Regisztráció Blogot indítok
Adatok
invisibledeath

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai ajánló rendhagyó lesz, hiszen három posztban kínálunk mindenféle földi jót a vasárnap értelmes (értsd: tévé előtt punnyadó) eltöltéséhez. Első adagban sport orrvérzésig.Máris kezdhetjük a heves klikkolgatást, hiszen javában zajlik a teremlabdarúgó bajnokság…..
invisibledeath 2007.01.21 17:06:38
Az MTI adta hírül, hogy "a sorozat készítői bejelentették, hogy hamarosan befejeződik a sorozat" illetve megfejelték még ezzel is: "Csodálatos volt ez a show, de lehet, nem szabad túlstrapálni a népszerűségét. A második, harmadik évadra talán már nem is lett…..
comment:com Ma lehet RTL-t nézni 2007.01.09 14:23:44
Csak gyorsan, tömören: ma este Elnök emberei 7. évad az RTL klubon. Ez a befejező etap, szimpatikus latino jelölttel és idióta republikánusokkal, lezárjuk a szálakat és megbirkózunk a Leot alakító John Spencer halálával is. Méltó befejezése ez egy nagyszerű sorozatnak, és…..
comment:com Egy korszak lezárul 2006.12.29 10:04:00
Van aki azért nézi a Helyszínelőket, mert szeretné látni, hogyan roncsolja egy pisztolygolyó szarrá az áldozat agyát színesben, sokkolóan hiteles hangokkal aláfestve (nekik javasoljuk az Apocalypto című Mel Gibson ótvart is), és van aki odáig van Will Petersen visszafogott, mégis…..
A két ünnep között töményen nyomják a kertévék azt a gagyit, amit normál időszakban egy picivel hígabban. De nem baj, senkise mondta, hogy a tévézés az egyetlen szórakozás. Ilyenkor például remekül el lehet ütni az időt az ajándékok visszacserélgetésével. Egy számmal…..
A port.hu szerint tegnap a 17. epizódot vetítette az RTL, szerintem ez a 15., de ezen nem veszünk össze. Mint a múlt héten említettem, girl power a rész témája, a flessbekkek a szigetről vannak, de persze ezzel egyenesen arányos a frissen belengetett, és majd egyszer, egy távoli…..
A Megasztár - bármennyire is állítják az ellenkezőjét - nem a hazai kreatív agyak szüleménye, hanem egy brit tehetségkutató után született német vagy amerikai (de lehet, hogy egy másik brit) műsor éceszén alapuló katyvasz, amit itthon ugye megfejeltek egy vízfejűvé dagasztott…..
invisibledeath 2006.12.22 20:00:47
Örülhetnek a sci-fi rajongók, csak akad még olyan bolygó a világegyetemben, ahol angolul beszélnek az őslakosok, azaz az SG-1 (magyarul CSK-1) tizedik szezonjának végével nem kell beérnünk csak egy sorozattal (Atlantis), és a beígért csak DVD-n megjelenő, sorozatot lezáró…..
Elkötelezett sci-fi rajongóként nagyon megörültem annak, hogy a CBS műsortervében megjelent a Jericho, hiszen nekem nagyon bejönnnek ezek a poszt-apokaliptikus izék, a Jövő hírnöke néven ismert Kevin Costner film mellett a Mad Max sorozat is ott figyel a polcon, és kétévente…..
Hát, tessék, kellett ennyit vásárolgatni, most aztán fáj a feje, szédeleg a sok szeretettől, a plázákban nyekergő liftzenétől, meg a sok bunkótól, akik a hónuk alatt frissen vásárolt plazmatévével törnek maguknak utat a tömegben. Vezesse le a feszültséget, dőljön hátra,…..
Szerda van, már csak 2 nap, és lehet vigadni, de ma este még itt a tévé nekünk. Az m1-en angool krimi, naná, hogy Agatha Christie és naná, hogy Miss Marple, akit világ életemben rühelltem, nem tudom honnan van ez az averzióm a tudálékos öregasszonyokkal szemben, de én már így…..
invisibledeath 2006.12.13 19:10:14
Nagyot kaptak az arcukba tegnap a magyar televíziózástól az online szerepjátékok (MMORPG-k) fogyasztói és ismerői. A kereskedelmi és a közszolgálati televíziózás zászlóshajói véletlenül egy napon mentek neki az átlagnéző és –műsorszerkesztő számára valóban furcsa…..
Az Amerikai Filmintézet nyilvánosságra hozta annak a tíz tévéműsornak (és filmnek, de erről majd valami filmes blogban lehet olvasni) a listáját, melyeket 13 fős zsűrije az adott év legnagyobb hatású/legértékesebb alkotásának/sorozatának tart. Számunkra meglepő kissé a…..
Én a Fábry helyében roppant hálás lennék a Gergényinek, térden csúszva közlekednék a főkapitány szobája előtt, és fényesre csókolgatnám a kezeit. Hiszen a 23-ai balhé után mostmár minden Fábry-show-ból öt percet lazán le lehet tudni egy…..
comment:com Hullák és fiatalok 2006.12.06 16:43:00
A nap leghülyébb címe versenyt ma a Váci múmiák ajándéka című ismeretterjesztő film nyerte, egyébként én biztos meg fogom nézni, mert ha valamit egyből észreveszek a műsorújságban, akkor az a tizennyolcas karika, meg a hullák a címben (m2, 18:00). Ma régi filmeket fogunk…..
invisibledeath 2006.12.06 22:37:35
comment:com Van még mit tanulnunk 2006.12.06 13:23:00
A délutáni talkshow egy külön műfaj, annyi degenerált állat, mint amennyi megjelenik Balázs, Mónika és társaik műsorában nem hiszem, hogy él egy ilyen kis országban, mint a miénk (igen, ezzel azt akarom mondani, hogy fogatlan prolinak fizetnek azért, hogy bevallja: a fiával…..
invisibledeath 2006.12.06 14:15:20
comment:com Szerdai hírek 2006.12.06 08:33:00
A Sci-Fi Channel januártól átszabja a műsorszerkezetét: a BSG átköltözik vasárnap estére és felvezeti a Dresden Files című új sorozatot, melyben egy természetfeletti képességekkel felvértezett nyomozó ered vámpírok, stb. után. Ami a Stargate SG-1 utolsó évadát illeti, a…..
Tegnap is láthattunk Pacinot, ma sincs másként, hiszen az m1 egy kevésbé sikerült filmjét, az Álmatlanságot adja a nagyon idegesítő Robin Williamsszel és a férfiarcú Hillary Swankkel. Kezdés 21:10, utána a ragtime-ról láthatunk egy dokut 23:10-es kezdettel. A tv2 valóban feladta a…..
A nálunk még ismeretlen fogyasztós reality (mi van, Norbi nem ért rá?) a Biggest Loser továbbra is sikeresnek mondhatja magát, hiszen már a 4. évadra kapott megrendelést. A CBS szerint a Jericho azért megy szabadságra február 21-ig, mert a tévénézők egyre nagyobb számban fordulnak…..
invisibledeath 2006.11.30 13:33:20
comment:com Hírek keddre 2006.11.28 10:31:00
Hírek szerint a 24 januárban induló új évada az eddigieknál is durvább lesz, a készítők azt ígérik, hogy minden egyes részben újabb és újabb katasztrofális fenyegetések elé néz majd Dzsekkbáuer és kis csapata. Nyugi, úgyis megmentik Amerikát.A Maffiózók szintén januárban…..
invisibledeath 2006.11.28 19:55:25
A ma esti laza tévézést kezdjük egy spanyol vígjátékkal, amiről nem sokat tudni, de érdekesnek ígérkezik. A Bankrablás női módra három csajról szól, akik - ki gondolná a cím alapján - bankot rabolnak (Duna, 20:40). Akinek van HBO-ja, feltétlenül kapcsoljon át 21-kor a Charlie…..
invisibledeath 2006.11.26 20:44:39
Az az időszak, amikor már gond nélkül (értsd: a helyi ORTT nem szól be miatta) lehet csöcsöt/segget/vért/erőszakot mutatni, és elhangozhat a "picsa" szó is. Az angoloknál este kilenctől már szabad a gazda, kínozhatnak terroristákat a Spooks ügynökei, és mondhatjűk azt…..
Dokumentumfilmmel emlékezik Puskás Ferencre a Duna Televízió. A 20 óra 55 perctől vetített, 1985-ben készült filmet állítólag először láthatja a közönség. Puskás Ferenc a filminterjúban emlékezik először pályafutására, mérkőzéseire, a londoni 6:3-ra, az 54-es…..