Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vérbárány

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nevetséges ez az egész. Végre lett volna egy épkézláb ötlet, de a megvalósítás elégtelen, ezt is sikerült profin elkúrnunk. Igen, vonjuk be a Dunát a közösségi közlekedés vérkeringésébe, hiszen a folyami szállítmányozás az egyik legolcsóbb megoldás - aki valaha tanult…..
vérbárány 2012.07.08 10:55:35
Nem szoktam hozzászólni ilyesmikhez, maximum belépek és röhögök egy jót a hozzászólásokon, meg az agresszión, persze, mindezt mindannyian név nélkül. :) csodás jövőkép, csodás virtuális világ :) na de, persze ez a post egy rakás kaki, ugyanez elmondható minden egyes blogra mostanában. De e net világa szabad, mindenki azt csinál amit akar mi meg eldönthetjük, szabadon, olvassuk e vagy sem. Ami nem tetszik, az a Prolizás. Ez proli, az proli. Ha megnézed a szó jelentését, nincstelen munkást takar. Munkás! Dolgozik, kurva kevés pénzért, és bizony, aki a gyárakban van, kőkeményen adózik is. Szegény, alulról jött, nem olyan okos emberek. Aki részei egy társadalomnak. Ha tetszik, ha nem. Az ő adójukból is él az ország, nem csak a baromi "okos" irodai majmokból. Mert attól, hogy elvégzett egy főiskolát, sokszor primitívebb, mint az a munkásember, aki segít a bőröndömet felcipelni, mert van még benne emberség. De amire ki akarok lyukadni, prolizhatunk, szidhatjuk őket, szidtuk is őket, mennyire manipulálhatóak, pl, amikor az MSZP újra nyert.....csak szólok, akkor kiket manipuláltak mikor most a FIDESZ nyert? :) ugyanazokat az embereket bezony. Lenézhetünk itt mindenkit, pont ez a baj a magyarokkal....a kurva nagy intelligenciánkkal. Nem becsüljük meg a kisembert, a kismunkát. Holott minden szerves része az egésznek. Ha arisztokrata vagy, oké, a felsőbb 5000-ből lezézhetsz rám, de aki ide kommentel vagy prolikról ír, az ne felejtse el, hogy ő is "csak" egy munkásember. Bár irodában ül, de ugyanaz a kis hangya, aki nem irányítja az életét, csak elhitetik vele. Amit most leírtam, nem feltétlen kapcsolódik a fantasztikus posthoz. Csak annyiban, hogy ezt a prolizást már befejezhetné mindenki. ( egy utópia: mi lenne velünk, ha ez a sok lenézett ember letenné a lantot és nem dolgozna? söpörhetnénk a saját mocskunkat :)) igazából, ez a téma megérne egy filozófiai fejtegetést, mi miért alakult így, mi minek az oka, következménye. .......
w Dömdödöm 2008.03.12 06:30:00
Eddig se volt minden világos, de most már végképp kiborult a sötétség. Nem a szög bújt ki a zsákból, hanem egy fallosz, a Navracsics Tibor álarcával a hegyén. És így szólt: a lenépszavazott forrásokat lottóból kell pótolni. Igazán rájuk bízhatjuk az országot, már…..
Az alapvető közszolgáltatások - a víz-, és áramellátás, a tömegközlekedés és az egészségügy -  privatizációja nagyon-nagyon rossz ötletnek tűnik a Nagy Kiárusítás című dokumentumfilmben bemutatott dráma-, és könnytenger láttán. Florian Opitz német dokumentumfilmes…..
napiLOL Lapszemle 2008.03.04 20:32:07
2008. március 4., Magyarország Abszurdisztán, egy Föld nevű bolygónFegyelmi úton elbocsátotta egy orvosát a gyöngyösi kórház, mert a sebész fáradtságra hivatkozva megtagadta egy beteg ellátásátFáradt volt, nem vizsgálta meg a betegetAlig egy hónapja dolgozott a kecskeméti…..
Verespálné imázsépítő hete után térjünk vissza a dolgos, szakításokkal széttöredezett hétköznapokhoz, amikből kiderül, én is válogatok. A hétfő első posztja mindig megadja a heti alaphangot: a műszakis találkozik a zongoristával. Plusz a kedvencem: romantikus séta a…..
napiLOL Ismeretlen bölcsesség 2008.02.28 15:04:02
Magyarország jobb pozícióba került a korrupciós listán, bár ez nem volt olcsó!..
napiLOL Married with children 2008.02.10 14:26:43
A Comet brit elektronikai üzletlánc sajátos felmérése szerint a brit férfiak 47%-a hat hónapig lemondana a szexről azért, hogy ingyen hozzájuthasson egy 50 colos plazmatévéhez.Forrás..
napiLOL Nép 2008.02.28 15:03:15
Arra a felvetésre, hogy a cigányok miért nem mennek el szavazni:"...azon a napon a cigányok többsége már kinn lesz a földeken, mert kezdődnek a tavaszi munkák."Ő mondta: Kolompár Orbán, ÖCO elnök..
w Lesz gázáremelés 2008.01.02 13:00:00
A Modern képmesék epizódjai, és továbbtanulóknak a részletesebb anyagok megtekinthetők a sorozat honlapján.Ma este elkezdődik a Modern Képmesék, 19.25-kor megy adásba az első epizód az MTV-n. Az utolsó részeken még dolgozom, M. Tóth Géza csapata pedig a középsőket rajzolja,…..
vérbárány 2008.02.20 17:39:02
Vizsla Alvópóz Verseny 57. Zénó 2008.02.03 11:00:15
Íme néhány alvós kép Zénó kutyusunkról a teljesség igénye nélkül. Szinte minden alvásáról lehetne ilyen sztárfotókat készíteni.  Zénó 2007.július 11.-én született fiú kutyus, és mint a képeken is látszik ő is hiperaktív!  :-) Üdv: Csaba..
Volt néhány szmogosabb délután az elmúlt másfél hónapban, egy adott ponton még az ÁNTSZ is figyelmeztette a lakosságot, hogy óvakodjanak a szabadtéri fizikai munkától.Az egyik zöld szervezet munkatársa mesélte, hogy miután múlt pénteken bedugult a  város, 4 óra után…..