Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabesz72

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most kívánhat csak igazán szebb jövőt magának a Jobbik: a radikális párt az elmúlt hónapokban elkövetett egy súlyos politikai hibát: elkezdett csak saját magával foglalkozni, a kisebb-nagyobb potentátok pedig sorra teregetik ki a szennyest egymás szavahihetőségéről,…..
Gyakori a bulvárújságoknál, hogy úgy próbálják eladni magukat mintha érdekelné őket az ember véleménye. Az igényesebb termékek tényleg kimennek az utcára, lefotóznak pár embert, majd írnak belőle valamit. Az igánytelenebbek, mint a Metropol, fogják és ugyanazokat a képeket…..
Az a széthúzásnak egy nagyon durva megnyilvánulása, hogy a Jobbik elnökségi levelezése nyilvánosságra került. Ez persze nem meglepő fejlemény azután, hogy Szegedi Csanád lemondott az alelnöki pozíciójáról; az EP képviselői mandátumáról viszont nem, annak ellenére sem, hogy…..
gabesz72 2012.08.02 20:35:30
@Kemény Miklós: Bocsánat! Egy dologra nem kaptunk választ: mit keresett több - főleg szocialista - képviselő gallérján Izraeli kitűző, a Magyar parlament alakuló ülésén! Hallottunk annak idején erre magyarázkodásokat, de azt, hogy ezzel ezek a képviselők mit üzennek azoknak, akik beválasztották oda őket, nem? Márpedig az ilyen megnyilvánulások szerintem semmivel sem különbek, mint amiről ön írt, csupán annyi a különbség, hogy a horogkereszt és a vörös csillag viselését a törvény bünteti. Ez utóbbi viszont olyan szintű arculcsapása a Magyar választóknak, ami tűrhetetlen!
gabesz72 2012.08.02 20:22:32
@Alonee: Bocsi, egy izgalmas kérdés: vajon miért csak a kisgazdákat és a MIÉP-et emlegetjük, amikor politikai lenullázásáról beszélünk? Hova tűntek a mérsékeltek? MDF vagy a Kupa-féle Centrum párt? Ez utóbbi labdába sem rúgott a magyar politikai életben! Tudjátok, arra gondolok, hogy ennek az lehet az oka, hogy a M.O.-n lényegében az összes parlamenti pártra rá lehetne húzni a szélsőséges bélyeget, mivel a mérsékelt középpártokra ma sincs igény! A Jobbik elég vegyes társulat. Minden tagja a saját tudása, képességei, stb... alapján dolgozik benne. A legfontosabb azonban, hogy a Jobbik képes kidobni a korrupció gyanújába keveredett tagjait is, így egy ráncfelvarrás után meg is tisztulhat annyira, hogy sokkal egységesebb, erősebb arculatot mutathat, ha úgy hozza a sors. Ezzel szemben az MSZP hátvédként szolgált védhetetlen bűnök elkövetőivel szemben, így egy maffia gyűjtőpártként funkcionált, amit már a lakosság jelentős része sem tolerált! A FIDESZ kifelé mutatkozó diktatúrája belső diktatúrából eredeztethető: kíméletlenül megtorolja a legkisebb elhajlást is, ezért alig van FIDESZ-es, aki a saját véleményét tolmácsolná a nyilvánosság előtt! Ezek a rendszerek pedig nem tarthatók sokáig!
"Nagyon kényelmes, csak kevesen fértünk be egymás mellé azokhoz a furcsa alakú piszoárokhoz" - nyilatkozta a fővárosi polgármester, akit valószínűleg megtréfáltak egy ügyesen elhelyezett matricával az első Alstom-metrókocsi ünnepélyes üzembe helyezésekor.…..
gabesz72 2012.07.10 19:45:29
Varánusz Abcúg Ángyán, le vele! 2012.06.15 05:26:00
Bosszantó egy bugris bunkó, Abcúg Ángyán, le vele! Illemkódexről nem hallott, S nem tud még olvasni se! A nagy büdös parlamentben Úrnak képzeli magát, A nerről baszki azt sem tudja, Eszik-e vagy megisszák!   (via)  Kedves NERtársaim, szeretett Vezérem, meg te, te, te…..
gabesz72 2012.06.15 10:50:29
@Tűzfal: „egy Gyurcsány nevezetű politikai kalandor és nyikos, balczó,korondi féle társai hat évig tartó „kormányzása” idején 55 %-ról emelkedett 82 százalékra."

Ezt meg honnan vetted!? Nem emlékszek rá, hogy ez a Jobbikos trió valaha is Gyurcsány szekerét tolta volna! Ezzel most nagyon mellé lőttél, haver!
gabesz72 2012.06.15 11:00:39
@kormányzó: Ahogy már máshol is írtam: a minden médiát és formátumot maga alá gyűrő, centralizáló Fidesz hatalom reggeltől estig harsányan szajkózza azokat a tündérmeséket, amelyek a lakosság számára már a kemény drog kategóriába esnek! Nem baj, ha nem igazak! Lényeg, hogy így a munkahelyeken súlyosan megalázott munkavállalók gyönyörű rózsaszínben látják az eget, ahonnan ugyanúgy a vihar csap le rájuk, nem törődvén azzal, hogy holnap a mesemondók jóvoltából éhen fog dögleni! Így épül a Fidesz birodalom! Ne csodálkozzunk azon, hogy a bedrogoz(tat)ott társadalom nem ismeri fel saját érdekeit: így még a vágóhídra is mosolyogva, boldogan megy, mivel más vélemények még a füléig sem jutnak el, sajátjának pedig a Fidesz tündérmeséit teszi! Szebb Jövőt!
A Fidesz bedobta, amit már sokan vártak. A múlt heti „Vegyük el a pártok pénzét!” után itt az újabb ötlet, a regisztrációhoz kötött szavazati jog. Ha ez a kettő egyben megvalósul, de még akkor is, ha csak valamelyik a kettő közül, akkor már bárki kiálthat…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..