Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barom

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem küldhetjük minduntalan szevizbe a gépet, valahányszor porszem kerül a képérzékelőre, pedig ez gyakran előfordul cserélhető objektíves gépnél. Szabad szemmel lehetetlen észrevenni a porszemeket, ne is próbálkozzunk ezzel. Tehát mi a teendő? Ha tesztelni akarjuk szenzorunk…..
Belsőség Jó, ha van Panthenol 2008.05.09 15:11:00
A Fiat eltökélte, hogy végre kiaknázza a Ferrari ismertségét, így itthon is lesz „Ferrari Racing Days”, ahol a képen égőhöz hasonló F430 Challenge autók versenyeznek majd, augusztus legvégén. Talán nem szándékosan gyújtották fel az autót az újságírók előtt; a…..
Barom 2008.05.09 19:37:47
Ee' se óccsa magát, sz@r ez. Nem veszek Ferrarit.
Szerintünk ez nem menő, szerintünk ez kurva nagy gáz, akár van kamera, akár nincs. Kell ehhez bármit is hozzátenni? Talán csak ennyit: gratulálunk! Békés, Magyarország, 2008. ..
Mókás helyzet: halmozottan bűnös utas jelent föl ellenőrt, ami eleve nehezen állna meg egy filmbéli esküdtszék előtt. Mivel azonban nálunk nincsen esküdtbíráskodás, az élet meg nem egy film, hanem egy Homár-poszt, a felvett kérdés csak ottmarad a levegőben. Elveheti-e a…..
Most ébredvén belenéztem az Oscar-gála végébe, a bulit idén a Cinematrix-stáb nyomta élőben, így nekünk nem kellett, hála a jó Istennek, mert az RTL Klub ismét sikeresen el tudta intézni azt, hogy aki fennmaradt hajnal kettőig, egy percig se élvezhesse a közvetítést. A tavalyi…..
Az óriásplakátkampány tulajdonképpen bejött: nem tudom, egyébként nekiállok-e valaha is megkeresni a televízión a Story Tv nevű csatornát, amiről eddig azt sem tudtam, hogy van nálunk. De ide tért vissza Havas Henrik a róla elnevezett műsorral, szóval hangoltam, azon gondolkodva:…..
Barom 2008.01.29 19:30:01
Tegnap olvastuk a Havas tanár úr "saját" "blogján", hogy micsoda összegekkel csábítják őt mindenféle tévékhez, úgy röpködtek a százmilliók, majd' kiugrottak a monitor képernyőjéből. Ez így a szórakoztató (vagy bulvár) kategóriába tartozik, így nem is…..