Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liberóné Balliba Emese

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2014 utolsó választása közeleg. A köztársasági elnök október 12–re tűzte ki a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásának időpontját. A Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvény (továbbiakban: Mötv.) rendelkezéseinek egy…..
Pangea Mit brennender Sorge 2014.09.28 21:48:41
"It is easy to see how Luther prepared the way for Hitler." Dr. William Temple, Canterbury érseke 1941, London  A második világháborút követően kialakult általános nézet szerint a katolikus egyház és a Vatikán legjobb esetben is Hitler kollaboránsai voltak, akik semmit sem…..
Szombaton, szeptember 20-án egy zágrábi téren tartottak demonstrációt a horvát állam és a Szentszék közötti Vatikáni Szerződés felmondását követelő szervezetek. Egy ellentüntető, dr. Ružica Ćavar: "Vörös bűnözők, adjatok vissza mindent az egyháznak, amit elraboltatok!"…..
Liberóné Balliba Emese 2014.09.23 18:43:12
        Szilvay Gergely a Mandiner szerzője  védelmébe veszi a férfiak és nők intellektuális képességeinek különbségeit tárgyaló tankönyvet.         A cikkben azt állítja, hogy Anne Moir nemzetközi hírű neuropszichológus. Anne Moir egy kiugrott genetikus, aki…..
Liberóné Balliba Emese 2014.09.23 15:35:30
Nem tudom, ismeri-e a fideszes választópolgár ama népi bölcsességet, hogy ribancból/kurvából lesz a legjobb feleség, de ha esetleg nem, akkor remélem mától egy életre megjegyzi. Úgy hírlik ugyanis, hogy az egykori szépségkirálynőt (akit aktfotói miatt később megfosztottak…..
Hiába nincs semmi baja a Trónok harca egyik legelvetemültebb, de pont ezért is közönségkedvenc karakterét alakító Lena Headey színésznőnek a meztelenséggel, ha a Trónok harca alkotói a katolikus egyház miatt nem mutogathatják egy szál pinában. A dubrovnki forgatáson ugyanis egy…..