Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kremturo

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az angol klubok kihátrálásával mindössze 48 óra alatt összeomlott az új Szuperliga terve, s a némileg váratlan sebességgel lezajló fordulat egyik nagy vesztese a Juventus elnöke, Andrea Agnelli, valamint természetesen maga a torinói klub lehet. Az Öreg Hölgy klubvezetője a kezdeményezés egyik…..
kremturo 2021.04.21 16:29:04
@Garsza: + Boris Johnson belengette, hogy nemcsak kizárják őket a Pl küzdelmeiből, hanem a brit kormány hátráltatja a külföldi játékosok munkavállalási vízumhoz való jutását és meccseken korlátozza a rendfenntartás lehetőségeit. Mivel nem EU tag, megteheti.
A Szuperliga nyilatkozatot adott ki 48 órával a megalakulását követően, amely szerint a liga vezetői megfontolják, hogy mik a legmegfelelőbb lépések a projekt átformálására. A Szuperliga ezzel ugyan nem függesztette fel saját magát hivatalosan, azonban lényegében minden ütemterv mellékvágányra…..
Több hírforrás egybehangzó állítása szerint a Chelsea és a Manchester City arra készül, hogy visszalép részvételétől a napokban bejelentett Szuperligától, s ezzel az egész projekt kútba eshet. A BBC riportere, Dan Roan számolt be elsőként arról, hogy a Chelsea ilyen lépésre készül, később azonban…..
kremturo 2021.04.21 07:38:58
@Garsza: Szia! Valószínű, mert zsebre akarták vágni. Csak kbelerondított 12 hülye.
Amit már olyan rég óta terveztünk, végre megvalósításra került, a Blog közösségének egy kisebb része a szombat délutánját együtt töltötte, ezt az időt pedig focizással, beszélgetéssel és egy kis italozgatással ütötte el. Természetesen önfeledt hangulatban telt el ez a pár óra, ugyanis akikkel eddig…..
Jövő szombaton kerül megrendezésére a Blog történetének legnagyobb eseménye, az I. Juventus Blog focitorna. Már csak annyit kell letisztázni, hogy pontosan kik is lesznek jelen. Aki szerepel a lejjebb szereplő listán, és nem tud jönni, az most teheti meg utoljára, hogy lemondja a jelentkezést. Aki…..
kremturo 2020.08.27 20:25:57
Közeleg már augusztus 29.-e, a blogfoci napja, jelentkezni pedig továbbra is bátran lehet. A terv annyival változott, hogy mivel a Bajnokok Ligája döntője egy héttel korábban lesz, ezért értelem szerint a közös meccsnézés elmarad, azonban a foci után ugyanúgy lesz lehetőség beszélgetni, enni-inni. A…..
kremturo 2020.08.06 07:43:27
@del pipi: ugy ahogy mondod, egeszsegugyileg nem vagyok mar alkalmas
kremturo 2020.08.06 09:07:38
kremturo 2020.08.06 09:11:09
@kremturo: @del pipi: megoldjuk valahogy
A Juventus Blog szerkesztősége és a Blog közössége közösen szervezésbe kezdett, hogy összehozzunk egy nagy találkozót. A tervek szerint lesz közös futballozás, beszélgetés, és a napot a Bajnokok Ligája döntőjének a megtekintésével koronáznánk meg. Az ötletgazda és főszervező nem más, mint Sunny21…..
kremturo 2020.02.25 10:39:08
@Sunny21: reszemrol nem problema
kremturo 2020.02.25 13:41:16
@ZecH: ok
A Lazio elnöke, Claudio Lotito egy interjúban kifejtette, hogy szerinte azok, akik nem Juventus- vagy Inter-szurkolók, mind azt várják, hogy a rómaiak a most zajló idényben letaszítsák a trónról a két gigászt. A klubvezető az Il Messaggerónak így nyilatkozott: "Az igazság az, hogy a Lazio…..
A tegnap esti legfrissebb hírek szerint az UEFA megbüntette a Manchester City egyesületét, így az arab tulajdonban lévő klub a következő két évben nem szerepelhet európai nemzetközi klubtornán, így természetesen rögtön felmerült, hogy hova távozhatna a klub katalán mestere, a valószínű opciók között…..
kremturo 2020.02.15 08:44:49
@Alex8610: de bruyne-t szinte biztos, hogy kérné.. imádja, szerelmes belé, de elnézegetném én is itt
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
kremturo 2019.05.22 12:57:17
@Juvegaspy: Volt valahol egy olyan cikk, hogy kerte a jatekosaitol, jatszanak nagyon jol, mutassak meg mit tudnak, mert jovore mindenki teljesen a nullarol indul. Lehet az utolso ket szonak tartalma, hogy uj edzot kapnak. Ki tudja, minden idoben kiderul.
kremturo 2020.01.20 19:04:09
@del pipi: Mi is hasonlóan jártuk a feleségemmel, mi is e-ticket alapján jutottunk be. Úgy volt, hogy a szállodába küldik a fizikai jegyeket, de semmi. Jegyirodával beszéltünk, mondták semmi gond, nyomtassuk ki az e-mailben kapottat és az jó lesz.
kremturo 2020.01.23 20:32:49
@Alex8610:
Szia! Ha megengeded én is ajánlanék két pizzazót.
- La Giuliano (48 Via, Francesco Cigna)
- Ristoranti Beautiful (80 Corso Principe Oddone)

Ez útóbbi kis öreg bácsi a szakács, tulaj egyben, igazi olasz kockás abroszos.

Bár kissé messze vannak a stadiontól.

Keresd a Hotel Fortinot, ott találni a Heysel Emlékművet.
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! Előző szezonban a csapat zsinórban a nyolcadik bajnoki címét is begyűjtötte, azonban a címvédő az Inter személyében idén egy igen szívós és elszánt kihívót kapott. A nyári…..
kremturo 2019.12.25 08:39:06
A Juventus már hét közben letudta bajnoki kötelezettségét, ma pedig megnyerheti a szezon első trófeáját, így kedveskedve a szurkolóknak az ünnepek előtt. A bajnoki címvédő ellenfele az Olasz Szuperkupa döntőjében a kupagyőztes Lazio együttese lesz. A zebramezeseknek van miért visszavágniuk, hiszen…..
kremturo 2019.12.22 20:03:21
@Andras74: Nezd , en nagy Allegri fan voltam, tan leszek is a jovoben, igy nagy elvarasaim vannak az epp aktualis edzo szemelyevel. De belattam, hogy valtani kell, mert Allegri utolso eve tenyleg szanalmasan rossz volt.
Sajnos nem tudom elfogadni, hogy december vegere nincs semmi jatekunk. Vedelem ugy lett kula ahogy van, tamadasaink pedig az egyenek kvalitasaitol fugg. Az eddig bukott meccseket minimalis motivaltsaggal hozni lehetett volna.
Meglepodnek, hogy ha jovore is Sarri lenne padon.
kremturo 2019.12.22 20:09:38
@Rocky80: eselytelenek nyugalma :) (csak vicc volt)
A címvédő Juventus továbbra is őrzi veretlenségét, s miután múlt hétvégén fontos győzelmet aratott az Atalanta vendégeként, majd az Atlético Madrid elleni hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen hazai győzelemmel biztosította első helyét, most a Sassuolo látogat az Allianz Stadiumba. Maurizio…..
A hosszúra nyúlt válogatott szünet után a Juventus ismét a pályára lép, s nehéznek ígérkező mérkőzésen próbálja elkapni a ritmust, hiszen az olasz rekordbajnok a szezonban nagyszerű teljesítményt nyújtó Atalanta otthonában vendégszerepel szombat délután. Az Atalanta, mely a Bajnokok Ligájában is…..
kremturo 2019.11.23 16:00:37
@pedronegroo: Rikoo kollega vedelmeben, aki azt latja, hogy jobbak vagyunk, mint Allegri ideje alatt, az vak. Es nem ez a meccs mondatja velem. Az inter ellen azt hittem, hogy elindul a kombinativ, gyors jatek, de azota jatekunk meccsrol meccsre rosszabb. Ido kerdese es egy hatalmas pofonba fogunk beleszaladni, de ne legyen igazam. Sarri kozel fel eve trainingel es egy ket szituaciot leszamitva egy nagy 0 amit latok.
kremturo 2019.11.23 18:59:03
@pedronegroo: Hagsúlyoznom kell amit írok az az én hipotézisem! És nem szeretnék senkit meggyőzni az én álláspontomról.
Allegri idején én láttam koncepciót a játékunkban. Nem volt jó nézni, ezt aláírom. Utolsó évben talán már az volt a baj, hogy Ronaldon kivűl az összes támadó játékosunk duzzogott, ha épp nem játszottak és duzzogtak akkor is ha épp játszottak. Allegri betokosodott abba a gondolatba, hogy hozzuk le a meccseket minimal energiabefektetéssel, hogy legyen erő tavaszra. De láttam a taktikát, elképzelést. Szerintem meg lett buktatva. Igen, sajnáltam, hogy elmegy, de nem pityogok, hogy nem Ő az edző és nincs bennem az sem, hogy bezzeg Allegri. Sarrival annyi a bajom ,hogy fél év elteltével valahogy jobban kéne muzsikálni a csapatnak. És szinte minden meccsben benne van a zakó lehetősége is.
A Juventus a Lokomotiv Moszkva otthonába látogatva folytatja szereplését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s amennyiben győzelemmel tér vissza Oroszországból, bebiztosítja helyét a legrangosabb kupasorozat tavaszi, egyenes kieséses szakaszában. Maurizio Sarri keretéből továbbra is hiányzik majd…..
kremturo 2019.11.06 18:53:07
@gomorra21: ne is mondd, nálam invitel van, ami digi tulajdon. csomagmódosítást kértem, hogy legyen spíler2, erre mit tudom én milyen átállásra hivatkozva kettő hónap a csomagmódosítás.
kremturo 2019.11.06 20:46:42
A Juventus igazgatója, Fabio Paratici nemrégiben csapata várható mercatójáról és a megüresedett edzői poszt betöltéséről beszélt. A bianconero együttest komolyan hírbe hozták három nagynevű mesterrel, akik mindannyian a Premier League-ben töltötték az elmúlt évet: Maurizio Sarri (Chelsea), Pep…..
Kedves Juventino! Szeretnék veled megosztani egy húsbavágó szolgálati közleményt, amely már rövid távon is kihathat a blog jövőjére. Venember kolléga úgy döntött, hogy sok-sok év és számtalan nagyszerűen megírt cikk után, nem érzi már a tüzet a folytatáshoz, és ezek után inkább csak olvasóként…..
kremturo 2019.05.29 20:04:56
:(
Ma  hivatalossá vált, hogy öt sikeres esztendőt követően, leköszön a Juventus mestere, Massimiliano Allegri, így tovább erősödtek a leendő utódjával kapcsolatos pletykák, s az olasz sajtó legújabb értesülései szerint a klub felvette a kapcsolatot a jelenleg a Chelsea alkalmazásában álló Maurizio…..
kremturo 2019.05.18 21:01:55
@Rikoo: egyet ertek veled, tavaly europa korbeudvarolta a Napoli jatekat, hogy igy meg ugy, meg igen meg ezaz, ez foci blablabla. Mire mentek vele? Par ev mulva csak ok fognak beszelni magukrol, hogy sarri utolso eveben milyen csudasan jatszott a csapat. Szoval inkabb nyerjunk szar (kinek a pap...) , mint bukjunk csodas jatekkal. A gyozelem az gyozelem, a vereseg az vereseg jatek kepetol fuggetlenul.
Massimiliano Allegri öt csodálatos évről beszélt a távozása kapcsán, és elmondta, hogy a vezetőség minden bizonnyal egy nagyszerű szakemberrel fogja őt helyettesíteni. A szatír vonalat képviselő Striscia la Notizia kapta mikrofonvégre a mestert a mai napon, és mivel ma állás nélküli lett,…..
kremturo 2019.05.18 18:25:33
kremturo 2019.05.18 20:13:24
@Vergilius1897: Igen, személy szerint nagyon sajnálom, hogy nem ő ül jövőre a padon. Mondom ezt annak ellenére, hogy a meccseink alatt én is többet nyomkodtam a telefonomat, mint néztem a meccset.
kremturo 2019.05.18 20:24:08
@Alex8610: Szerintem Higuain leigazolása volt a fordulat a kapcsolatban. Onnantól kezdve kellet úgy alakítania a taktikát, hogy valaki alá kellett rendelni mást, másokat. Felborult a csapat, mint csapat, lendület még volt, de erre a szezonra az is elfogyott.
Meglátjuk mit hoz a jövő. De arra fogadnék, hogy a következő 5 évben nem ugyanaz a személy fog ülni a padon. Kevesebb trófeára számítok és ezek között a BL nagyfülű sem lesz benne. Ne legyen igazam.
A klub hivatalosan megerősítette, hogy nem Massimiliano Allegri fogja ellátni az edzői feladatokat a Juventusnál a 2019/2020-es idényben. A mester és az elnök, Andrea Agnelli, együtt fog sajtótájékoztatót tartani szombaton 2 órától az Allianz Stadium erre a célra fenntartott helyiségében. A…..
kremturo 2019.05.17 20:00:25
@Juventino86: nekem valami azt sugja, hog guardiola lesz, barmit is nyilatkozzon.
kremturo 2019.05.17 20:11:35
@krisszvector: ki tudja, igy koltekezni sok helyen nem tud. Realhoz, Unitedhez nem menne, talan Psg meg ahol igy tudna kolteni. Szerintem psg-tol es a city-tol is lelepnek hamarosan az olajosok, foleg ha utobbit tenyleg kizarjak a bl-bol.
Miralem Pjanić nem kíván távozni a Juventustól, legutóbbi nyilatkozatában legalábbis arról beszélt, hogy a jövője ügyében a klubvezetés az illetékes, az igazgatókat kellene megkérdezni. A bosnyák középpályás 2016-ban érkezett a farkasok együttesétől, és a középpálya szinte kirobbanthatatlan tagja,…..
A csalódást keltő Bajnokok Ligája-búcsút követően a Juventusnak nem maradt más dolga, mint hogy matematikailag is bebiztosítsa zsinórban nyolcadik bajnoki címét, s ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy legalább egy pontot gyűjt az otthonába látogató Fiorentina ellen. A…..
kremturo 2019.04.20 19:04:44
@Sztovicska: Allegrit en nagyon csipem, szerintem top3 edzo egyike, de tenyleg itt a valtas ideje. Utolso ket szezonban nezhetetlen a jatekunk. Aztan, hogy Conte lenne a megoldas, azt nem tudom.
Az Amszterdamban szerzett találatnak köszönhetően, a Juventus szűkös, ám rendkívül értékes előnnyel várhatja az Ajax elleni visszavágót a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A zebramezesek hétvégén erősen felforgatott csapattal, számos kulcsjátékost pihentetve szenvedtek…..
kremturo 2019.04.16 21:12:29
@Matteo89: toltsd le az ace playert es keress ra: juventus ajax acestream. Nekem mindig tokeletesen mukodik