Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lucas Corso

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Free Pub Budapest első és egyetlen motoros borbárjaként hirdeti magát, és valószínűleg ilyen borbárból a világon sem sok létezik (bár amennyit én motoros-boros szubkultúrával érintkezem, még akár létezhet is). A tulajdonos dr. Kovács Péter, aki egyben a hercegkúti Obzidián Bormanufaktúra…..
A Borrajongó Címkeológia 2017.09.20 06:00:00
Az alábbiakban Balogh Zoltán (Somlói Apátsági Pince) vendégírását olvashatjátok. Történjék bármi, akkor is hiszek abban, hogy én, mint magyar bortermelő elsősorban ügyfele vagyok az ágazatot ellenőrző és irányító hatóságoknak. Olyan ügyfél, akinek a visszajelzései és…..
A cabernet franc-t ugyan Villány kiáltotta ki zászlóshajójának, de nyugodtan kijelenthetjük, hogy kevés borvidéken foglalkoznak a világban annyian a fajta önálló megjelenítésével, mint nálunk, Magyarországon. Abból a szempontból okos választásnak mondható, hogy egyrészt a cabernet sauvignon-nal…..
Lucas Corso 2017.03.01 12:04:42
@furmintfan: Világos, tkp. asszem én inkább akovval vitatkozom, mint a poszttal:) De azt tartom, hogy évjárat- és termelőpreferencia nélkül gyakorlatilag szabadon rekonstruálható (közel) ez a lesújtó élmény bármilyen magyar borfajtával, vagy -típussal. Sajnos itt tartunk, ez van.