Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TonyBaritoon

60 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint sok más rajongó élőben néztem én is a közvetítést a twitchen. Látni akartam a játékmechanikai újításokat, látni akartam az új karaktereket és mégis milyen maga a játék. És őszintén, kettős érzéseim vannak. Egyrészt úgy érzem a legzseniálisabb Mortal Kombat játékot mutatták be, másrészről…..
TonyBaritoon 2019.01.18 16:46:19
@efmint: örülök, ha tetszett, öröm volt megírni a cikket. :)
TonyBaritoon 2019.04.24 11:42:30
@Tenka: Igen és nagyon boldog voltam tőle. Nem mondom azt, hogy minden megoldás tetszett, de valóban pofás sztorit kaptunk és a a nagy csata is epikus és katartikus lett!
  Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy vámpír. Ez a vámpír olyan volt, mint ahogy a rém históriákban mesélnek róluk. Külleme erőt és örök ifjúságot sugárzott. Vonzó volt a hölgyek számára ura, volt a fekete mágiának és az árnyéka önálló életet élt. De csakis éjjel merészkedett ki…..
    Réges-régen, a tengereket és óceánokat a kalózok uralták. Kegyetlen tengeri haramiák voltak, kik nem kíméltek senkit és semmit. De a kalózok között is van hét igazán ravasz, könyörtelen és veszélyes kapitány!  E kapitányok egyesítették erejüket hogy létrehozzák,…..
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy gazdag ember. Ez a gazdag ember, nem ártott senkinek, nem volt kártékonyféle, mint a vagyonosok nagyja, csak élte az életét. De egy nap, mikor kint a kertjében pipázgatott, arra járt az ördög. Nem örült neki, de gondolta, nem furkót neveltek a szülei, hanem…..
FIGHT! Fight- Hírkosár! 2019.02.01 15:36:32
  Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy szabólegény, ki magányosan éldegélt egy kis falucskában. Ennek a szabólegénynek csodálatos orgánuma volt. Valahányszor beszélni kezdett, az embereknek tátva maradt a szája, olyan szép hangja volt! Viszont annak ellenére, hogy ilyen szépen beszélt és…..
FIGHT! FIGHT- YouTube csatorna 2019.01.28 15:58:29
Úgy gondoltam mégis csak bele vágok a YouTube-ozásba, lássuk mi sül ki belőle. Íme az első videó, ami Scorpionről mesél.   ..
TonyBaritoon 2019.01.28 19:58:18
@efmint: Örülök ha tetszett. Hamarosan érkezik hasonló témájú videó.
    Nagyon régen történt, innen messzi földön. Volt egy különc hangszerkészítő, aki görcsösen akart feltalálni egy új hangszert. Dolgozott éjjel, dolgozott nappal, de semmi eredménye nem volt munkájának. Aztán végül, csak fabrikált valamit, mit úgy nevezett: Vacak. De a…..
Igen, az új Mortal Kombat nagyon bezsongatott.  Ennek megfelelően a blogon lesz egy-két Mortal kombat centrikus cikk. Az első ilyen írás egy abszolút szubjektív lista, amiben bemutatom az én kedvenc Mortal kombat játékaimat! Fontos leszögezni: a listán csak a hagyományos verekedős játékok lesznek, a…..
Üdv kedves mesefalók! A FaceBook oldalon már megírtam, legyen nyoma azért itt is: át fog állni a blog a napi megjelenésről a hetire. Ennek oka igen egyszerű: bár sok mesém van még régebbről, ideje megírnom az új meséket is. Ehhez viszont idő kell, hogy a meséim igényesek legyenek és ne legyenek…..
    Egyszer volt, hol nem volt, volt egy derék szakács. Ez a szakács olyan jól tudott főzni, hogy egy időben, főzőtudományát kikiáltották a világ nyolcadik csodájának. Járt hozzá a koldustól, egészen a királyig, mindenki. Ám egyszer nagy balszerencse érte a szakácsot!…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis falu. Ebben a kis faluban lakott egy igen kedves rokonom, Pikó öcsém. Pikó öcsém mán évek óta gondolkodott rajta, hogy "Ejj csak el kéne egy asszony a házhoz" de valahogy sose talált magához való menyecskét. Ám egy nap, a falu…..
    Mielőtt az én mesémbe kezdek, meg kell kérdezzem: ismeritek-e a csúsingura történetét? Nem? Akkor az én történetem előtt, hagy meséljem el ezt az ősi japán történetet is, amely a becsületről és a hűségről szólt. Sok-sok évvel ezelőtt, élt egy japán harcos, kit…..
  Egyszer már meséltem nektek arról, hogy hogyan csalt tőrbe egy legényt, a Paprikás Maki Banya. Most elmesélem azt, mikor nagyon pórul járt a vén banyája! Ez évekkel azelőtt történt, mielőtt a Maki Banya a Holdra költözött volna. Volt egy szegény kis Jancsika és neki volt…..
    Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy nyúl, kit úgy ismertek: Bombi koma. Ezt a Bombi komát úgy képzeljétek el, hogy nagy lelógó fülei, barna szőre és csillag szemei voltak. Bombi koma kedvenc elfoglaltsága volt, hogy szabadon rohangászott az erdőben. Rótta a köröket kifulladásig. Mikor…..
Kedves olvasók!  Az előző nap technikai gond miatt nem tudtam előre beállítani az új meséket tartalmazó posztokat, ma pedig sajnos blogon kívüli kötelezettség miatt nem volt erre időm. Ne csüggedjetek! Hamarosan visszatérek újabb mesékkel és meseparódiákkal. köszönöm a türelmet!..
    Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kovácsmester, akit három gyermekkel áldott meg az ég. Két fiúval és egy kislánnyal. Utóbbit, Zsófinak hívták. Róla szól a mi mesénk is. A legények apjuk nyomdokaiba akartak lépni. Ők is kiváló kovácsmesterek szerettek volna…..
  Aki PS4 tulaj és kíváncsi az új DOA felvonásra, annak akad egy jó hír! 14-éig nyílt béta van, vagyis ki tudjátok próbálni a játékot ingyen ezen a hétvégén! Négy klasszikus veterán: Hayate, hayabusa, Ayane és Kasumi próbálható ki, valamint a két újonc közül Diego. A játékban online versus is…..
    Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy herceg, ki már abba a korba lépett, mikor illenék házasodni. A legtöbb legénynek az volt a gondja, hogy nem talál neki való leányzót. No ennek a hercegnek biz ilyen gondja nem volt. Jóképű volt, jól bánt a szavakkal, tetszett a…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy gyönyörű királylány. Olyan csodaszép volt, hogy a legények minden tájról jöttek neki udvarolni. Fiatal és öreg, koldus és király, okos és buta, erős és gyönge, mind-mind neki udvarolt. Csakhogy a királylány nem hitte el magáról,…..
  Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy zsémbes király és annak egy jóságos fia. Egy napon, levelet kaptak. De nem ám akárkitől! Magától a Szivárvány királynőtől jött a levél! A Szivárvány királynőről az a hír járta, hogy gyönyörű és tiszta lelkű teremtés, kinek…..
  Ez az eset réges-régen történt, mikor még csak tavak és folyók léteztek, sós vizű tengerek és óceánok sehol se voltak. Tudjátok,  minden hegy egykoron vulkán volt. Ám a vulkánok veszélyesek voltak, így az óriások hegyekké faragták őket, hogy senkinek se essék baja…..
  Talán még nem hallottatok a babugeri szörnyekről. Kik ők? Micsodák azok? Elmesélem, hisz e történetem az ő hazájukról fog szólni, így ha nem tudjátok kik ők, hiába is mesélnék. A babugerik, hosszú nyakú szörnyek, kiknek dús bundájuk van, de annyira dús az a bunda,…..
  Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer, egy afrikai törzs. Ennek az afrikai törzsnek, volt egy erős bajnoka, akit Chikarának hívtak. Chikara, mikor mind halászatban, vadászatban, futásban, birkózásban célba dobásban és minden másban legyőzte az összes barátját és…..
Sziasztok kedves olvasók! Amikor inaktív voltam az ünnepek miatt, nagyon sok hír látott napvilágot. Viszont valószínű ezeket a híreket biztos hallottátok már itt és ott (illetve...olvastátok) éppen ezért nem kívánom rohamtempóban bepótolni őket, hiszen már úgyis tudtok róla. Helyette egy érdekes…..