Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÁdMo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai szerzőnket a blog állandó olvasóinak aligha kell bemutatni, hiszen (Bredpitt) Mónika törzskommentelő és több posztot is írt már. Most a Magyarország és én pályázatra beküldött írását osztom meg veletek, ami Kanadától az Egyesült Államokon át Magyarországig tart és…..
Határátkelő Londonban landoltunk 2015.03.13 06:47:00
Aki szokta olvasni a posztokon kívül a kommenteket is, az alighanem átérzi, miért különleges a mai poszt. Szerzője ugyanis puhacica, akinek össznépileg szurkoltunk és szurkolunk itt a határátkeléséhez. Most megírta és képekkel is illusztrálta az elindulást és a megérkezést,…..
ÁdMo 2015.03.13 12:06:16
@Bredpitt Monika: vagy adni nekik a könyvedböl, hogy legyen mit olvasniuk.
ÁdMo 2015.03.13 12:52:08
@Bredpitt Monika: engem érdekelne a könyvkiadós poszt, te vagy a kedvenc szerzőm a blogon.
A mai poszt abból a szempontból rendhagyó lesz, hogy Endréék történetével interjú formában ismerkedhettek meg. Endre és Erika évek óta Dél-Amerikában él, manapság már túrákat vezetnek a kontinensen keresztül-kasul. Ugyanakkor szoros kapcsolatot ápolnak egy indián törzzsel,…..
A mai poszt szerzője, Kata nemrégiben költözött Németországba, hogy egy idősotthonban vállaljon munkát ötven fölött. Leírja, mi vezetett a döntéshez, és mire érdemes figyelni, ha ezen a területen vállalunk munkát. Tapasztalatai igazán frissek, hiszen még csak pár hónapja…..
A határátkeléshez mindig elszántság és bátorság kell, de valamiért azt gondolom, fokozottan igaz ez 50 éves kor fölött. A mai poszt szerzője, Kata 53 évesen még csak most kezdi németországi életét, Magyarországon fejlesztőpedagógus volt, most egy idősotthonban…..
A mai poszt szerzője fiatal ember (arra kért, nevezzem csak Kisvárosinak), aminek azért van jelentősége, mert elsősorban a fiatalok szemszögéből láttatja a mai magyar valóságot – ami nem túl szívderítő, az írás ugyanakkor tükrözi az életkornak megfelelő naivitást is.…..
ÁdMo 2014.08.05 08:52:36