Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diego de la Vega

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
30/40 Comedy Club - tévétükör 2016.04.16 02:40:53
Azt már soha nem fogjuk megtudni, hogy Hofi mit szólna ahhoz, hogy egy egész iparág kerekedett ki abból, amit egykoron, még a setét kommunista érában elkezdett a debreceni színház színészklubjában. Igaz, akkor még szó sem volt stand-upról, hiszen ez egy amerikai, pontosabban angolszász felfedezés,…..
Diego de la Vega 2016.04.17 10:21:48
1.
Aki kicsit is járatos ezen a területen, tudja, hogy Litkai (i és nem y!) mennyit tett a magyar humorért, a saját maga szerint is élete kudarcának tartott produkciót (
www.origo.hu/filmklub/blog/interju/exkluziv/20091102-litkai-gergely-soha-tobbet-nem-irok-forgatokonyvet-szuperbojz.html) referenciaként felhozni semmiképp sem elegáns.
2.
Nem a Godotban vették fel, (ahol évek óta nincs műsor, már a hely sem létezik) hanem a Corvinon, ebből látszik, hogy a szerző egyszer sem járt egyik helyen sem.
3.
A hofizáshoz: Hofi szerintem is etalon, de már soha nem tudjuk meg, kik lettek volna a konkurenciái, akik nem jutottak színpadhoz, mert nem vadásztak együtt Kádár Jánossal. A sokszínűségért kárhoztatni a szabad versenyt legalábbis butaság.
4.
Rosszat írni mindig könnyebb, mint jót. Egyszer olvasnék már valamiről, ami a szerzőnek tetszik.
Ez most komoly? Több hónap szünet után jelentkezik a SHOWDER KLUB őszi évadának első adása, és papírból olvasó, bohózatos, rádiókabarés szkeccseket adnak elő? Mi ez a szégyentelen mélybevetődés? 1950-et írunk?! Semmi nem definiálja, hogy a Showder Klub szükségszerűen egy…..
Diego de la Vega 2014.12.13 16:45:04
@Mokele-Mbembe:
Azért van ott egy önálló est is: Én, Kőhalmi Zoltán.
Nézd meg azt!
Eléggé háborús hangulat van a neten, forrong a hazai közvélemény, miután október 1-én ismét egy gólyatáborban történt erőszakról ír az Index. Mivel ez egy valószínűleg hiteles történet, de sajnos semmilyen bizonyított tény nem áll rendelkezésünkre, erről nem fogok írni.…..
Diego de la Vega 2014.10.08 10:03:10
@borzimorzi: A 18. szülinap utáni első szilveszteren? Az az okos szülő elég nagyot fog csodálkozni.
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
Diego de la Vega 2014.08.27 19:12:25
@bogomasina: Szerintem egy hétköznapi ember ritkán találkozik a problémával, hogy tömegek fikázzák a neten név szerint. A kedves Sixx is, aki ehhez kéjesen aszisztál, megtehetné, hogy Varga Attilaként írja alá a cikkeit, hogy belekóstoljon ebbe az érzésbe.
Diego de la Vega 2014.08.27 19:46:32
@SmittyB: Nem azt mondtam, hogy titkolja a kilétét (én is megtudtam ugye valahogy), hanem, hogy nem úgy írja alá a cikkeit. Egy rovatvezető, aki azt játssza, mintha kommentelő lenne.
Diego de la Vega 2014.08.27 19:48:33
@SmittyB: Sokan nem mennek utána, jóval kényelmesebb így közszereplőnek lenni, mint állandóan arccal-névvel.
Eddig azt hittem, a nálunk viszonylag későn, 1985-ben mozikba kerülő, '81-es kalandfilm gyöngyszemnek, Az elveszett frigyláda fosztogatónak csak A Jedi visszatérhez hasonló Storybook-verziója jelent meg itthon magyarul, de kiderült, hogy volt belőle az IPM magazinban folytatásokban…..