé énektanárt állítani.  ..
A Fox bejelentette, hogy megvan az új 24-évad főszereplője Corey Hawkins, a Straight Outta Compton című mozifilm és a The Walking Dead színésze képében. Hawkins a 24: Legacy című új évadban Eric Carter háborús veteránt alakítja majd, aki Kiefer Sutherland ikonikus Jack Bauerje után menti meg majd a…..
Démienke 666 2016.01.26 21:37:51
@108 nick 107 mar toroltek basszatok meg: Hermione-t a Harry Potter-ből kihagytad. Ő is fekete lesz.
Addig sírtak a rajongók, hogy kevés a zombi, hogy úgy tűnik, a hatodik évadra az alkotók mindenkit összeszedtek Atlanta környékén, aki él és mozog, hogy csoszogó élőholtakká maszkírozhassák őket. Elképesztően feszült és drámai jelenetekben bővelkedő előzetes ez, és…..
Démienke 666 2015.07.11 11:46:19
Azok a kis szarok a sakktáblán. Napestig lehetne sorolni, hogy David Simon és az HBO közös vállalkozása miért megkerülhetetlen, miért etalon, miért tekinthető a televíziós bűnügyi filmezés egyik alfájának és omegájának. Mivel a különböző szempontokat már részletesen…..
Mi, magyarok ugyanis egy keresztény, vallásos nemzet vagyunk, mindig is azok voltunk, már Krisztus előtt akárhányban is, sőt, a világ teremtése előtt is. A keresztény erkölcsbe márpedig nem fér bele az, hogy férfi férfival úgy háljon, ahogy nővel szoktak - utálatosság az az Úr…..
Spoileresen beszélünk arról, ami a hétvégén történt Sansa Starkkal. Csak naprakészek kattintsanak! Elképesztő felháborodás fogadta a Trónok harca legutóbbi, hatodik részét a zárójelenet miatt: több amerikai online magazin és még egy szenátor is kijelentette, hogy ezek után…..
Démienke 666 2015.05.21 16:18:01
Jó nagy marha lenne, ha így tenne, de hát ha már a Bors megszellőztette, miért ne foglalkozzunk a felvetéssel, szóval arról van szó, hogy a Hungary's Got Talent műsorvezetésére állítólag nem a korábban bejelentett Sebestyén-Istenes duót kéri fel a csatorna, hanem Balázs mellé…..
Fiatal huszonéves vagy, aki boldogan éli az életét. Nincs súlyproblémád, bármit megehetsz, amit csak megkívánsz. Nem kell oda figyelned az étkezéseidre, mert sosem okoztak gondot. Vékony, sportos alakod van, aki után megfordulnak az emberek. Egyre jobban telik idő, elmennek feletted az évek,…..
Nem mintha láttunk volna ebből egy adást is, de biztos van akit érdekel: az Éden Hotel 3 húszmillás fődíját Gera Barbara viszi el, aki korábban Baukó Éva lakótársaként is szerepelt már az Édes Életben. Vajon honnan szivároghatott ki a szupertitkos infó? :)). A nő…..
Tegnapi posztunkban írtuk, hogy A Dal honlapján összekeverték a szavazást lezáró Tatár Csillát Liluval, így: Hogy ne érhesse az a vád a comment:com-ot, hogy mi állandóan csak baszogatjuk a közmédiát, most segítünk megkülönböztetni Lilut és Tatár Csillát, csak aztán…..
Démienke 666 2015.03.01 10:43:43
Kemény meló lehet az NHMM-nál káromkodásszámlálónak lenni, és napi rendszerességgel hallgatni a csicskagecizést az RTL II-n, az adásokat vissza-visszatekerve, füleket nagyra meresztve, hogy minden apró kurvaanyád is strigulázva legyen, nehogy lemaradjon egy faszomaszádba, amit csak…..
Ötletes és nagyon szerethető megoldások: Éleszerű részletek, bonbon az ánuszban: Misi mókus csöcsökkel: Sallangmentes:    ..
Subba Subba gasztro: Virslikrém 2015.01.24 09:54:00
Rágós csecsemők szitán átnyomva már kenhetőek a 9 hónapos kenyérre B)..
Hamarosan visszatér a Walking Dead ötödik évada, ennek örömére a készítők összeraktak egy egyperces előzetest. Ebben Rick és a túlélők menetelnek keményen talpig fegyverben az erdőben, egyedül csak Carlt nem látni sehol. Az egész kicsit olyan, mint egy lumberszexuális fashion…..
Subba Kellemes: Reality fail-ek 2014.11.15 18:16:15
The Ultimate Reality TV Fails Compilation by worldwideinterweb Oh, be kid vicces szelekció, hihi. ..
Démienke 666 2014.11.16 11:41:56
Azt írja a Bors, hogy az egykori Playmate-nek titulált, éppen a legutóbbi Playboyban pőrén parádézó Bódi Sylvi berágott az RTL Klubra, mert a Celeb vagyok... előző évadában előadott pucér különszámát bemutatták, és nem átallottak az internetre kitakarás nélkül felpakolni a…..
Az ismeretlen, rajzolt szemöldökű nő áttetsző piros kombinéban fetreng Kordáék szállodájának egyik szobájában. Az éjjeliszekrény fiókjában talált tárgy azonban átöltözésre motiválja. Ezalatt az alagsorban... ..
Démienke 666 2014.10.27 15:41:14
@ergerberger: Hajbeültetés az, nem paróka. De ha ilyen séróm meg arcberendezésem lenne, mint Csocsesznek, én inkább kopaszra tolnám a fejem.
A döntőben a zsűri már nem szólt bele a dologba, csak leginkább öncélúan poénkodtak, és röhögtek jókat, a nézők viszont szavaztak (hogy hányan, azt nem tudjuk, a tévék nem szokták nyilvánosságra hozni ezeket a számokat), és ennek alapján, teljesen megérdemelten, Pál Dénes…..
Subba Halloween prank 2014.10.23 18:50:04
Rémi Gaillard és haverjai vérgecik már megint  ..
Két nap masszív ivászatát piheni a szerencsétlen, amikor a haverok úgy döntenek, hogy felcsikizik ded álmából. Tehát kibasszák a másodikról. Nos. ..
Démienke 666 2014.10.17 16:31:27
Carl Coxot a valóságban se tudta eddig megcincálni az idő vasfoga, de az öregítő alkalmazásnak se nagyon sikerült. Deadmau5 viszont nagyon zsellér..