Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panamcat

0 bejegyzést írt és 160 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos,…..
Helló-halló elektrokalandorok, ahogy Dévényi Tibi bácsi mondta, nem tudom miért jár ma ez a fejemben, de ez lesz a beköszönés. Közkívánatra újra dolgozom nektek és meghogyvoltozom ezúttal egyedül Virágot a JLB-ben. Silvermansarah egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott most ebben részt venni, emiatt…..
panamcat 2021.02.23 23:02:03
Gyásszal indítunk, pontosabban a top 6 buli indul azzal, mert én speciel egy erős kávéval és két szál jóféle cigarettával rúgtam be az ajtót ma reggel is. A falra felkerül Merci színes fotója a top 6 játékos közé, míg a Virágról készült fekete fehér kópiát az alsó, vagyis a már kiesett játékosok…..
panamcat 2021.02.16 22:37:30
Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval…..
Ha kedd, ha szerda: Zsákba Macska! – ha kedd, ha szerda (esti adás) én írom meg hogyvót, hogyNemvót! S mivel tegnap szerda vót, hír áj em zisz iz mí.Ez meg itt a tegnapi záró jelenet folytatása Vivivel, akit Mó és Merci hallgat a teraszon. Vivcsó pityereg, Mó kérdezgeti és próbálja kideríteni miért…..
  A földkerekség legnagyszerűbb férfijával indítunk, aki a következő húsz percben mást sem csinál, mint kiválóságát bizonyítja. Azzal kezdi, hogy megorrol szíve hölgyére amiért nem eszik vele sonkás szendvicset, hanem inkább az ellennel tömi a kolbászt és a hagymát. Az érzékeny férfiú zuhanyzás…..
Sziasztok EKG csoport, triumvirátus, nekem dolgozó Ppupu, legszebb nicknevű Alice form Madness és mindenki más is, aki a Megtisztelő kiesése után még látja értelmét nézni a műsort, kommentelni és hogyvoltot olvasni. Mert mostantól bizony minden más lesz, de azért nekem is lehet egy véleményem, nem?…..
panamcat 2020.12.15 09:40:31
@Gézamalac: Dániel Virágra reflektálva:Tipikus bántalmazó kapcsolat. Virág érzelmileg függ tőle, szinte remeg egy-egy jó szóért, és ezt Dani pontosan tudja. Ez az undorító véglény, pedig él a fölényével. A bókokat is patikamérlegen adagolja, lehetőleg úgy, hogy elegendő bántás is legyen benne, nehogy Virág egy percig is jól érezze magát. Én személy szerint már rég pofán basztam volna ezt a kretént, de Virág még túl fiatal és buta, hogy átlássa a helyzetet. Ami számomra döbbenet, hogy ez odabent mindenkinek oké? Főleg Bálintnak? Mindenki elfordítja a fejét? Ebből a szempontból Megtisztelőgábor szerintem helyesen lépett fel Virág érdekében csak az is túl hülye volt, hogy rendesen megfogalmazza a véleményét.
Peti nagy lendülettel köszönt minket ezen az elátkozott estén. Úgy kísér minket ma végig a retteneten, mint egy infantilis, szadista Vergilius Dantét a Pokolban. Nyomasztó rész lesz tehát a mai. Peti lezárja a nézői szavazást, azaz megtudjuk, hogy a lakosság (rendőrségi szóvivős dialektusban…..
Látszólag egyszerű kérdések, érdeklődőek, „igazi” párbeszéd indítók. De valóban olyan téma, amivel bárkit, bármikor letámadhatunk? Aligha. Van az a tárgykör, amellyel bármilyen közel is állunk valakihez, igencsak nagy zűrzavart lehet kelteni. Update! Ezt nem tudom megmagyarázni, de tényleg tudat…..
panamcat 2020.08.03 11:39:09
@Rodney_2: Te olyan igazi szittya mizogin fasz lehetsz, aki rögtön feminista kurvázásba kezd, ha egy nő saját maga dönt az életéről és nem áll össze a hozzád hasonló szellemi mélyszegénységben szenvedő lényekkel... :)
A magyar nem bír otthon maradni. Jön-megy amint az mondták, hogy szabad menni. Vagy inkább lehet. Ameddig Horvátországból csak karantén kötelezettséggel lehetett hazajönni, addig kicselezve a rendszert – mert a magyar az leleményes nép – Szlovénián keresztül jöttek a tengerhez vágyók hazafelé...
panamcat 2020.07.08 15:26:53
@Drizari: Akkor kérlek az utcán, zárt térben, közlekedési eszközön hordj ffp3-as maszkot és arcpajzsot is, mert, ha valóban így van, ahogy írod, a sima vagy textil szájmaszk semmilyen védelmet nem nyújt. Most pénteken 35 fok lesz, kellemes időtöltést kívánok a szabadban!
A karantén előtti időszakban, amikor a boltunk forgalma már erősen leszálló ágban volt, ráértünk beszélgetni a kolléganőkkel az üres üzlet közepén. Az egyik indiai munkatársammal játszottunk biodíszletet, csak álltunk és néztük a tök kihalt plázafolyosót, aztán valahogy az ímmel-ámmal beszélgetésünk…..
panamcat 2020.06.02 12:58:26
@Bummer: Kemény vagy, ezt így kijelenteni..Fontosabb anyának lenni... hát pont az ilyen mentalitásról írt a poszter. Az, hogy kinek mi a fontos és mit tart az életében előrébb valónak azt hiszem szíve joga eldönteni. A hozzád hasonlóknak javasolnám az elfogadás és empátia szavak behatóbb elemzését, és esetleg húzd ki a a fejed a seggedből, az majd segít más színben láttatni a világot. :)
A nyugdíj témáról meg csak annyit, hogy bizony létezik öngondoskodás is. Talán nem kéne a társadalomnak ennyire infantilizálódnia, hogy másoktól várja mindig a segítséget, jelen esetben a fiatal generációtól. Milyen jogon várja el bárki, hogy majd eltartják, mert ő öreg? Ugye senki nem gondolja komolyan 2020-ban, hogy a jelenleg munkaképes réteg öreg korára majd kényelmesen hátradőlhet és várja a nyugdíjat, mint a sült galambot, mert neki az jár a társadalomtól. Ez egy kurva nagy téveszme, amiről le kéne már jönni.
panamcat 2020.06.02 13:05:34
@kvp: Te jó ég, te szerencsétlen....erre már nem is tudok mit mondani, komolyan. Te statisztikai okokra meg holmi felmenőkre vezeted a vissza a gyerekvállalás ösztönszerűségét??? Erre hivatkozol, amikor megbélyegzel embereket, mert máshogy döntenek? Mennyire kell ehhez kreténnek lenni?
                        „Az együttélés során sok minden ki fog derülni, és nem törvényszerű, hogy működni fog, de ha bele se vágunk, akkor semmi nem lesz” – A haverok elfogadták a barátnőt, de a család nem, különösen Levélírónk bátyja rontja el az örömöt, aki már most a házassági szerződések…..
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
Csapjunk bele a maiba, izgalmas lesz, mert valaki távozik! Zsanért láthatjuk, aki nehezen éli meg, hogy a Vezérkan IzomTibi már más kikötőbe hajózott. Zsani lassan de biztosan rájön arra, hogy pont úgy mint kint, itt bent is B vagy méginkább C -terv. A legszomorúbb, hogy fogalma sincs arról, hogy…..
panamcat 2019.09.28 09:38:08
@Chuck Νorris: Nekem is pont ez tűnt fel elsőnek. Mondjuk a szett, amit ráaggattak, kb úgy nézett ki, mint egy bolond asszony a Blaha Lujza téri aluljáróban...
Karola aggódalmas arckifejezésének látványára ébrednek a szigetszlesvilla-lakók ezen a reggelen, Rajmi még a csipát sem kente el rendesen a bal szeméből, máris támad - Hiányoztál - mert ez az érzelmes jó gyerek 12 óra ismerettség után már szarni sem tud egyet anélkül, hogy ne Karolán járna csepp…..
A játék ahol a szerelem a tét - és hogy a VV -be az áthallás teljes legyen, itt vagyok én is 6Paw hobbihogyvoltozó. Csapjunk is a lovak közé, mert sok minden történik a mai epizódban! Kitti megmutatja nekünk, hogyan lehet azonos hangszínen affektálni perceken keresztül, mellé mintegy a…..
panamcat 2019.09.06 08:01:25
@Orbán Béláné, Erzsike: Ticike annyira látványpékség, hogy fel se tudott mászni a kötélen a plüssmacskáért a tegnapi részben. :D:D
  A problémásnak vélt agresszív viselkedés az emberi környezetben élő kutyák esetében mindig csupán egy felszíni “tünet”, egy jelzés a kutya részéről, hogy valami nincs rendben. Mélyebbre ásva, a kiváltó okot/okokat megtalálva és orvosolva, az agresszív viselkedés alábbhagy, megszűnik.   Ebben a…..
panamcat 2019.09.05 08:48:24
@project640: A mondás mi szerint bölcs maradtál volna, ha hallgattál volna, a hozzászólásodhoz tökéletesen illik.
Kutyát légyszíves ne tarts, de lehetőleg semmilyen állatot! Köszi, pacsi!
Harmatos reggel, a szigetlakók az egymás szájszagából összeállt masszív felhő elhessegetése után máris viccelődnek, Kitti leveszi a kötést is, mert bátor, majd Nincs ennek semmi baja! felkiáltással bizonytalan mozdulatokkal odébb sántikál. Alexandra, aki gyógyszerész ÉS…..
(Fotó: Fortepan.hu) Nézegettem a napokban az Index2 címoldalát: egymás alatt sorjáznak a receptek és étteremtesztek, kajafotó kajafotó hátán. A foodporn az új bikinihíd és combszemöldök, beteljesülni látszik végre a rég áhított gasztroforradalom! De egészen biztos, hogy ez így van? Hiszen…..
Fegyvertelen Goodbye, ellenzék! 2018.04.16 23:04:53
Most, hogy a Magyar Nemzet lehozta azt a cikkem, hogy végre be kéne már temetni az egymás közé mesterségesen lőtt árkokat, és a Népszava elvileg hamarosan leközli a civil hálós cikkem, következzen egy őszinte, nem print-kompatibilis, és nem túl arculatbarát vélemény a választás résztvevőiről, az…..
panamcat 2018.04.17 10:38:07
@VáradiJános: Ezt minden fasiszta fideszes így érzi, de ez most kb igazat ír...
Az egyértelmű helyzeteken túl, mint elviselhetetlen munkahelyi körülmények, balesetveszélyes munkahely, stressz, személyes konfliktusok, van pár olyan speciális faktor, amikor akármilyen jól el is vagy a munkahelyeden, muszáj lenne váltani, a későbbi karriered – de akár csak szimplán a szakmai jövőd…..
panamcat 2018.02.28 15:14:25
@aaaaaaaaaaaaaaaa: ugyanez a helyzet nálam is....
Sokunkat foglalkoztatott tavaly év végén, hogy merre tart Shane Tusup és Hosszú Katinka közös élete, amely ennél több szálon nem is tudna összefonódni: edző és tanítvány, férj és feleség, ráadásul még üzlettársak is. Addigra már többekben fogalmazódott meg egy-egy napvilágra került medenceszéli…..