Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bundynemkapprémiumot

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van, aki nem bírja a kritikát. De akkor miért kérdezi meg a vevői véleményét? Neírdbeanevemet 4 napja jelentkezett nálunk ezzel a levéllel:  Helló Homár! A Rocky webáruházat merészeltem kritizálni a vevőelégedettségi kérdőívükben: Ügyfélszolgálat, tájékoztatás pontossága: 1Házhozszállítás…..
HeroHUB MARVEL Fails TOP 10 2015.10.20 08:57:42
Van egy jó szokásom: ha valamilyen kultúr- termékről azt gondolom, hogy jó-legyen az zene, film, szórakozóhely vagy bármi más-akkor AJÁNLÓT írok róla, a szó szoros értelemben. Ellenkező esetben inkább meg szoktam tartani magamnak a véleményem, mert ugye csak pozitívan, mint az Unicum….Ezt a szép…..
Legalább akkora megcsúfolása a zombis filmeknek, mint a Meyer-féle csillogó vámpírok. A film Isaac Marion azonos című regénye alapján készült, amit vélhetően (kövezzetek meg érte) nem fogok a kezem ügyébe venni. Az is sokkoló, hogy vérszomjas vámpírokból szerelmes, nyálas…..
Ha magyar romantikus vígjáték maratonnal fenyegettek, akkor sem tudom megmondani, hányszor láttam már eddigi húsz évem alatt Steven Spielberg meghatározó kalandfilmtrilógiájának záródarabját. Mindig is ezt a filmet tartottam a legjobbnak a három közül. Tény, hogy a franchise…..
Bundynemkapprémiumot 2014.12.22 19:10:14
Csak semmi pánik! Limuzinsofőr vagyok!!! Ha van kötelező vígjáték, akkor az a Dumb és Dumber. Ha Jim Carreytől vagy Jeff Danielstől filmet akarsz nézni, akkor az a Dumb és Dumber legyen. Ha minden idők legjobb vígjátékát (tudom-tudom, ez nem az…) akarod megnézni, akkor a Dumb…..
RECENSIO Szarvak - kritika 2014.11.13 01:33:23
 A blog első bejegyzését a legfrissebb filmélményemmel kezdem, a kellemes meglepetést nyújtó Horns Joe Hill azonos című regényének filmadaptációja, Daniel Radcliffe főszereplésével.  Anélkül ültem le Alexandre Aja műve elé, hogy arról bármit is tudtam volna, és azon kaptam magam, hogy szórakoztat.…..
1978-ban John Carpenter minden idők egyik legfontosabb horrorfilmjét tette le az asztalra. A Halloween - A rémület éjszakája kiváló atmoszférával operált, és olyan központi karakterrel, akit azóta sem lehet, és nem is szabad elfelejteni. Michael Myers. Gonosz démon, sötét lény a…..
Akár családi filmről, akár horrorról van szó, az amerikai kertvárosnak mindig megvan a maga egyedi hangulata, ami a mű minőségétől függetlenül megfogja a nézőt. A halloween ünnepének is megvan a maga sajátos légköre. Átvettük a tengerentúlról ezt az ünnepet, de rendkívül…..
Sose voltam Street Fighter rajongó. Alig néhányszor játszottam a játékokkal, de ennek ellenére tudom, hogy van az a fehér ruhás tag, aki mindig együtt pózol a piros ruhás társával. Igen, Ryu-ra és Ken-re gondoltam. Én naiv, azt hittem, hogy ők valamiféle főszereplők a Street…..
Movie Tank 10 Kedvenc Színészem 2014.10.07 07:30:00
Gyorsan fussuk le a kötelező köröket! Igen, volt egy Top10 Kedvenc színészem lista még valamikor egymilliárd évvel ezelőtt. Mondanom se kell, hogy az a cikk, azontúl, hogy összecsapott és átgondolatlan volt, jó ideje már borzasztóan elavultnak is tekinthető. Inkább be se linkelem…..
A Jóbarátokat mindenki a tévében kezdte el nézni: először az HBO adta, aztán több csatornán ismételték folyamatosan. A DVD-megjelenések után már volt lehetőségünk felirattal és eredeti nyelven is rácsodálkozni, hogy mi is volt egy-egy olyan jelenetben, amiben egyáltalán nem…..
Itt vannak ők – itt vannak újra: azaz az öregfiúk, az akciómozik ászai! Sajnos, ugyan jelen formájukban, úgy mint A feláldozhatók túl sok jót és emlékezetest mind ezidáig nem köszönhettünk nekik, na de sebaj: továbbra is ott vannak azok a bombasztikus örökzöldek, melyekben…..
Rengeteg ikonikus járgány tűnt már fel a mozik vásznain, amelyeket gyerekként és felnőttként is vágyakozva csodáltunk. DeLorean, VW Bogár, Aston Martin, de naphosszat sorolhatnánk, hogy hány autó gurult be már be az életünkbe a filmeknek köszönhetően. Nem lesz egyszerű csak…..
Bundynemkapprémiumot 2014.08.11 08:51:25
A fentieket Malcolm McDowell jelentette ki pár hete egy, az Empire-nek adott röpke interjúja során, és ahogy utánanéztem, nem először. McDowell játszotta a népirtásra készülő Sorant a Star Trek: Nemzedékek című filmben, amely nem csupán arról híres, hogy játszik benne Whoopi…..
Trashnevelés Bosszú a jövőből 2014.08.07 10:00:00
30% Ember, 70% Gép, 100% Szórakozás Az 50-es és 80-as évek között az olaszok minden sikeres hollywoodi formátumot/filmet lekoppintottak, amit csak tudtak. Elég csak a peplum és spagetti western műfajokra gondolni, de volt olasz Alien és Star Wars is (amik még így is színvonalasabbak, mint a török…..