Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szkuli

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az évek óta európai álmokat üldöző Juventus súlyos pofonba szaladt az Atlético Madrid otthonában, s a 2:0-ás vereség azért is rendkívül fájdalmas lehet, mert a továbbjutás szempontjából kevés jóval kecsegtető eredmény egyben kilátástalan játékkal is párosult. A mérkőzést követő nyilatkozatában…..
(A Music FM reakcióját a poszt végén olvashatják.) A Kettős Mérce blog a Gumiszoba blogra hivatkozva írt arról, hogy a Music Fm Önindító nevű műsorában az eredetileg is eléggé nőgyűlölő "Szőke, vagy gyereket szeretnél tőle? nevű játék szerda reggel "Szőke, vagy…..
A skandináv kirimisorozatok 2010 óta szépen lassan kiszorítják a Helyszínelők-franchise és a többi amerikai nyomozós széria darabjait a világ tévéképrenyőiről. A Híd, a The Killing vagy a Those Who Kill a briteknél már legalább annyira várt és keresett program a tévében,…..
Bruhaha, szerencsétlen BKV olyat művelt, amihez hasonlót hibát a magyar nyomtatott reklámtermék-történetben a ma már teljesen elfelejtett Palotás "Propellernyakkendő" János vállalkozó követett el. Az őt ábrázoló óriásplakáton ugyanis retkes volt a körme. A 2008-as…..
Nem tudom, megfigyeltük-e, hogy a vasárnapi Heti Hetesben Sir Edmund Hillary haláláról sikerült megemlékeznie a társaságnak, de a szintén múlt héten elhunyt Körmendi Jánoséról valahogy nem. Pedig. Pedig Körmendi János egy kicsivel közelebb áll hozzánk, mint a 7 liter…..