Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rod

0 bejegyzést írt és 186 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden idők legelektrofunkysabb bandája, a kétszemélyes Chromeo igazi világrekordot állíthat be Drive Time c. legújabb lemezével. Ugyanis mindössze 183 másodperces lesz. Ja, és 55 dalt tartalmaz majd. Ennek tudatában az előző lemez maga az örökkévalóság. Az új lemez viszont…..
IDDQD A Wii-nek annyi 2010.11.22 08:01:00
A játékiparban kering néhány, Stephen King-regénybe illő hátborzongató legenda, ezek közül a Madden-átok a legismertebb (ami szerint rossz dolgok történnek azokkal a sportolókkal, akik a Madden sorozat játékainak borítóin szerepelnek). De létezik Hancu-átok is, csak hogy…..
Rod 2010.11.23 10:31:21
@Stöki:
Kösz a linket, így már értem, mire gondoltál. Engem ez a blogos téma zavart meg... Tipikus Markos-Boncz eset:

Stöki: Én nem úgy kérdeztem!
Rod: Én meg nem úgy gondoltam...

:D

Ezekkel a visszaeséses adatokkal azért boldog lenne a Sony és a MS :) Minden viszonyítás kérdése...
A sokak által várt Skype végre megérkezett Androidra is (bizonyos készülékeken eddig is elérhető volt) és ingyenesen tölthető, azok számára akik 2.1-es vagy 2.2-es oprendszerrel rendelkeznek. Még nem volt időm letesztelni az appot, csupán egy gyors szöveges üzenetváltás erejéig…..
Rod 2010.10.13 00:58:27
Újabb összeesküvés-elmélet, de figyeljetek csak: tudjuk, hogy a készülék egyre használhatatlanabb lett az elmúlt 12 hónapban. Az utolsó döfést az iOS 4-nek nevezett mobilvírus vitte be, a több száz megabájtos kórokozó jelentősen lassította az Apple kétéves mobilját, a…..
Rod 2010.09.08 08:54:30
Webisztán Elérhetetlen a Facebook 2010.08.31 14:13:00
update 14:31 Közben - fél óra mélykóma után - elkezdett magához térni a Facebook. Halleluja. Az európai felhasználók tömegesen jelentik, hogy elérhetetlenné vált a Facebook, körülbelül délután 2 óra magasságában. Egyelőre a visszajelzések alapján lokálisnak…..
Becsüljük azokat az elvetemült motorosokat, akik kontinenseket szelnek át, hogy két keréken fedezzék fel a világot. Ma egy japán srácról szereztünk tudomást, aki Suzuki Djebellel indult el. Átvágott Szibérián, Ukrajnán, míg boldogan megérkezett Magyarországra. Lelkesedése nem…..
IMF-tárgyalások: nem Volvókat osztogatnak, hanem Volgákat fosztogatnak. A magyar gazdaságpolitika így hamarosan valamennyi megmaradt hitelességét el fogja veszíteni. (Fotó: napi.hu) Kedd: igen! Kedden a Bloomberg hírügynökség kérdéseire válaszolva a Nemzetgazdasági Minisztérium…..
Rod 2010.08.26 12:20:00
@Bilbo:
Közgáz tudás kéne, mielőtt ilyeneket írogatsz, hogy "Simor magasan tartotta az alapkamatot".
Ja, miért? Nézz utána, mi célt szolgál. Érdekes módon a Bajnai-féle rendrakás alatt irtózatos tempóban csökkentették a kamatot - a lehetőségekhez képest maximálisan.
Az elmúlt 4 hónap elkúrása lehet, hogy megfordítja a folyamatot és az ilyen szintű gazdasági blamát alapkamat-emeléssel kell kompenzálni. Nem lenne jó.

Bár ha a sok shortolás bejön, utána a nyereség kamatoztatása magasabb alapkamattal egyáltalán nem rossz stratégia. Ezt a részét nagyon kidolgozták a "szakemberek".
Hivatalosan ugye hiába kéred, egyetlen hazai Apple-boltban sem tudod megvenni az iPadet, sőt, még durvábbat mondok, arról sincs hír, hogy mikortól lehet megvásárolni Magyarországon az Apple áprilisban bemutatott tabletjét. Akárhogy is nézem, lassan öt hónapos csúszásban vagyunk,…..
Az MSZP teljesen hiteltelen, az LMP komolytalan, a Jobbik pedig csak tapsol a Fidesznek. Gazdasági kérdésekben gyakorlatilag Oszkó Péter a valódi ellenzék. (Fotó: napi.hu) Az elmúlt hónapokban a közélet egy érdekes színfolttal bővült: állandó kommentátorként feltűnt Oszkó…..
Androlib blog. Bipp! Szavazás 2010.07.26 15:37:00
Kiváncsiak vagyunk, hogy Olvasóink körében mik az elterjedtebb Android OS PDA márkák. Nekem Acer-em van, Gery-nek HTC Desire-je, ConsiracyTheory-nak pedig HTC Hero-ja. Nektek milyen automatizálja az életetek? :) ..
Rod 2010.08.06 11:07:48
Július 14. szerda: Jogerősen pert nyert a Danubius Rádió és a Sláger Rádió az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) ellen. A bíróság nem kötelezhette az ORTT-t a szerződések felmondására, de az indoklásokban megállapította, hogy - mivel a szerződést nem lehetett…..
 Amíg az MSZP-vel nem áll szóba, addig az ő szekerüket tolja. Orbán Viktor a Jobbik frakciónál tett látogatás után azt mondta, mélyen elgondolkodna, ha az MSZP meghívná. Miután a Jobbikhoz már elment, az üzenet világos: még a Jobbikkal is inkább, mint az MSZP-vel. A…..
Rod 2010.07.15 22:04:43
@tomi9999: a fidesz most építi a szocializmust. izé, bocsánat, kommunizmust. most érzik otthon magukat, nem akarnak menni sehova. pedig nekem is lenne 1-2 javaslatom az úticélt illetően.
"Kocsis Máté fideszes képviselő közlése szerint nem Borkai Zsolt győri polgármester miatt csökkent indítványukban az eredetileg tervezett öt helyett három évre az az időszak, amíg fegyveres vagy rendvédelmi szervek tagjai megbízatásuk megszűnése után az…..
Tudom, hogy szopóág van mostanság, túl sokszor kell szégyenlősen annyit mondani, hogy "na jó, de egyébként azért...", meg "de a Gyurcsány meg...". Tudom, és ezért nem írok most itt a Nyilatkozatról, meg egyéb baromságról.De, mint azt a régi olvasók már…..
Rod 2010.07.07 15:36:41
@loláb: túlélhetted volna akkor azt is, hogy pár évig még a szocik vannak hatalmon, te okos.
A világ legrangosabb gazdasági hetilapjának, az Economistnak a hivatalos "Kelet-Európa blogja" kemény kritikákat fogalmazott meg. Először megjegyzi:Magyarország kormánya szerint az országban tavasszal forradalom volt. Márpedig általában, ha valahol forradalom van, azt észre…..
Rod 2010.07.06 10:44:05
@"azta": az a baj, hogy minden másnapra jut valami, ami a fideszes ámokfutást bizonyítja... ez csak éppen az aktuális marhaság.
Michael Knight Játék a tűzzel 2010.07.05 17:22:00
T/589. Ez nem a legújabb Terminátor-modell sorozatszáma, de legalább olyan ijesztő. Ezen a számon vették nyilvántartásba ugyanis a szocialistáknak a "A Nemzeti Együttműködés Rendszerét Megtestesítő Személy iránt érzett szeretet, hűség és hála kifejezéséről"…..
w Amire nincs magyarázat 2010.07.05 05:00:00
Amikor nincs magyarázat, akkor a Zemberek költenek maguknak. Spekulálnak, konteókat gyártanak, és nagy élvezettel osztják meg azokat egymással. Ezért nem hibáztathatók, az emberi elme nem tűri a vákuumot, akkor érzi jól magát, ha érti a világot. A kormány eddig majdnem minden…..
Rod 2010.07.05 15:13:40
@gramercy: ja, és majd 4 év múlva az általuk gyártott csontvázakat eladják gyurcsány-bajnai csontvázaknak :D én már mindent kinézek belőlük. gátlástalanul nézik hülyének a Zembereket. azok meg ezt élvezik. de legalábbis a 2/3.

egyszerűen nem hiszem el: egy köztársasági elnöknek hívott bohócot hogyan vesznek komolyan a fidesz szavazók? és egyáltalán hogyan veszik komolyan a pártjukat, aki egy ilyen idióta udvari bolondot nevez ki?

(már most érdemes helyreigazítanom a kommentet vagy várjuk meg a médiatörvényt?)
Július 1-jével megszűnt hét kisadó, az öröklési és ajándékozási illeték vér szerinti rokonok, valamint örökbefogadott gyermekek esetében... Szó szerint így kezdődik az MTI tudósítása a kormányszóvivő hivatalos tájékoztatójáról a hivatalos kormányszóvivői…..
  „Minnél inkább a víz alá akarnak nyomnyi minket A tömeget, akik önként egy nemes cél érdekében szövetkeztünk! Kitartunk a végsőkig a tűzijáták ez évi lemondása mellett!...” (Facebook-komment)   Kemény leszek és népszerűtlen: a tűzijáték…..
Két vizsgálat is megjelent tegnap, mindegyik Apple-termékekkel foglalkozott, pontosabban azzal, hogy a vásárlók mennyire elégedettek velük.Az első az iPadet érintette, aminek a sebességével, felhasználói felületével, akkumulátor-kapacitásával, használhatóságával 95…..
Rod 2010.07.01 13:30:37
@Rod: Hahaha, blog motor FAIL.
Most már türelmetlen vagyok. És a svájci frank árfolyamát látva egyre türelmetlenebb. Ezt persze önmagában ki nem szarja le... Viszont a jelek és az árfolyamok szerint a nemzetközi pénz- és tőkepiacok szereplői is egyre türelmetlenebbek Orbán Viktor kormányával szemben.A…..
Rod 2010.06.30 15:26:18
@Leonard Zelig: Hát pedig viktorka most olyannyira együtt érez a szegény sorsú, eladósodott emberekkel, hogy a te adódból akarja kifizetni a tartozásaikat. remélem viktorra szavaztál.
Rod 2010.07.01 07:36:46
@Lord_M_: NB1-es komment. ilyen színvonalhoz kötném a hozzászólásokat...
Subba Aki mindenhol ugyanazt látja 2010.06.30 12:30:00
A tegnapi Ossianos poszthoz. Amúgy ha bárkinek van valami laza régi sztorija a hőskorból pl. Katona Főnökről, ne fogja vissza magát, mehet a kommentrészbe!  ..
Rod 2010.06.30 23:46:47
@Higuain le, Saviola be!: eszem ágában sincs védőbeszédet írni. egyszerűen szánalmas minden jobber. amit ők csinálnak, az szent és sérthetetlen, viszont ha a másik oldal UGYANAZT CSINÁLJA, az hazaárulás és elítélendő. tiszta szégyen. mondjuk ez az értelmi színvonalat meg a tisztánlátást reprezentálja. :)
Rogán Antal és Latorcai János javaslatot nyújtott be, amelynek célja a költségvetési átláthatatlanság növelése. Eszerint akár komoly szankció nélkül lehetne 500-600 milliárd forintnyit tévedni a költségvetésben. (Ez a népszavazást kiváltó vizitdíj éves bevételének…..
Nem tudom, hogy a 29 pontos gazdasági akciótervvel elénk tárt, jókora gordiuszi csomót hányan kötözték, csak azt lehet tudni, hogy alig 72 órát adtak rá maguknak. A kormány gazdasági terve azzal vált kibogozhatatlan csomóvá, hogy ugyanazt a pénzt költené el többször is,…..
Rod 2010.06.28 09:29:49
@stratez: mekkora tipikus szánalmas hozzászólás... kár, hogy semmiben nem vág a témához. mi lenne, ha mutogatás helyett valami ésszerű érvet hallanánk? mutogattatok már eleget, itt az idő cselekedni...
...ja, hogy cselekedtek, csak minden szar, amit csináltok. hm. erről kéne beszélni. semmivel se más a fidesz mint az mszp, ez az igazság. csak jobb a marketingje, a sok ostoba pedig benyeli a hangzatos reklámszöveget. ennyi.