Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzsi 111

21 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat töprengtünk, hogy mi hozhatta meg a várt eredményt...nem sokra jutottunk. Másik nagy kérdés viszont az volt, hogy lehet-e folytatás vagy egykeként kell felnőnie fiunknak, miután K. vérszerinti gyermekünk megszületése után kizárta a későbbi örökbefogadás lehetőségét. A cukormentes étkezést a…..
Az se mindegy, milyen gyógyszereket szed az ember, ha gyereket szeretne! Ez is okozhat meddőséget: http://voyager.blog.hu Hívő, vallásos olvasóimnak írom, hogy értünk rengetegen imádkoztak. Most olvastam, hogy tudományosan bizonyított az ima…..
Nincs remény. 2011-ben az andrológus a lelet fölött közölte férjemmel, hogy ilyen értékekkel, ha egyszer azzal fogadom otthon, hogy spontán várandós vagyok, gyanakodjon a postásra. Így próbálta viccesen tálalni, hogy nincs más megoldás számunkra, csak a lombik, azon belül is az ICSI. Az első…..
Zsuzsi 111 2015.03.24 17:44:18
@FionaG: Nagyon szépen köszönjük! Már csak pár hét és a karomban tarthatom! :)))
Sokaktól megkaptuk, hogy mennyire felnéznek ránk, hogy a történtek után fel tudtunk állni és az optimizmusunk is megmaradt...de nekem így volt természetes. Nem tudtam másként csinálni. Persze van, ami megváltozott a történtek után: bár a szívemmel sosem fogadtam el, ésszel be…..
Boldog ébredés, amikor hosszú kínok után az ember arra eszmél, hogy nem fáj semmi. Biztosan sokan ismerik a mondást: "60 fölött ha arra ébred az ember, hogy nem fáj semmi, az azt jelenti, hogy meghalt." Közelében sem járok a 60-nak, de amúgy is a sok gyógyszer tette, hogy nem…..
Az ember azt gondolná, hogy ha valaminek, hát a mentőautónak szuper lengéscsillapítója van. Hát kérem, ez egy nagy tévedés! És mindehhez hozzájön még az, hogy mindenen átrobog, úgy mint pl. a villamossínt az úttesttől elválasztó félgömb alakú bukkanókon. Így nem elég,…..
A beültetés utáni második napon, kedden ezzel a gondolattal ébredtem: De jó, megyünk Tatára kikapcsolódni! A következő gondolatom az a megfoghatatlan tény volt, miszerint iker embriók vannak bennem. Mindkét megállapítás boldogsággal töltött el, még ha ez utóbbit felfogni szinte…..
... A következő emlék, hogy a műtőasztalról átsegítenek a hordágyra, majd megint filmszakadás... legközelebbi eszmélésemnél már a kórteremben voltam, ahol szép lassan ráeszméltem görcsös hasfájásomra. Nem volt túl erős, de azért kellemesnek sem mondható, így amikor a…..
Mostanra már bizonyosan sok kedves olvasó oldalát furdalja a kíváncsiság, hogy vajon mi lett minden eddig leírt történetnek a végkimenetele. Sajnos még nem árulhatom el, de ígérem, hogy hamarosan fény derül mindenre. Még annyit, hogy szerintem megéri kivárni a végét! Ahogy az…..
Január végén találkoztunk először új orvosunkkal az új helyen. Ha emlékeim nem csalnak, több mint egy órát beszélgettünk: először mi meséltük el eddigi történetünket, közben kérdezgetett, majd ő mondta el, hogyan tovább. Mindjárt az elején közölte, hogy az elmondottak alapján már régen terhesnek…..
Mivel egy év fizetés nélküli szabadságot igényeltem a munkahelyemen, a második, szintén sikertelen lombik után volt bőven időnk felocsúdni, majd alaposan rákészülni a következőre. Mindent meg akartunk tenni, amit csak lehet, hogy ezúttal sikerrel járjunk, ezért is hagytunk elég…..
Sok helyen említettem már példákat arra, hogy mi magunk mi mindent tettünk azért, hogy mihamarabb gyermekáldás elé nézhessünk. Arra gondoltam, hogy szentelek egy bejegyzést annak, hogy összegezzem ezeket a kisebb-nagyobb áldozatokkal járó vállalásokat. Persze ismerek olyat, aki ilyen dolgokkal nem…..
Amikor szeptemberben ismét felkerestük orvosunkat, már megvolt a döntés: a lefagyasztott embriónkat akartuk visszakapni, lehetőség szerint gyógyszeres kezelés nélkül, OEP támogatás keretében. Azért döntöttünk így, mert úgy éreztem, testileg még nem állok készen egy akkora…..
A mi történetünk Hogyan tovább? 2014.11.04 17:52:09
A történtek után egy hétig még nem bírtam dolgozni menni, ezért otthon maradtam. Gyakran kerülgetett a sírás, de még később is nehézséget okozott, hogy ha bármilyen csalódás ért, egyből elgyengültem és elkeseredtem tőle. Elhagyott az erőm. Sokan próbáltak pátyolgatni, de…..
A következő napok egész gyorsan teltek. A doki utasítására nem nagyon futkostam, igyekeztem kímélni magamat. Sokat olvastam, rengeteg folyadékot fogyasztottam és persze ültemből dirigáltam szegény K.-t. Ahogy a család bővülését tervezgettük, egyre több leendő családi ház…..
A következő egy hónap türelmetlen várakozással és reménykedéssel telt. Szerencsére az újabb kontroll jó hírekkel szolgált, mert elhárult az akadály a beültetés elől. Azonban az is kiderült, hogy a petefészkeimen több kis ciszta van, de nem a beavatkozás miatt. A doki…..
Tudtuk, hogy nehéz lesz kivárni azt az egy hónapot, ami elválaszott minket attől, hogy a fagyasztásból felengedett embriónkat beültessék végre a pocakomba, ezért igyekeztünk elfoglalni magunkat és sok programot szerveztünk. Néhányat azonban le kellett mondanunk, ugyanis február…..
Hétfőn nagyjából 7 órát töltöttünk a kórházban, ami nagyon elcsigázott, de megérte. Reggel beadták az esedékes szurikat és vért is vettek, majd hüvelyi ultrahang (UH) következett, immár választott orvosommal. A vérvétel eredményére pedig várni kellett... sokat! Reggel fél…..
Hosszú 5 hónap telt el az első konzultáció óta, de végre január lett. Lassan beszélnem kellett a munkaadómmal is, hiszen eleinte csak egy-egy napra kellett eltűnnöm, később már 3 hetet terveztem kivenni a beültetés után. (Nehéz kérdés, hogy kinek mennyit mondjon el az ember az…..
2012 augusztusában szántuk végre rá magunkat, hogy felkeressünk egy intézetet, ahol lombikot végeznek. Előtte ismerősi körben érdeklődtünk, hogy melyikbe is érdemes menni, hol, mire számítsunk. Végül az alapján választottunk intézetet, hogy hol kerülhetünk hamarabb sorra,…..
Már 2010-ben előkerült pár ősz hajszál, de 2011 szilveszterkor fogalmazódott meg bennem a fenti gondolat. Miután 2010-ben sikeresen munkát szereztem, férjemmel úgy döntöttünk, hogy a diploma és az állás után végre a babaprojekt lehetne a következő cél. 2011 első felében a…..
"Fényképek az abortusz után" volt a címe az eredeti bejegyzésnek... 2009. szeptember 21-i kiegészítés:OLVASD EL A KOMMENTÁROKAT, HA ABORTUSZON GONDOLKODSZ! Ez a bejegyzés 2007. április 22-én született. Azóta  a Google már az első 10 között…..