Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deviland

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
II. rész - Időszakos böjtölés, az étkezések gyakorisága és az élettartam Az utóbbi évek kutatásai rávilágítottak, hogy az étkezések gyakoriságának csökkentése (akár napi vagy kétnapi egyszeri étkezés) ugyanolyan áldásos hatással van a szervezetre mint a…..
Deviland 2014.08.06 14:03:47
@Harcosok Étrendje: Kedves Harcosok Étrendje!
Kérlek, fejtsd ki, miért káros a 90 napos étrend! Jelenleg fél éve ezen az étrenden élek és nagyon jól érzem magam! E mellett kondizom és TRX edzésre járok. Nem hogy az izmom gyengült volna, de még duplájára nőtt és fogytam 15 kg! Senki értelmesen nem tudta leírni, mi káros a diétában?
Tudom, hogy ez a blog nem erről szól és egyik barátnőm kedvéért látogattam ide, de ha tényleg van valami infód a kártékony hatásról, szívesen venném!
Deviland 2014.08.06 14:10:06
@Harcosok Étrendje: Miiii? Most akkor kell számítani a kalóriákat vagy sem?
Deviland 2014.08.06 14:27:47
@Harcosok Étrendje: Minden nap lehet zöldséget enni a 90 napos diétában és azokban is köztudottan van fehérje, különben a vegák is betegek lennének a fehérje hiánytól! Tehát miről beszélünk? Minden ételben megtalálható minden alapanyag, amire a szervezetnek szüksége van! Annyira van szétválasztva, hogy ha valamiből egy ételcsoportban több van, akkor aznap csak az ehető! Mielőtt kommenteket írsz egy szerinted szar étrendről, át kéne tüzetesebben tanulmányozni! Így elég hiteltelen az a dolog is, ami mellett te magad érvelsz! a harcosok étrendje sem különb a többi divat diétától! Keveset kell enni és sokat mozogni és akkor nem lesz szükségünk semmiféle szarra, amitől fogyunk és legfőképpen senki nem fog meggazdagodni abból, hogy elhiteti velünk, a legjobb étrend az ővé!