Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minizsiri

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorstársaim! Nem szeretek ilyen oldalakat olvasni, mert alapjában véve mindig bizakodó, optimista természetű vagyok és hiszem, hogy talán jobb lesz és itt nem csak magamra gondolok… De az elmúlt 2 hónapom álláskereséssel telt és elkeseredtem…4 ( mások által is ) igen…..
Idependent vumannak nem viszünk virágot (se sárga orchideát, se fehér szegfűt, se semit), és semmiképpen sem támadunk a család felől (se apu, se anyu, se sógor, se báty, se semmi.) Különben így járunk.Kedves Blog!Bár végigolvastam az eddigi bejegyzéseket (nem kis…..
Házinyúlra mindenki lőtt már, pedig nem szabad. A történet drámai, mert ha még mindig együtt dolgoznak, akkor ez a levél egy nyílt levél a szerelemről.Hiába vannak helyes, kedves és szerethető lányok a cégnél, igenis ellen kell állnunk. Mert az élet minden területét…..
Szinte történelmi fordulóponthoz érkezett a szakítósblog: a beküldött két történet olyan, mintha ugyanaz a lány, két különböző életkorban szívatta volna meg ezt a két fiút. Hasonlóságok: lány nem csúnya, szeret sétálni, legalább ugyanennyire kamuzni. Dél-Pesten…..
Sajnos nem tudunk ellentmondani a levélírónak: a lány külföldre importálásá exportálása végzetes hiba volt, ha megkérdezett volna minket, előre szólunk, hogy felesleges visszavárni. De! A héten ez a második olyan sztori, ahol a karate és a párkapcsolat nem fér össze, és még…..
Drámaian peregnek az események beküldőnk levelében: szombaton autót még boldogságukban vesznek, hétfőn meg már a paplak előtt szakítani akarnak. Hogy levélírónkat idézzem: padló. Nem lehet, hogy a sárga orchidea jelent valamit virágnyelven? Úgy láttam, néhány…..
Nagyon sajnálom, hogy soha nem voltam koleszos, mert ez olyan élmény lehet, amit az unokáimnak is mesélhetnék. A kollégium varázslatos világ, amelyikbe rendszeresen jártam, ott például nagyon finom palacsintát sütöttek, zabáltam is eleget. De nem tudtam megszokni soha, olyan fura. A…..