Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uci

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ilyen volt, ilyen lett típusú képpárok igen népszerűek az Urbanistán, pedig nem kell évszázadoknak, évtizedeknek, de még csak éveknek sem eltelnie ahhoz, hogy megváltozzon a városkép. Minden évben folyamatosan változik a város. Chaplina a blogján számos ilyen fotómontázst…..
Varánusz SkiccPali törleszt 2011.09.27 11:48:22
SkiccPali tegnap aláírta a végtörlesztésről szóló törvényt. Nincs ebben semmi meglepő, hisz nem létezik olyan agymenése a kormánynak, ami alá a kézjegye helyett legalább egy halvány kérdőjelet tenne. Engem most is csak a lelkiállapota érdekelne. Milyen érzés lehet…..
Trendi margitszigeti bringázást szervezett a Budapestre látogató uniós környezetvédelmi miniszterek számára a kormány. A pénteki protokoll eseményre több kerékpáros szervezet vezetője is meghívót kapott. Ők viszont azt mondták: ha már demonstrál velük a kormány, akkor akár…..
Uci 2011.03.23 19:56:42
@bertrollnok:
Kevesen tudják, de a legtöbb lakásbiztosítás egyben az ott lakók felelősségbiztosítása is. Vagyis fizeti az ott lakók által okozott károkat. Amikor elcsaptak bringázás közben és én voltam a hibás, akkor az autóban okozott kárt a lakásbiztosításunk állta.
Olvasóink beszóltak Palatinus Attilának, aki felszívta magát. Legutóbbi jégmotorozós videójában néhány jóakaratú kommentelő az egykerekezést hiányolta. Az Instar Film és Pala elhatározta, hogy elkészítik a második részt, amiben már a levegőben lesz a motor orra. A…..
Uci 2011.03.01 13:55:45
@Oleg Gontar: köszi
Január 28-án a Dürer Kertben együtt lép fel a Vágtázó Életerő néven működő VHK és az Isten Háta Mögött. Mivel az előbbi csapat több tagjához hasonlóan Grandpierre Atilla énekes is huzamosabb ideig külföldre utazik, így őszig biztosan ez lesz az utolsó VHK-koncert. A…..
Egyenes, fákkal szegélyezett városi útszakasz. A kamera a végéig lát, nézők mindenütt, messziről pedig egyre erősödő zúgás, valami jön. Aztán minden előjel nélkül berobban A hang. A hang, melyet csak lódarazsakkal halálra maratott elefántcsorda képes kiadni kínjában,…..
 Valami elszakadt odabent. Amióta Gambrinus galléron ragadott és sörözni küldött, buzgón iszom a tükrösen tiszta pilseni típusú lágereket, és ízlelgetem a keserűség különféle komor csodáit, de a minap betévedtem a Silenusba, a belga sörök játszóterére, és odalett a…..
Bevalljuk nem követtük percről percre a formula.hu Autósport és Formula Magazin kabalafigura-pályázatát, de így utólag már sajnáljuk, hogy nem tettünk így. Pedig régi igazság, hogy legjobbakat röhögni a gyerekrajzokon lehet. A legeslegeslegmulatságosabbak pedig a gyerek rajongói…..