Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naezmegigyhogyan

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik mai Híradóban a szilveszteri, kölni erőszakos eseményekről igyekezett még egy bőrt lehúzni a köztévé, csak éppen a fenti videóval elég nagy lukra futottak. (A teljes anyag itt látható, screenshotoljuk is, hátha belenyúlnak.) A videó valóban megrázó képsorokat mutat, csak éppen nem…..
Megjöttek az olcsó jegyek őszre, legfőbb ideje, hogy kiszámoljuk, a lehető legügyesebb szervezéssel mennyiből lehet megjárni kedvenc nagyvárosainkat. Párezres repjegy most végre Londonba is van, fapados reptéri transzfer és olcsó szálloda is megoldható, csak ezeket kell…..
naezmegigyhogyan 2014.08.05 11:38:21
@Repülős Rozi: akkor felreolvastam, de igen a lenyeg hogy £7.70-bol meg lehet uszni, es a 4-ik zona mar amugy is nagyon kint van egy par napos latogatashoz. Es az is fontos ahogy irod, hogy ki es be kell erinteni az oystert akkor is ha nincs kapu mert levon £5-t. Es akkor is levonja a penzt ha ugyanazon a kapun ki-be setalsz. Ilyenkor szolni kell, es tobbnyire visszarakjak ra a penzt. ebbol a szempontbol nagyon rendesek az ellenorok/biztonsagiak. Ha nem tudsz valamit es ezert megbuntetnenek, akkor tobbnyire elmagyarazzak es nem buntetnek. Egyaltalan nem szemetkednek, azert vannak hogy segitsenek.